محصولات دانش 30 شرکت فعال در حوزه هوش مصنوعی در دومین گردهمایی سالانه فعالان هوش مصنوعی ارائه و پنجمین مسابقه ملی سیستم های تشخیص چهره راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سیداوسیما، دومین گردهمایی سالانه فعالان هوش مصنوعی با حضور بخش خصوصی و با حضور شرکت های دانش بنیان و فعالان این حوزه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
این رویداد در چارچوب اکوسیستم هوش مصنوعی، کارآفرینی و نوآوری و با هدف ارتباط با فعالان و فعالان موثر در این حوزه برگزار شد.
همزمان با این رویداد، 30 شرکت فعال در حوزه هوش مصنوعی در این نمایشگاه دستاوردهای خود را در زمینه هایی مانند پردازش تصویر، پردازش متن، کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه مالی و پلتفرم های توسعه هوش مصنوعی ارائه کردند.
دبیر اجرایی دومین اجلاس سالانه هوش مصنوعی آملان درباره اهداف این رویداد گفت: این نشست و آغاز فرآیند پنجمین دوره مسابقات ملی تشخیص چهره با نام “کاپ چهره” با حضور بیش از 900 نفر برگزار شد. شخصیت های مصنوعی عوامل اطلاعاتی و 30 شرکت دانش بنیان.
محمد صبری افزود: هدف دیگر از برگزاری این رویداد، فعال سازی اعضای اکوسیستم نوآوری در این فضا است تا فعالان و شرکت های دانش بنیان بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و ارتباطات لازم برای توسعه این اکوسیستم انجام شود و دانش شرکت های مستقر قادر خواهند بود نقاط قوت آن را از بین فعالان کسب کنند و فعالان نیز توانایی ها و مهارت های خود را به این شرکت ها عرضه کنند.
در بخشی دیگر از این رویداد، پنجمین دوره مسابقات ملی سیستم های تشخیص چهره راه اندازی شد و این روند تا اسفندماه ادامه دارد. این مسابقه به سبک تشخیص چهره و با هدف ایجاد فضای رقابتی برای شناسایی افراد مستعد و دسته بندی در زمینه سیستم های تشخیص چهره تا کنون در چهار دوره با تاکید بر دقت تشخیص چهره برگزار شده است الگوریتم و مشابه مسابقات بین المللی FRVT است.
در دور جدید این مسابقه علاوه بر الگوریتم، توانایی شرکت کنندگان در اجرای طرح حروف مورد نیاز نیز مورد ارزیابی قرار می گیرد. این رویداد همانند سال گذشته به صورت آنلاین برگزار شد و شرکت برای تمامی گروه های حقیقی و حقوقی فعال در زمینه تشخیص چهره و هوش مصنوعی آزاد و رایگان است.
طبقه بندی و ارائه گواهی رتبه بندی الگوریتم موتور طراحی شده، امکان شرکت در دوره های پیش شتاب و شتاب در مراکز نوآوری، شناسایی و انتخاب استعدادها برای شرکت در پروژه های ملی، شبکه سازی با شرکت های مطرح در این حوزه و موفقیت های حرفه ای فراوان. از جمله مزایای گروه های شرکت کننده در این مسابقه است.
همانطور که مدیر اجرایی این رویداد در خصوص مسابقات ملی تشخیص چهره گفت: مراحل مسابقه با ثبت نام دانش آموزان آغاز می شود و با آموزش و آمادگی آنها ادامه می یابد که نتیجه آن شرکت در مسابقه است.
حسین بیانی افزود: گروه های حاضر در این مسابقه به ارائه کدنویسی هوش مصنوعی و حل مسئله در زمینه سیستم های تشخیص چهره می پردازند. وی بیان کرد: هدف اصلی از برگزاری این مسابقه پیوند جامعه دانش آموزی با صنعت و تجارت است.
iribnews به نقل از تیلا