اخبار اخبار فرهنگی

پلتفرم‌ها فیلمسازان جوان را حریص کرده است

تبلیغات بنری


کارگردان جوان هیجان زده بود.

بهمن رضایی گفت: از چندین سال پیش تریبون ها این هدف را برای فیلمسازان جوان تعیین کردند که به راحتی و به سرعت وارد عرصه سریال سازی شوند.

***سکوها فیلمسازان جوان را حریص کرده است

بهمن رضایی تهیه کننده فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری سید وسیما گفت: این فیلم برگرفته از نسخه رایگان کتاب «شرایط خودکشی» نوشته ژان تولی است به عنوان نویسنده و کارگردان، در این کتاب که در نهایت آن را به زبان کردی تبدیل به یک فیلم سینمایی کرد، به اصطلاح داستان این کتاب را زنده کرد.

وی درباره اقتباس در ساخت فیلم کوتاه گفت: در سینمای ایران جای اقتباس زیاد است. بسیاری از کتاب های ایرانی و خارجی می توانند مبنای یک فیلمنامه خوب باشند و هر کارگردان سینمایی با کمی تلاش می تواند ادبیات را جلوی دوربین خود بازتولید کند.

این کارگردان درباره اهمیت محتوا و اندیشه در یک فیلم کوتاه گفت: با توجه به زمان کوتاه تولید یک فیلم کوتاه، فکر حرف اول را می زند. این بدان معناست که اولاً داستان و تفکر کارگردان بسیار مهم است. بعد نقش تکنولوژی می آید که آن هم تحت تاثیر داستان است.

تهیه کننده فیلم «خودکشی به سبک نیچه» درباره وضعیت سینمای کوتاه در ایران توضیح داد: در بیشتر کشورها فیلم کوتاه یک بخش مستقل و مجزا است به طوری که کارگردانان فیلم کوتاه معمولاً فیلم بلند تولید نمی کنند، زیرا می چسبند. به تخصص آنها در زمینه فیلم کوتاه، اما این نوع… نظر در کشور ما وجود ندارد. سینماگران کشور ما فیلم کوتاه را پله‌ای برای ورود به فیلم بلند می‌دانند، هرچند مدت‌هاست که نگاهشان به فیلم بلند نیست. افزایش پلتفرم ها باعث شده که کارگردانان فیلم کوتاه بخواهند مستقیماً به سراغ سریال سازی بروند.

رضایی درباره موفقیت فیلم کوتاه «خودکشی به سبک نیچه» گفت: این فیلم برنده 4 جایزه اصلی چهلمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (برگ زرین بهترین فیلم، برگ زرین بهترین فیلمنامه اقتباسی، برگ زرین بهترین تدوین شد. و دیپلم کارگردانی). افتخار برای بهترین طراحی تئاتر (و لباس). همچنین نامزد سیزدهمین دوره ایسفا (انجمن فیلم کوتاه ایران) و برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره فیلم کردی برلین شد و همچنین نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه چهل و دومین جشنواره جهانی فیلم فجر شد.

وی افزود: این اثر در جدیدترین حضور خود در جشنواره با آثاری از سراسر جهان در بخش مسابقه فیلم کوتاه چهل و سومین جشنواره بین المللی فیلم ونکوور رقابت می کند. این جشنواره که یکی از پنج جشنواره بزرگ فیلم در آمریکای شمالی است، هر سال به مدت دو هفته در اواخر سپتامبر و اوایل اکتبر توسط انجمن جشنواره بین المللی فیلم ونکوور بزرگ میزبانی می شود و با هدف افزایش درک متقابل بین ملت ها پذیرای فیلمسازان و مخاطبان بسیاری است. از طریق سینما، توسعه هنر سینما، برقراری ارتباط بین متخصصان صنعت سینما و پیشرفت سینما، هر سال به مدت 10 روز، دوستداران سینما را از سراسر جهان گرد هم می آورد.

رضایی تائید کرد: جشنواره فیلم ونکوور که از سال 1982 آغاز به کار کرد، دارای تاییدیه جوایز اسکرین کانادا است و یکی از جشنواره های درجه یک جهان محسوب می شود و یکی از مشهورترین جشنواره های فرهنگی در حوزه وسترن به شمار می رود. سینما کانادا

لازم به ذکر است بختیار پنجایی، فرشید جولی، آساویه صادقی، سعید احمدی، محمد رئوف محمدی و حضور مریم بوبانی بازیگران این فیلم هستند.

عواملی که در ساخت این فیلم همکاری کردند تهیه کنندگان: پیام کردستانی و بهمن رضایی، نویسنده و کارگردان: پیام کردستانی، مدیر پروژه: حسین بشگرد، مدیر تولید: جواد راهزنی، مدیر فیلمبرداری: بهروز بادروج بودند. تدوین: حمید نجفی راد، صدابردار. : هادی سعید مخم، صدابردار: آرش قاسمی، طراح صحنه و لباس: امین جهانی، تصحیح رنگ: مهران دوستی، جلوه های ویژه بصری: مصطفی حبیبی، طراح گریم: لیلا ثانی. ، سرپرست تیم کارگردانی: سعید غلامی، دستیار کارگردان: بهمن رضایی، دستیار کارگردان: سیاوش وزیری، منشی صحنه: آیلر تقوی، استوری بورد: نیکی شریف پور، فیلمبردار صحنه: شهرام جهانسوز، فیلمبردار پشت صحنه: آیدا حافظی، تیزر: احمد امین حافظی: طراح پوستر: محمد روح الامین، طراح مواد مطبوعاتی: سوگل زمانی، مدیر خرید: پژمان ذوالقدر و مشاور رسانه ای: مریم قربانی. پخش بین المللی این فیلم نیز بر عهده الهه طاهایی است.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *