اخبار اخبار عمومی

آغاز کوچ پاییزه عشایر استان تهران

تبلیغات بنری


مدیر امور بادیه نشینان استان تهران گفت: این جامعه مولد پس از 100 روز حضور در مراتع و مناطق کوهستانی کوچ پاییزه خود را به سمت مناطق جنوبی استان آغاز کرد.

آغاز کوچ پاییزی بادیه نشینان پایتخت

برای گزارش دادن تیلا مدیر امور بادیه نشینان استان تهران گفت: بادیه نشینان استان تهران به همراه بادیه نشینان استان های قم، مرکزی و سمنان حدود 100 روز از سال را در مناطق سردسیری شهرستان های شمیرانات، فیروزکوه و دماوند سپری می کنند. شمال این استان در زمینه تولید لبنیات فعالیت می کند. و فرآورده های حیوانی.

فرشید ذبیحی افزود: کوچ پاییزه بادیه نشینان استان به مدت دو ماه ادامه دارد و اسکان آنها در نیمه آبان ماه در مناطق گرمسیری استان به پایان می رسد.

مدیر امور بادیه نشینان استان تهران گفت: یک هزار و 600 خانوار بادیه نشین استان تهران به همراه بازدید از بادیه نشینان استان های همجوار هم اکنون عازم منطقه میانبند و قشلاقی در جنوب استان هستند.

فرشید ذبیحی با اشاره به خدمات ارائه شده به بادیه نشینان در مناطق سردسیر گفت: امسال خدماتی از قبیل آبرسانی سیار، توزیع سیلندر گاز و آرد و مرمت معابر بادیه نشینان در مناطق روستایی به بادیه نشینان ارائه می شود. سردسیر) و منطقه. همچنین هماهنگی های لازم در بخش های بهداشت، راه، شهرسازی، منابع طبیعی، محیط زیست و استانداری ها انجام خواهد شد.

مدیر امور بادیه نشینان استان تهران تایید کرد: امسال نیز سیستم های انرژی خورشیدی برای تامین روشنایی و آفتاب گرفتن در ییلاق ها نصب شد.

فرشید ذبیحی به احیاء و احیای منابع تامین آب آشامیدنی عشایر روستایی، واکسیناسیون دام عشایر، فعال سازی شبکه تلفن همراه، راه اندازی فروشگاه سیار برای این قشر و سایر خدمات ارائه شده با حمایت استانداری تهران در مناطق روستایی از استانداری

مدیر امور بادیه نشینان استان تهران با اشاره به ممنوعیت تردد احشام در حاشیه بزرگراه ها، خواستار عدم عبور بادیه نشینان از حاشیه بزرگراه ها در هنگام مهاجرت شد.

به گفته فرشید ذبیحی، همه ساله در هنگام مهاجرت تعدادی از دام های بادیه نشین بر اثر عبور از بزرگراه ها در اثر تصادف تلف می شوند و به همین دلیل از بادیه نشینان خواسته می شود مسیرهای غیر پرخطر و کم خطر را برای مهاجرت انتخاب کنند. مهاجرت

14 میلیون و 315 هزار عشایر در استان تهران زندگی می کنند و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، تعداد عشایر استان طی چهل سال گذشته نسبتاً ثابت بوده است و دلیل آن ناکافی بودن ظرفیت مراتع برای جمعیت است. .

بادیه نشینان استان تهران در قشلاق در جنوب شرقی استان و در شهرستان های رامین، پاکدشت و مسم یلاق در ارتفاعات البرز و در شهرستان های دماوند و فیروزکوه ساکن می شوند.
جامعه عشایری استان تهران آمیخته ای از عشایر سایر استان های کشور است که در حدود 300 سال پیش در قالب چهار تیره و 27 تیره در مناطق عشایری استان تهران ساکن شدند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *