موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته
اخبار اخبار تکنولوژی

موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

تبلیغات بنری


رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت دام، متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شده‌اند.

موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

حسین رستگر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما; وی افزود: جایگاه محصولات حلال در دنیا 6 هزار میلیارد تومان است و سهم کشورمان در این زمینه کمتر از یک دهم است.

وی ادامه داد: مصرف محصولات حلال برای مسلمانان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید تلاش کنیم سفره های مردم مملو از محصولات حلال باشد و کیفیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود.

رستگار با بیان اینکه در توصیه های دینی ما بر استفاده از فرآورده های حلال تاکید شده است، ادامه داد: گوشت حلال از ذبح و تغذیه حیوان سود می برد و کشورهای غیر اسلامی نیز به دلیل داشتن سموم کمتر به گوشت حلال روی آورده اند.

وی گفت: فناوری در تولید گوشت حلال و بدون عارضه مهم است و برای این منظور متخصصان ما در کشور توانستند گوشت تک سلولی تولید کنند که حاوی پروتئین و ریزمغذی های لازم و بدون عیب باشد. از گوشت حیوانات که حلال است و در آینده جایگزین گوشت گاو و گاو می شود.

وی با بیان اینکه در هر کیلو گوشت گاو 180 هزار و 500 لیتر آب مصرف می کند، ادامه داد: گوشت گاو به دلیل گازهای سمی که از بدن گاو خارج می شود آلودگی محیطی دارد و به دلیل در دسترس بودن علوفه گران است. اما این گوشت تک سلولی غنی است و مضرات گوشت سنتی را ندارد و می تواند جایگزین فرآورده های حیوانی شود.

رستگار ادامه داد: دنیا در آینده از نظر حلال بودن با چالش محصولات فناورانه مواجه است و ما در سازمان غذا و دارو تلاش می کنیم تا محصولات سالم و حلال را با اطمینان برای مردم تولید کنیم.

بر اساس سیاست های بهداشت عمومی، وزارت بهداشت متعهد به نظارت بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی است.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *