رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت دام، متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شدهاند.
وی ادامه داد: مصرف محصولات حلال برای مسلمانان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید تلاش کنیم سفره های مردم مملو از محصولات حلال باشد و کیفیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود.
رستگار با بیان اینکه در توصیه های دینی ما بر استفاده از فرآورده های حلال تاکید شده است، ادامه داد: گوشت حلال از ذبح و تغذیه حیوان سود می برد و کشورهای غیر اسلامی نیز به دلیل داشتن سموم کمتر به گوشت حلال روی آورده اند.
وی گفت: فناوری در تولید گوشت حلال و بدون عارضه مهم است و برای این منظور متخصصان ما در کشور توانستند گوشت تک سلولی تولید کنند که حاوی پروتئین و ریزمغذی های لازم و بدون عیب باشد. از گوشت حیوانات که حلال است و در آینده جایگزین گوشت گاو و گاو می شود.
وی با بیان اینکه در هر کیلو گوشت گاو 180 هزار و 500 لیتر آب مصرف می کند، ادامه داد: گوشت گاو به دلیل گازهای سمی که از بدن گاو خارج می شود آلودگی محیطی دارد و به دلیل در دسترس بودن علوفه گران است. اما این گوشت تک سلولی غنی است و مضرات گوشت سنتی را ندارد و می تواند جایگزین فرآورده های حیوانی شود.
رستگار ادامه داد: دنیا در آینده از نظر حلال بودن با چالش محصولات فناورانه مواجه است و ما در سازمان غذا و دارو تلاش می کنیم تا محصولات سالم و حلال را با اطمینان برای مردم تولید کنیم.
بر اساس سیاست های بهداشت عمومی، وزارت بهداشت متعهد به نظارت بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی است.
iribnews به نقل از تیلا