معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا گفت: بن بست غزه و تزلزل نسبت به حزب الله لبنان باعث اختلافات شدید در دولت رژیم صهیونیستی شده است.

برای گزارش دادن تیلاسردار صنایراد در گفت وگویی درباره اظهارات وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: این تهدید نشان دهنده خطر رژیم صهیونیستی برای صلح و امنیت منطقه و جهان است.
معاون سیاسی عقیدتی و سیاسی فرماندهی کل قوا با اشاره به اینکه صهیونیست ها به هیچ اصول و روابط بین المللی پایبند نیستند، افزود: صهیونیست ها به اقدامات ضد صلح و امنیت عادت کرده اند و این تهدید “نوعی عمل است قبل از اینکه متوجه ترس ناشی از توانایی او شود.”
سردار سنایراد ادامه داد: بن بست غزه و تردید نسبت به حزب الله لبنان در جبهه شمالی، صهیونیست ها را در شرایطی قرار داده است که شاهد تشدید اختلافات در دولت رژیم صهیونیستی هستیم.
معاون سیاسی دفتر فکری و سیاسی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: این گونه تهدیدات چیزی جز نمایش قدرت برای بالا بردن روحیه سربازان مستاصل در جبهه های مختلف درگیری در فلسطین نیست. بنابراین، نیازی به مراقبت نیست; اما جامعه بین الملل باید به این نوع رفتارها که صلح و امنیت منطقه را نقض می کند توجه کند و از خطرپذیری صهیونیست ها جلوگیری کند.
iribnews به نقل از تیلا


