معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار باستانی و نشر ارزش های دفاع مقدس از اتمام کار تدوین «اطلس گردشگری دفاع مقدس» در دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران خبر داد.
آقای الجعفری افزود: امروز همه انتظار دارند که آنها را در موزه ببینند. در شورای چهارم طرح راه اندازی موزه تهران مطرح شد اما این طرح به صورت رسمی در شورای پنجم مطرح شد. امروز رزمندگان تهران می پرسند ما کجا هستیم؟ در دوره پنجم پیشنهاد شد موزه تهران خارج از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایجاد شود که با توجه به شرایط موجود، ساخت آن در جای دیگری صلاح نبود و با تایید رهبری پس از آن. پس از انقلاب، تصمیم بر آن شد که در فضای فعلی موزه تهران ساخته شود.
وی با بیان اینکه برنامه افتتاح موزه زیرزمینی بین ایستگاه مترو شهید حقانی تا ایستگاه همت بود که متوقف شد، گفت: در نهایت مقرر شد ساختمان سیدالشهدا (علیه السلام) تخلیه و تخلیه شود. تبدیل آن به یک ساختمان موزه در تهران. با این ایده هیئت امنای موزه که در کنار شهردار تهران نیز حضور داشتند، این طرح تصویب شد و کل ساختمان تخلیه شد، طرحهای اولیه انجام شد و اقداماتی برای راهاندازی موزه تهران انجام شد.
معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس از آمادگی خود برای افتتاح بخشی از موزه در ششمین دوره مدیریت شهری خبر داد و خاطرنشان کرد: اطلس گردشگری بقاع متبرکه پدافند آماده شده است و اگر شهرداری تهران کمک کند برای هر اتفاقی مناسب است.
آقای جعفری با اشاره به اینکه 100 هزار نفر را از تهران به جبهه اعزام کردیم، گفت: در آن سال ها حرکت های عظیمی شکل گرفت که نیاز به حمایت های لازم برای اجرای طرح دارد.
دویست و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با موضوع بررسی جزئیات مقاله و تبصره «پیش نویس درخواست شهرداری برای ایجاد بخشی از موزه دفاع مقدس تهران در موزه ملی انقلاب اسلامی» برگزار شد. و دفاع مقدس.»
iribnews به نقل از تیلا