اخبار اخبار تکنولوژی

رونمایی از سامانه کشاورزی هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیاء در کشور

تبلیغات بنری


متخصصان یک شرکت دانش بنیان از سامانه هوشمند کشاورزی مبتنی بر اینترنت اشیا با پروتکل LoRa رونمایی کردند که با ارائه راهکارهای هوشمند و جامع تحول عظیمی در صنعت کشاورزی هوشمند در کشور به وجود خواهد آورد.

رونمایی از سامانه هوشمند کشاورزی مبتنی بر اینترنت اشیا در کشور

برای گزارش دادن تیلامدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به رشد روزافزون بازار اینترنت اشیا بر توسعه راهکارهای هوشمند در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: در این راستا توانستیم با حمایت ستاد توسعه ارتباطات و فناوری های ارتباطی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، طراحی یک سیستم جامع و کم مصرف با قابلیت جمع آوری داده های دقیق از محیط کشاورزی و کنترل هوشمند تجهیزات اتوماسیون و کنترل هوشمند مزایای زیادی از نظر ایمنی و امنیت و همچنین استفاده بهینه از انرژی دارد.

آرین احمدی فرد درباره ویژگی های این محصول گفت: با توجه به اهمیت آبیاری هوشمند (محور سناریویی و از راه دور)، کنترل کننده شیر برقی طراحی و ساخته شد. جمع آوری داده های عملی از مزارع کشاورزی و باغ ها از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو فرستنده اطلاعات سنسورهای دما و رطوبت خاک و سنسور باران در این شرکت دانش بنیان طراحی و تولید شد.

وی در خصوص رابط کاربری در سامانه‌های اینترنت اشیا گفت: اپلیکیشن کشاورزی هوشمند این شرکت شامل بخش‌های مختلفی برای نمایش داده‌های حسگر، جداسازی زمین‌های کشاورزی و مدیریت شیرهای برق است. در طراحی این نرم افزار نرم افزاری سعی بر سادگی و سهولت تجربه کاربری بوده است تا بهره برداری از راهکار کشاورزی هوشمند به سادگی و با حداقل آموزش امکان پذیر باشد.

مدیر عامل این دانش بنیان گفت: ارائه راه حلی جامع از حسگرها تا نرم افزارهای کاربردی، یکپارچه سازی سیستم پیاده سازی راه حل لورا، ارائه و نظارت بر داده های لحظه ای و طراحی پنل ماژولار لورا قابل اتصال به هر نوع دستگاه حاوی. شرکت با توجه به پیچیدگی و نوآوری محصول این فناوری، داده های خود را جمع آوری کرده و به پورتال اینترنتی ارسال می کند.

وی افزود: مشتریان بالقوه این محصول گلخانه داران، باغداران، صاحبان زمین های کشاورزی، شرکت های حوزه کشاورزی و صنعت، املاک، ویلاها و ساختمان های دارای فضای سبز هستند.

احمدی فرد با اشاره به رقبای این محصول اورجینال و در خصوص مزیت رقابتی بسته کشاورزی هوشمند این شرکت گفت: رقبای مستقیم ما شرکت هایی هستند که در حوزه اینترنت اشیا فعالیت می کنند و بر کشاورزی تمرکز دارند.

این شرکت ها بیشتر از پروتکل های Wi-Fi، GSM و GPRS استفاده می کنند. Wi-Fi یک پروتکل کوتاه برد و پرمصرف است که فقط برای مناطق کوچک مناسب است و هزینه زیرساخت آن برای مناطق بزرگ به طور قابل توجهی افزایش می یابد. GSM و GPRS نیز تا حدودی قدیمی تر هستند و از مزایای سرعت و پاسخگویی پروتکل های تخصصی اینترنت اشیا برخوردار نیستند. از این نظر، تیم ما دارای مزیت رقابتی تکنولوژیکی است، زیرا محصولات ما بر اساس پروتکل ارتباطی LoRa ساخته شده اند که می تواند برای فضاهای کوچک و متوسط ​​(گلخانه ها) و ابعاد بزرگ و جادار (مزارع و باغ) استفاده شود.

وی بیان کرد: رقبای غیرمستقیم ما شرکت هایی هستند که در حوزه فناوری اینترنت اشیا فعالیت می کنند اما هنوز وارد عرصه کشاورزی نشده اند و ممکن است در آینده وارد این عرصه شوند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *