غریب آبادی:
معاون امور بین الملل سازمان قضایی گفت: این فهرست شامل حدود 120 تروریست که خود را کرد شریف معرفی می کنند برای استرداد به عراق ارسال شده و به زودی محاکمه می شود.
معاون امور بین الملل قوه قضائیه در ادامه به تشریح وظایف معاونت در زمینه اتباع بیگانه، معاضدت حقوقی، استرداد مجرمان، انتقال محکومان و پیگیری امور قضایی ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد بر اساس آمار، حدود 95 درصد از زندانیان خارجی در کشور را اتباع افغانستان تشکیل می دهند. امسال.
دبیر کمیسیون حقوق بشر در بخشی دیگر از بیانیه خود افزود: افزایش توان دفاعی در حوزه صنایع موشکی و پهپادی و توان هسته ای در رابطه با خودکفایی در چرخه سوخت هسته ای، غنی سازی و نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را در سایه وحدت ملی و اقدامات ماهرانه مقام معظم رهبری به رسمیت شناخت و افزود: این سه حوزه همان حوزههایی است که دشمنان تلاش کردند برای کنترل آن تحریمها اعمال کنند. یا حوزه های قدرت ما را محدود کنیم، اما شکست سختی خورده اند، هرچند باید با استفاده از توانمندی های مختلف، برای خنثی سازی و رفع تحریم ها تلاش کرد.
غریب آبادی در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه تروریسم پرداخت و گفت: تا پایان سال جاری برای تمامی گروه های تروریستی پرونده تشکیل و از کشورهای خارجی درخواست استرداد آنها می شود. گام بعدی محاکمه تروریست ها است.
وی افزود: در همین راستا و علیرغم تاخیر، دادگاه ویژه برای رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین و سرکردگان و اعضای آن تشکیل و پانزدهمین جلسه هفته گذشته تشکیل شد. فهرستی از نزدیک به 120 تروریست که خود را کردهای شریف معرفی می کنند نیز برای استرداد به عراق فرستاده شده و محاکمه آنها به زودی برگزار می شود. در خصوص اعضای سازمان تروریستی داعش، گروههای تکفیری و سایر تروریستها، اقدامات قضایی و اطلاعاتی برای شناسایی گسترده آنها انجام شده و علاوه بر درخواست استرداد، تحقیقات درباره جنایات آنها نیز آغاز خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به اعلام تشکیل مجتمع قضایی ویژه امور بین الملل تحت عنوان «مجتمع قضایی 26» با هدف تمرکز، هماهنگی و تسریع در رسیدگی به جرایم و مسائل با ابعاد بین المللی گفت: ساختار و این مجتمع در مرجع قضایی استان تهران اعلام شده و بزودی کار آن آغاز خواهد شد.
iribnews به نقل از تیلا