کشف بقایای آیین باستانی دوران عصر یخبندان
اخبار اخبار فرهنگی

کشف بقایای آیین باستانی دوران عصر یخبندان

تبلیغات بنری


باستان شناسان دانشگاه مانچ شواهدی از آیین های باستانی کشف کرده اند که قدمت آنها به پایان آخرین عصر یخبندان (11000 تا 12000 سال پیش) برمی گردد.

کشف بقایای آیین باستانی دوران عصر یخبندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، باستان شناسان توانستند شواهدی از آیین های باستانی با قدمت بیش از 11 هزار سال کشف کنند. نتایج این تحقیق در مجله علمی Nature Human Behavior منتشر شده است که در آن از کشف دو شومینه کوچک در غار Kellogg در دامنه کوه های آلپ استرالیا خبر داده شده است.

این مراسم با بستن وسیله ای که متعلق به فرد بیمار بود به انتهای پارچه یا شیء مشابهی که با چربی انسان یا کانگورو آغشته شده بود، آغاز شد. سپس بوم را قبل از روشن شدن آتش در زیر چوب به صورت مورب روی زمین قرار دادند. کشیش آیینی (mulla-mulung) نام فرد بیمار را صدا می کند و پس از آن که قطعه برگشتی کاملاً سوخته شد، مراسم پایان می یابد.

راسل مالت اظهار داشت که این کشف یادآور این است که مردم بومی فرهنگ پویایی را حفظ می کنند که عمیقاً با گذشته باستانی خود پیوند خورده است، زیرا آیین های بسیار مشابهی هنوز در بین مردم بومی امروزه یافت می شود.

پروفسور برونو دیوید از مرکز مطالعات بومی در مانیش گفت: ارتباط این اکتشافات باستان شناسی با شیوه زندگی مردم گونای کورنای نشان دهنده 12000 سال انتقال دانش است. هیچ مدرک باستان شناسی در هیچ کجای کره زمین از چنین عمل فرهنگی خاص و باستانی کشف نشده است.

به گفته نویسندگان این مطالعه، چنین بقایای چوبی به خوبی حفظ شده به ندرت در سایت های باستان شناسی پلیستوسن و هولوسن یافت می شود. این یافته ها 500 نسل از انتقال فرهنگی و آیین های باستانی مردمی را نشان می دهد که قدمت آن به پایان آخرین عصر یخبندان باز می گردد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *