صدور سه هزار و ۲۸۹ پروانه کارآموزی برای پذیرفتگان آزمون وکالت ۱۴۰۲
اخبار اخبار عمومی

صدور سه هزار و ۲۸۹ پروانه کارآموزی برای پذیرفتگان آزمون وکالت ۱۴۰۲

تبلیغات بنری


رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: این افراد دوره سه ماهه اول را گذرانده اند و اکنون وکالت هستند و می توانند در آبان ماه وکالت کنند.

صدور سه هزار و 289 پروانه آموزشی برای متقاضیان آزمون کانون وکلا 1402
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدف سیما، آقای حبیب زاده در نشست خبری به مناسبت روز خبرنگار با گرامیداشت این روز اظهار داشت: این سامانه مشابه سامانه سانا در قوه قضائیه است که شهروندان می توانند شکایات خود را در این سامانه مطرح کنند. اگر از وکیل خود شکایت کنند و به صورت الکترونیکی ثبت نام کنند.

وی به کاهش مراجعه شهروندان به کانون وکلای مرکز برای ثبت شکایات از مزایای این سامانه اشاره کرد و گفت: با راه اندازی این سامانه شفافیت عملکرد نیز بهبود می یابد.

حبیب زاده اطلاع رسانی الکترونیکی برای وکلا و کارآموزان را از دیگر مزیت های سامانه اکو برشمرد و گفت: به این ترتیب از سیستم کاغذی و سنتی فراتر خواهیم رفت.
رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز با اشاره به افزایش 30 درصدی دادسرای دادسرای انتظامی وکلای دادگستری، افزود: در راستای تشدید نظارت بر عملکرد وکلای دادگستری، تعداد دادسراها افزایش یافته است افزود: در حال حاضر 10 شعبه دادگاه انتظامی وکلا برای رسیدگی به تخلفات وکلا فعال هستند.

عاملان جنایت ترور شهید هانیه باید محاکمه شوند

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز همچنین بر تعقیب عاملان این اقدام تروریستی شهید هنیه، سرکردگان و عوامل آن تاکید کرد.

حبیب زاده در نشست خبری ضمن تسلیت شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: آنچه رژیم صهیونیستی انجام داد مصداق جنایت بین المللی و خلاف تمامی اصول و کنوانسیون های بین المللی است.

وی به ماده 59 کنوانسیون وین و مصونیت دیپلماتیک اشاره کرد و افزود: کسانی که مصونیت دارند از حقوق قانونی و مصونیت دیپلماتیک خاصی برخوردار هستند و ترور شهید هنیه نقض این قرارداد و قوانین بین المللی است.

حبیب زاده افزود: همچنین در اقدام تروریستی که منجر به شهادت هنیه شد، تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران نیز نقض شد.

رئیس سندیکای وکلای مرکز گفت: مسلم است که توانمندی های داخلی و بین المللی برای پیگیری و کشیدن ماشه از منظر قانونی وجود دارد تا تمامی عاملان، رهبران و دست اندرکاران این اقدام تروریستی تحت تعقیب و محاکمه قرار گیرند.

در آزمون 1402 سه هزار و 289 نفر پروانه آموزشی اخذ کردند

حبیب زاده در نشست خبری با بیان اینکه 3 هزار و 944 نفر بر اساس قانون تسهیل صدور پروانه کسب در آزمون وکالت پذیرفته شدند، گفت: 3 هزار و 155 نفر دارای سهمیه آزاد و 717 نفر سهمیه اختیاری بودند.

همانطور که رئیس کانون وکلای مرکز گفت: نحوه تعادل نتایج در قانون برای تسهیل صدور پروانه کسب باید اصلاح و منطقی شود.

حبیب زاده تصریح کرد: از مجلس نمایندگان و دولت می خواهیم به شایستگی و تجربه بها دهند و حداقل معدل انباشتی قابل قبول 7 از 20 باشد.

وی با اشاره به اینکه قبل از اجرای قانون تسهیل گری و در آزمون سال 1398، میانگین تجمعی آخرین نفر 8.5 بوده است، خاطرنشان کرد: با نگاهی به معدل دو نفر آخر قبول شده، باید معدل تجمعی 7 را برای موفقیت در نظر بگیریم. در امتحانات 2019 و 1402.

حبیب زاده گفت: از مجموع یک هزار و 402 نفر پذیرفته شده در این آزمون، 3 هزار و 289 نفر پروانه آموزش را کسب کردند و سه ماه اول را گذراندند و اکنون وکالت هستند و می توانند وکالت کنند.

وی افزود: مجوزهای آموزشی برای بقیه افراد در حال پیگیری است و طی یک ماه آینده آموزش داده می شود.

البته آقای حبیب زاده به میزان سختی و پیچیدگی سوالات و مقایسه سوالات امتحانی سال گذشته با آزمون های قبلی اشاره ای نکردند.

صدور گواهینامه تخصصی حقوقی برای کارآموزان

رئیس کانون وکلای دادگستری تخصص این مرکز را یکی از کارهای این مرکز عنوان کرد و گفت: اکنون با همکاری مرکز علمی دانشگاه علمی کاربردی وابسته به کانون وکلا، این مرکز دوره های تخصصی را در حوزه های ثبت نام ارائه می کند. مالیات ها، شرکت ها، جرایم الکترونیکی و اقتصادی و حقوق زمین.

آقای حبیب زاده افزود: تاکنون بیش از هزار کارآموز و وکیل در این دوره ها شرکت کرده اند و تا دو ماه آینده پس از اخذ گواهی پایان دوره های تخصصی با افزودن تجربه می توانند وکیل تخصصی شوند. به گواهینامه های آنها

حبیب زاده اجباری شدن وکالت را اجباری دانست و گفت: اکنون در بسیاری از کشورها وکالت به عنوان یک شرط و ضرورت برخورد شده است و ما نیز باید به سمت تخصصی شدن حرکت کنیم و وکالت را اجباری کنیم.

رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در خصوص موارد تخلفات انضباطی وکلا اظهار داشت: برخی گمان می کنند که کانون وکلا نظارتی بر عملکرد وکلا ندارد، در صورتی که اینگونه نیست و طبق قانون استقلال وکلا وکلا، وکیل تحت نظر است و در صورت تخلف، پرونده کیفری در دادسرا و دادگاه پیگیری و رسیدگی می شود.

رئیس کانون وکلای مرکز از برگزاری آزمون وکالت امسال آبان ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای حبیب زاده در نشست خبری گفت: منابع آزمون نسبت به سال گذشته تغییری نکرده است.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *