اخبار اخبار فرهنگی

فیسبوک صفحات متهم به دخالت در انتخابات انگلیس را حذف کرد

تبلیغات بنری


پس از تحقیقات ABC News؛

ABC News مدعی شد که در پی تحقیقات خود، پنج حساب فیس بوک مرتبط با مداخله خارجی در انتخابات بریتانیا به دلیل تقلب و تاکتیک های تعامل غیرقابل اعتماد حذف شدند.

برای گزارش دادن تیلاتحقیقات شبکه ای بی سی نیوز شبکه ای از صفحات هماهنگ فیس بوک را نشان داد که مواضع مربوط به روسیه را منتشر می کردند. ABC News مدعی شد که برخی از این صفحات مطالبی را در حمایت از حزب اصلاحات بریتانیا به رهبری نایجل فاراژ، یکی از رقبای اصلی محافظه‌کاران در انتخابات سراسری این کشور منتشر کردند.

به گزارش ای بی سی نیوز، این صفحات از نیجریه مدیریت می شدند. این کشوری است که قبلاً توسط مالک فیس بوک به عنوان پایگاه عملیاتی برای عملیات تبلیغاتی مرتبط با روسیه کشف شده بود.

حزب محافظه‌کار بریتانیا در بیانیه‌ای خطاب به رسانه‌ها روسیه را به مداخله «عمیقاً نگران‌کننده» در انتخابات این کشور متهم کرد و رهبر حزب از مشاور امنیت ملی دولت خواست تا این موضوع را بررسی کند.

متا از آن زمان تائید کرده است که پنج صفحه در این شبکه را بررسی کرده و بسته است.

یکی از سخنگویان متا گفت: “ما این صفحات را به دلیل رفتارهای ناجوانمردانه آنها که مردم را فریب می دهند (مانند تظاهر به صفحات مستقر در بریتانیا زمانی که در نیجریه هستند) حذف کردیم.

بسیاری از فالوورهای این صفحات نیز خارج از بریتانیا (عمدتا در ویتنام) بودند و از تاکتیک های نامعتبر تعامل برای محبوبیت بیشتر صفحات استفاده می کردند.

سخنگوی متا افزود: ما به نظارت ادامه خواهیم داد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، اقدامات بعدی را انجام خواهیم داد.

الیور داودن معاون نخست وزیر انگلیس در مصاحبه با رسانه ها اعلام کرد که در هر انتخاباتی تهدیدی وجود دارد و ما در این انتخابات شاهد آن از سوی دولت هایی هستیم که به دنبال تأثیرگذاری بر نتیجه انتخابات در کشورمان هستند.

نایجل فاراژ، رهبر حزب اصلاحات بریتانیا، ادعای محافظه‌کاران مبنی بر دست داشتن او در عملیات نفوذ روسیه را رد کرده است.

فاراژ پرسید: “آیا از اولیور داودن پرسیدید که حزب او در چند سال گذشته چند میلیون پوند از منابع مرتبط با روسیه دریافت کرده است؟”

هیچ مدرکی دال بر ارتباط مستقیم نایجل فاراژ یا حزب اصلاحات بریتانیا با این صفحات وجود ندارد.

این پنج صفحه که 190000 دنبال کننده داشت، همگی منتقد احزاب سیاسی بریتانیا بودند و برخی از آنها از نایجل فاراژ، رهبر حزب اصلاحات بریتانیا حمایت کردند.

دو مورد از این صفحات به عنوان جناح چپ یا طرفدار پناهندگان معرفی شدند، در حالی که سایرین تصاویر نژادپرستانه تولید شده توسط هوش مصنوعی را منتشر کردند و مواضع برتری طلبانه سفیدپوستان را تبلیغ کردند.

ABC News با بررسی و ردیابی داده های مدیران صفحه، تبلیغات خریداری شده با ارز نیجریه و تجزیه و تحلیل محتوای مشابه آنها، رابطه بین پنج صفحه به ظاهر متفاوت را کشف کرد.

همه این صفحات به نکات گفتگوی طرفدار کرملین، از جمله انتقاد از حمایت غرب از اوکراین و انتشار اطلاعات نادرست درباره رئیس جمهور آن، ولودیمیر زلنسکی، پرداختند.

یک تجزیه و تحلیل پنج صفحه ای ABC News نشان داد که اگرچه آنها ادعا می کردند که در انگلیس مستقر هستند، اما بیشتر مدیران آنها در نیجریه بودند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *