ساختار ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان تغییر می‌کند
اخبار اخبار فرهنگی

ساختار ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان تغییر می‌کند

تبلیغات بنری


معاون علمی رئیس جمهور از بهبود سامانه ارزیابی شرکت های دانش بنیان خبر داد.

ساختار ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان تغییر می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما روح‌الله دهقانی امروز در نشست خبری اولین رویداد برنامه ملی توسعه و حمایت از گوزن‌های دانش‌آموز اظهار داشت: سیاست جدی که عامل علمی کشور در ابعاد ابعادی در حوزه دانش دنبال می‌کند این است که شرکت‌های دانش‌بنیان موجود بتوانند با آنها رقابت کنند. کشورهای توسعه یافته.

وی افزود: رشد بعدی به این معناست که طی ده سال آینده کشور جزو 10 کشور برتر در سطح بین المللی به عنوان مثال در حوزه هوش مصنوعی باشد.
معاون علمی رئیس جمهور گفت: در دنیا مفهوم غزال فناوری شرکت های متوسط ​​و کوچک و بزرگ ترین مفهوم آن رشد اقتصادی بالا است و ما چشم انتظار داریم که نگاه واقعی تری به اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم و بتوانیم برنامه ریزی واقعی تری در این زمینه داشته باشند.

دهقانی اضافه کرد: اسپینینگ یک مفهوم جهانی است و شرکت هایی که بیش از 8 ماه کار مستمر و قابل مشاهده دارند به عنوان شرکت های ریسندگی بانیان دانمارکی شناخته می شوند و شرکت بانیان ریسندگی دانمارکی در جشنواره غزال که 11 مرداد ماه برگزار می شود ارائه می شود.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت های دانش بنیان از 10 شرکت گذشت، گفت: غزال های دانش، شرکت های نوآور و فناور با قابلیت های رشد بهتر هستند. معاون علمی رئیس جمهور افزود: از بیش از 10 هزار شرکت دانش بنیان، 121 شرکت دانش بنیان در مسیر غزال قرار دارند که تاکنون 12 شرکت غزل شناسایی شده است.

وی بیان کرد: مردم انتظار دارند شرکت های دانش بنیان در اقتصاد تاثیرگذار باشند و ما دبیرخانه تخصصی ایجاد کرده ایم که تنها ماموریت آن رسیدگی به آهوهای دانش بنیان است.

دهقانی افزود: یکی از ویژگی های گروه الغزال توجه ویژه به مسائل مربوط به نیروی انسانی و بازار است. وی بیان کرد: دسترسی به منابع و پشتیبانی از تمامی شرکت ها در تمامی استانداری ها، اجرای عدالت و تشکیل سامانه یکپارچه از جمله فعالیت های معاونت علمی رئیس جمهور در دولت سیزدهم است.

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان به معاونت علمی گفت: بر اساس آخرین آمار ۶۷ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان استارت‌آپ دانش‌بنیان، ۱۴ درصد شرکت‌های نوآور و ۹ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان شناخته شده‌اند. از آنها مانند شرکت های فناوری. ردا الصدی فر افزود: غزال های دانش بنیان شرکت هایی هستند که وارد عرصه صادرات شده اند و طی 3 تا 5 سال رشد خوبی داشته اند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *