اخبار اخبار فرهنگی

حذف کارآمد و ملایم حلال از نمونه های آزمایشگاهی با دستگاه ایرانی

تبلیغات بنری


متخصصان یک شرکت ایرانی به نام Marefia با موفقیت یک دستگاه تقطیر خلاء ساخته اند که خلاء را برای تبخیر و حذف کامل حلال از نمونه های آزمایشگاهی ایجاد می کند.

ساخت دستگاه ایرانی برای حذف حلال ها از نمونه های آزمایشگاهی به صورت موثر و ملایم

برای گزارش دادن تیلایک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه تولید تجهیزات آزمایشگاهی دارویی، شیمیایی و بیوتکنیکی با حضور در نمایشگاه شبکه ملی مدیران R&D و نوآوری کشور به منظور عرضه محصولات مبتنی بر دانش و توان شرکت و ایجاد ارتباط موثر با مدیران. و کارشناسان واحدهای تحقیق و توسعه فعال در زمینه شرکتهای دارویی و شیمیایی و بیوتکنولوژی.

بر اساس این گزارش، این شرکت دانش بنیان در سال 1383 با هدف تامین نیازهای بخش تحقیق، توسعه و آموزش کشور در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی تاسیس شد.

این شرکت با داشتن سه بخش تخصصی «مهندسی فنی»، «بازرگانی داخلی و خارجی» و «خدمات پیش و پس از فروش» توانسته خود را در کنار صنایع و مراکز مرتبط با داروسازی، شیمی، بیوتکنولوژی، مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معرفی کند. بهداشت، نفت، پتروشیمی و گیاهان دارویی.

به گفته سیدعلی سجادی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، با اشاره به ارتباط موثر با مدیران و کارشناسان واحدهای تحقیق و توسعه فعال در حوزه شرکت های دارویی، شیمیایی و بیوتکنولوژی در این نمایشگاه، اظهار داشت: تمامی امکانات شرکت ما محصولات در مرحله تحقیق و توسعه هستند و شرکت ها و مراکز خصوصی می توانند از تحقیقات علمی کمک بگیرند.

وی در خصوص نسبت نیروی انسانی شرکت گفت: تعداد کارکنان این شرکت هشت نفر مستقیم و 25 نفر غیرمستقیم است که شامل تخصص های مکانیکی، الکترونیکی و شیشه سازی علمی می باشد.

ابزارهای مورد نیاز برای حذف موثر و آرام حلال از نمونه را محلی کنید

سجادی دستگاه (تقطیر خلاء) را یکی از محصولات این شرکت عنوان کرد و افزود: این محصول دانش بنیان با ایجاد خلاء باعث تبخیر و حذف کامل حلال از نمونه های آزمایشگاهی شد.

وی راندمان بسیار زیاد در فرآیند تبخیر حلال و کاهش زمان فرآیند جداسازی را از مزایای اواپراتور ذکر کرد و گفت: این دستگاه مکانیکی لیوان حاوی محلول را در حمام آب گرم می چرخاند. پمپ خلاء گردشی فشار بالای حلال را کاهش می دهد و جداسازی بخارات از نمونه را تسهیل می کند.

سجادی تاکید کرد: با توجه به اینکه کاهش نقطه جوش مایعات به کاهش فشار آنها بستگی دارد، این دستگاه اجازه می داد حلال ها در دمای بسیار کمتر از نقطه جوش خود و در فشار معمولی تبخیر شوند.

به گفته وی، این دستگاه همواره در صنایع شیمیایی، دارویی، غذایی، نفتی، پتروشیمی، گیاهان دارویی و … مورد استفاده قرار گرفته است.

ساخت یک راکتور شیمیایی 30 تا 40 درصد ارزان تر از نمونه های وارداتی است

وی ساخت نمونه ایرانی راکتور شیمیایی قابل حمل را از دیگر دستاوردهای این شرکت عنوان کرد و افزود: با در نظر گرفتن نیاز آزمایشگاه های برخی صنایع مانند صنایع غذایی، دارویی، شیمیایی و غیره و با هدف پایان کار این کشور با وابستگی به تجهیزات آزمایشگاهی در سال 2019 موفق به ساخت یک راکتور شیمیایی قابل حمل شد.

سجادی ادامه داد: علاوه بر مزیت نسبی این راکتور شیمیایی تولید داخل نسبت به نمونه های مشابه اروپایی، از نظر قطعات شیشه ای نیز 30 تا 40 درصد ارزانتر از نمونه های وارداتی است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، مزیت اصلی راکتور شیمیایی ساخت این شرکت را «شیشه» دانست و گفت: در این راکتور تمامی فرآیندهای شیمیایی در طول فرآیند مشاهده می شود. این ویژگی اجازه می دهد تا به محض تغییر رنگ یا تغییرات دیگر واکنش شیمیایی، اقدامات لازم و سریع انجام شود.

وی تاکید کرد: مهم ترین نکته این است که قطعات شیشه ای راکتور هیچ گونه عوارضی بر عملکرد و ترکیبات شیمیایی نداشته باشد و همچنین تولید دارو در آن آسان است.

سجادی همچنین خاطرنشان کرد: در این راکتور تمامی واکنش های شیمیایی به دلیل نصب میکسر داخلی انجام می شود. وی گفت: با نصب دریچه هایی در راکتور از ایجاد فضای مرده در دستگاه جلوگیری می شود و به این ترتیب همه مواد شیمیایی در این فرآیند شرکت می کنند.

وی همچنین یکی دیگر از مزیت های راکتور شیمیایی تولید شده را وجود جداکننده ای ذکر کرد که از تشکیل بخار در دستگاه جلوگیری می کند و حتی در صورت ایجاد بخاری در حین کار تبدیل به آب شده و به مخزن اصلی دستگاه بازگردانده می شود. دستگاه

استفاده از ابزارهای پشتیبانی دستیار علمی

مدیرعامل این شرکت حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در این راستا را مورد توجه قرار داد و گفت: در سال های اخیر از خدمات کریدور صادراتی بهره مند شده ایم و در سال 91-1391 از خدمات کریدور صادراتی بهره مند شده ایم. همچنین فرصت ایجاد بازاری در قالب نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران را داشتیم و توانستیم تعامل خوبی با دانشگاه ها و مراکز تحقیق و توسعه شرکت های خصوصی داشته باشیم.

سجادی در پایان به مذاکرات با کشورهای همسایه عراق و ترکیه و توسعه صادرات محصولات دانش به این کشورها پرداخت و افزود: امیدواریم این مذاکرات مثمر ثمر باشد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *