اخبار اخبار سیاسی

در اجرای اسناد بالادستی براساس نظر کارشناسان عمل می‌کنیم

تبلیغات بنری


پزشکیان:

رئیس جمهور با بیان اینکه هرکس می تواند اسناد مملکت را اجرا کند با ماست و هرکس نمی تواند با ما نیست، گفت: خیلی مهم است که بدانیم وقتی همه چیز را می دانیم دنبال علم هستیم یا می خواهیم کمک از افراد دیگر ما می رویم، و آنها می دانند.

در اجرای اسناد اولیه بر اساس نظرات کارشناسی عمل می کنیم

برای گزارش دادن خبرگزاری رادیو، رئیس‌جمهور با بیان اینکه هرکسی که بتواند اسناد مبدا کشور را اجرا کند با ماست و هرکس که نتواند با ما نیست، گفت: برای ما بسیار مهم است که بدانیم همه چیز را نمی‌دانیم. وقتی می‌دانیم، می‌رویم تا بفهمیم یا از افرادی که می‌شناسند کمک بگیریم. اینجاست که انجمن ها و گروه های مبتنی بر دانش و تجربه از جمله فرهنگستان علوم پزشکی می توانند به ما کمک زیادی کنند.

مسعود مازیکیان در مجمع عمومی فصلی فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به سخنان خود در دوران تبلیغات انتخاباتی اظهار داشت: دولت چهاردهم بر مبنای اجرای سند چشم انداز، سیاست های عمومی و قانون برنامه بوده و در این راستا نه مبتنی بر کار خود. بر اساس نظر شخصی خود، بلکه بر اساس نظرات و راهکارهای کارشناسان و بر اساس امکانات و منابع مالی موجود در کشور عمل خواهیم کرد.

این پزشکیان یکی از محورهای کار دولت خود را ارتقای شاخص‌های سلامت برشمردند و گفتند: یکی از ابزارهای اساسی برای ارتقای شاخص‌های سلامت، توجه به محرومان برای رفع بی‌عدالتی، فقر، تبعیض و نگاه‌های تک‌بعدی است. ما باید به کسانی که به دلیل محرومیت بیشتر در معرض خطر هستند توجه کنیم.

وی با بیان اینکه تقوا به معنای حرکت بدون اشتباه و بدون عارضه و عواقب و یا با کمترین عارضه و عواقب است، تصریح کرد: اگر انسان متقی در مطب کار می کند باید تمام تلاش خود را برای جلب رضایت مراجعین انجام دهد.

اطباء بزرگترین و بالاترین ظلم را دروغ دانستند و گفتند: چه ظلمی بزرگتر از این که ما به خاطر سلیقه و گروه و مقوله خود از پذیرفتن قول و راه صحیح خودداری کنیم و در مقابل آنها بایستیم؟ ما باید سخنان صحیح افراد با تجربه را بپذیریم، حتی اگر مخالف نظر ما و گروه ما باشد.

رئیس جمهور حل مشکلات کشور را منوط به تصمیم گیری صحیح از سوی کارشناسان و نخبگان دانست و گفت: برای همه مشکلات کشور راه حل وجود دارد اما مشکل این است که راه حل را نمی دانیم یا نمی دانیم. آنها مهارت و انگیزه لازم برای اجرای آنها را دارند. اگر فکر می کنیم که همه ما منطقی هستیم و می توانیم برای همه مشکلات راه حل ارائه دهیم، اشتباه کرده ایم و نمی توانیم مشکلات را حل کنیم.

پزشکیان از همه صاحب نظران از جمله نخبگان حوزه های مختلف پزشکی حاضر در جلسه خواستند دولت را در حل مشکلات کشور به ویژه مسائل بهداشتی و درمانی یاری کنند و افزودند: دولت چهاردهم نیز همان رویکرد کارشناسان را دنبال خواهد کرد. از این منطقه توصیه شده. همچنین سعی خواهیم کرد جلسات منظم و مستمر شورای عالی بهداشت را برای تنظیم روابط و تعاملات بین ادارات برگزار کنیم.

رئیس جمهور نگاه عادلانه، فعال سازی روابط بین ادارات و جلب مشارکت مردمی را سه محور مهم در زمینه حل مشکلات حوزه درمانی و بهداشتی دانست و گفت: باید در عرصه های مختلف به مردم بستر واقعی بدهیم. راه امروز امید در دل مردم ایجاد شده است و از خدا می خواهم که به ناامیدی تبدیل نشویم و در این راستا دست یاری به سوی هرکسی که بتواند ما را یاری کند دراز خواهیم کرد.

وی با تاکید بر اینکه حرف درست را از هرکسی می پذیریم و از همکاری هرکسی که توانایی حل مشکلات را داشته باشد استقبال می کنیم، گفت: ما نیاز به یک سری ابزار سنجش داریم تا بدانیم در گذشته افراد در چه مکانی قرار می گرفتند به طور کلی بر اساس روابط و دسته ها منصوب می شود، اما ما افراد را منصوب نمی کنیم مگر بر اساس اینکه چه کسی توانایی اجرای کدام قسمت از سند اصلی را دارد. وقتی افراد بر اساس توانایی‌های خود منصوب می‌شوند و اسناد غیرقابل انکار درباره اهداف خود را اجرا می‌کنند، دیگر اختلافات و اختلافات اهمیتی ندارد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه هرکس بتواند اسناد اولیه کشور را اجرا کند با ماست و هرکس نمی تواند با ما نیست، خاطرنشان کرد: برای ما بسیار مهم است که بدانیم همه چیز را نمی دانیم. وقتی می‌دانیم، می‌رویم تا بفهمیم یا از افرادی که می‌شناسند کمک بگیریم. اینجاست که انجمن ها و گروه های مبتنی بر دانش و تجربه از جمله فرهنگستان علوم پزشکی می توانند به ما کمک زیادی کنند.

الطبی تاکید کرد: باید در محور اجرای اسناد بالادستی و پیمودن مسیر روشن با تمام قوا به دیدگاه مشترک و زبان مشترک برسیم. قسمت سخت، یافتن افرادی است که معتقد به پیمودن این مسیر باشند و قابلیت های لازم را داشته باشند.

پیش از سخنان رئیس جمهور، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سخنان خود فضای انسجام و همدلی که کشور ایجاد کرده بود و حضور پزشک متخصص در راس قوه مجریه را از دست نداد. کشور قدرت به عنوان فرصتی برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان که حدود 70 درصد آن خارج از حوزه اختیارات وزارت بهداشت است و با تلفیق توانمندی ها آن را حل کنیم برای انجام این کار ایرادات و مشکلات را بر اساس تجربیات علمی و عملی فهرست کرده و برای رفع آن ها راهکار ارائه کنیم تا بتوانیم برای ارتقای شاخص های بهداشتی و درمانی کشور و رفع مشکلاتی که سال هاست لاینحل مانده اند، همکاری کنیم.

در ابتدای این جلسه علی رضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی و تعدادی از اعضا گزارش هایی را در خصوص مهمترین مسائل حوزه بهداشت و درمان و همچنین مشکلات جامعه پزشکی کشور ارائه کردند. . .

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *