بومی سازی ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر
اخبار اخبار اقتصادی

بومی سازی ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر

تبلیغات بنری


معاون توسعه منابع انرژی وزارت دفاع گفت: دانش فنی طراحی و ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر در کشور بومی شده است و در صورت تامین مالی شاهد توسعه در صنعت انرژی های تجدیدپذیر خواهیم بود.

بومی سازی ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر

ردا شجاعی در گفت و گو با خبرنگار صنعت خبرگزاری صدا وسیما گفت: زنجیره ارزش انرژی های تجدیدپذیر به 3 بخش توسعه صنعتی و ساخت تجهیزات مربوط به سیستم های انرژی های تجدیدپذیر، طراحی و ساخت نیروگاه های انرژی های تجدیدپذیر و بهره برداری تقسیم می شود. نیروگاه های انرژی تجدید پذیر نیروگاه ها

وی ادامه داد: در حال حاضر دانش فنی طراحی و ساخت نیروگاه های تجدیدپذیر شامل انرژی خورشیدی، بادی و نیروگاه های چندگانه (هیبریدی) و بهره برداری از آنها در کشور وجود دارد.

شجاعی با اشاره به اینکه اندازه و حجم نیروگاه های تجدیدپذیر در مقایسه با نیروگاه های سوخت فسیلی کوچک است، گفت: اگرچه تجربه خوبی در راه اندازی این نیروگاه ها در کشور کسب کرده است، اما هدف پیش بینی شده توسعه چند هزار مگاواتی این نیروگاه است. در دولت های مختلف در سراسر جهان با وجود این طرح، جزئیات محقق نشد.

به گفته معاون سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع: کمبود منابع مالی چالش اصلی در حوزه زیرساخت های صنعتی و یکی از موانع توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور است.

وی با بیان اینکه استفاده از منابع داخلی برای توسعه این زیرساخت ها توجیه اقتصادی ندارد، گفت: تامین این منابع از خارج نیازمند تسهیلات از سوی سازمان توسعه تجارت و صندوق توسعه ملی است، نه تنها به عنوان تامین کننده منابع مالی. اما روکن هم باید در این فدراسیون ها کار کند.

معاون سازمان توسعه منابع انرژی در وزارت دفاع افزود: ریسک سرمایه گذاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر بسیار زیاد است و دولت باید در این زمینه سرمایه گذاری از این نقش استفاده کند و وزارت نیرو نیز باید از آن استفاده کند. این نقش کاهش ریسک در بخش ضمانت نامه های بانکی و تضمین بازگشت سرمایه.

وی افزود: وقتی به سرمایه گذار می گوییم سرمایه گذاری کنید در حالی که میزان سرمایه شما از محل فروش برق به مصرف کننده با پول مبادله می شود، هیچ عاقلی این سرمایه گذاری را انجام نمی دهد.

شجاعی به توان دولت در حوزه انرژی های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: در عمق بومی سازی دانش فنی در این زمینه زیرساخت های خوبی فراهم شده و آماده کمک به اجرای تمامی طرح های ملی برای جلوگیری از سیل انرژی های تجدیدپذیر هستیم. ” از فناوری ها و دانش فنی در حوزه دفاعی در بخش ملی نیز استفاده کنیم.»

تونل های باد یک مزیت انرژی در کشور محسوب می شود

معاون سازمان توسعه منابع انرژی وابسته به وزارت دفاع به ویژگی های بادخیز کشور و وجود تونل های باد عالی در ایران نسبت به سایر کشورها اشاره کرد و افزود: تونل باد منجیل تا انتهای خزر خزر است. و تونل باد بینالود و خاو. تونل باد از جمله قابلیت های باد در کشور است.

وی با اشاره به اینکه استعداد توسعه انرژی های تجدیدپذیر با استفاده از توربین های بادی در کشور وجود دارد، گفت: فرصت طلایی برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر در کشور وجود دارد، چه در انرژی خورشیدی و چه در انرژی بادی برای بهره مندی از نیروگاه های انرژی تجدیدپذیر.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *