اخبار اخبار عمومی

در مناظره‌ها به سلوک و اخلاق شهید بهشتی اقتدا کنیم

تبلیغات بنری


محسنی اجایی;

رئیس قوه قضائیه گفت: توجه به اخلاق در عرصه های سیاسی و اجتماعی و تحمل زبان توهین آمیز از مولفه های ضروری و ضروری است، نه تنها در روزگار ما و در ایام رقابت های انتخاباتی و مناظره های تلویزیونی، بلکه در هر زمان. و مکان. زمینه های.

به گزارش خبرنگار تیلا، حجت الاسلام والمسلمین محسنی آژه ای در چهارمین روز از هفته قوه قضائیه با خانواده معظم شهدا و ایثارگران قوه قضائیه دیدار کرد.
رئیس قوه قضاییه در ابتدای این دیدار فرا رسیدن عید سعید غدیر خم را تبریک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام، انقلاب، قوه قضائیه، شهیدان آیت الله بهشتی، قدوسی، لاجوردی، و شهدا خمیت و یک شهید سرافراز گفت: امروز یکی از وظایف اصلی و مهم ما اطاعت از ولایت است که اگر از ولایت خارج شویم دچار انحرافات و لغزش هایی می شویم پشتیبان مرجعیت دینی باشید تا آسیبی به کشور وارد نشود.»

لزوم رعایت اخلاق
آقای محسنی آجی در ادامه با برشمردن ویژگی های فردی و اداری شهید آیت الله بهشتی افزود: از ویژگی های بارز و بارز شهید بهشتی قدرت و علاقه ایشان به مقوله اقناع و رعایت اخلاق در عرصه های سیاسی است. و جامعه تحمل کلمات مخالف؛ این صفت شهید بهشتی در مناظره و گفتگو با دیگران به روشن ترین شکل ممکن نمایان شد.
وی گفت: ویژگی های فردی شهید بهشتی نه تنها برای امروز و نه تنها برای ایام رقابت های انتخاباتی و مناظره های تلویزیونی، بلکه برای همه دوران ها و همه عرصه ها و بالاتر از همه کارگزاران نظام و فرهیختگان، مولفه های ضروری است. مسئولان و نخبگان جامعه باید به آن پایبند باشند. در مناظره یک نفر طرف مقابل را تخریب می کند که در فرهنگ لغت فکری و رفتاری شهید بهشتی جایی ندارد. ما می خواهیم از شهید بهشتی الگوبرداری کنیم، نمی خواهیم فقط به نام بسنده کنیم. بنابراین باید به رفتار شهید بهشتی پایبند باشیم.
آقای محسنی آجیئی گفت: وجود نظم و انضباط در پیشبرد امور فردی و اجتماعی نیز مقوله بسیار مهمی است که کارگزاران نظام و مراجع سیاسی و فکری جامعه باید به آن توجه داشته باشند. از ویژگی های ممتاز و بارز شهید قدوسی از شهدای برجسته قوه قضائیه نظم، انضباط در کار و اهتمام در انجام به موقع امور است.
رئیس کل دادگستری با اشاره به ضرورت حفظ ارزش های والایی و مقدسی که شهدای عزیز ما برای حفظ و تقویت آن جان خود را فدا کردند، گفت: اولاً شما خانواده شهدا، ایثارگران بزرگ و ما و ما هستید. مسئولان نظام باید به پاسداری از آنها متعهد باشند و پاسدار ارزش های والایی باشیم که شهدا و ایثارگران و رزمندگان برای حفظ و تقویت آن ها فدا کردند. ثانیاً این وظیفه همه مردم است که برای حفظ این میراث بزرگ تلاش کنند.
وی افزود: کارگزاران و مسئولان در قبال خانواده شهدا و ایثارگران وظایف و تکالیف سنگینی دارند. قبل از اینکه این عزیزان به ما مراجعه کنند و مشکلات خود را مطرح کنند، موظفیم اقدامات لازم را برای رفع مشکلات آنها انجام داده و در این راستا پیش قدم باشیم. خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران عزیزمان ممکن است گاهی به دلیل عزت نفس و خویشتن داری بالا از برنامه ریزی برای مهم ترین نیازهای پزشکی و تجهیزاتی خود سرباز بزنند. در اینجا وظیفه ما به عنوان مسئولین و کارگزاران است که برای رفع نیازهای آنها رویه های مناسب را ترتیب دهیم. گاه ممکن است حتی این خانواده های بزرگوار از حقوق خود آگاه نباشند. در اینجا نیز باید از حقوق آنها دفاع کنیم و از ابزار نظارتی خود از جمله سازمان بازرسی کل کشور و دیوان عدالت اداری برای احقاق حقوق آنها استفاده کنیم.
رئیس قوه قضائیه به پیروزی های جبهه مقاومت بر مستکبران و شکنجه گران منطقه ای آنها اشاره کرد و تاکید کرد: امام راحل خون مقاومت را به رگ های امت اسلامی تزریق کردند و امروز به برکت رهنمودهای صالحین خود. جانشین ولی فقیه، جبهه مقاومت، در بهترین وضعیت قرار دارد و در مقابل دشمنانش از جمله رژیم غاصب صهیونیستی در حالت ضعف و ناامیدی به سر می برد. امروز به برکت مقاومت و بیداری اسلامی و حتی جهانی، نقاب دروغین مستکبران و ادعای حمایت از حقوق بشر برداشته شد و در هشت ماه گذشته جهان شاهد اوج جنایات صهیونیست ها و حمایت آنها بود. . متأسفانه آمریکا و برخی کشورهای غربی منطقه جنایت و نسل کشی اسرائیل در غزه بودند.

31 درصد کارکنان دادگستری ایثارگر هستند
اما قبل از سخنان رئیس قوه قضائیه، آقای الفت معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه گفت: خدا را شاکریم که دیدارهای دوره ای و سالانه با خانواده شهدا و ایثارگران قوه قضائیه برگزار می شود. اقتدار ادامه دارد، رویه ای مستمر و غیرقابل توقف برای رئیس قوه قضائیه در سه سال گذشته تغییر کرده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 31 درصد از کل کارکنان دادگستری از شهدای مدافع حرم هستند، گفت: از این تعداد 92 درصد کارمند و 8 درصد قاضی هستند.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به اقدامات گسترده معاونت رئیس جمهور در راستای تکریم و تکریم شهدا، خاطرنشان کرد: یک هزار و 142 بازدید و چالش، 167 گردهمایی و همایش، 534 جشن تجلیل و تجلیل انجام شده است. برگزار شد و روزها و رویدادهای مربوطه در سال 1402 اعلام شد.
وی افزود: با هدف اشاعه و تقویت فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت و با رایزنی ها و هماهنگی های انجام شده پیکر مطهر سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس در سال گذشته تشییع شد. زمین نهادهای مذهبی و مراکز قضایی نیز طی روزهای آینده در زمین ساختمان شهدای دادگستری واقع در خیابان کشاورز تهران تشییع خواهد شد.
عفت تائید کرد: در پی تأیید حجت الاسلام والمسلمین محسنی آجی در راستای حمایت های حقوقی و معاضدت قضایی از شهدای کل ملت، طی سال گذشته بیش از 22 هزار پرونده با مراجع قضایی رایگان تکمیل شد. مشاوره و حدود 6 هزار مورد. پرونده های وکالت رایگان در مراجع قضایی در اختیار جامعه هدف قرار گرفت.
معاون منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه نیز در خصوص اقدامات انجام شده در راستای توانمندسازی ایثارگران دستگاه قضایی صحبت کرد.

رونمایی از کتاب رمان عدالت
همچنین در این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین محسنی اجایی و جمعی از مقامات ارشد قضایی جلد دوم کتاب «قصه عدالت» با موضوع نقش و عملکرد قوه قضائیه منتشر شد. قوه قضائیه از دیدگاه قوه قضائیه آغاز دوران دفاع مقدس تا مهرماه 1361 رونمایی شد.بخش اول این کتاب به نقش و عملکرد قوه قضائیه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا آغاز دوران دفاع مقدس اختصاص داشت.
دبیر ستاد بزرگداشت هفته قوه قضائیه و رئیس قوه قضائیه در این خصوص افزود: دفتر مستندسازی نقش و عملکرد قوه قضائیه در انقلاب اسلامی از سال 1396 و در راستای اجرای دستور مقام معظم رهبری دریافت که مأموریتی که با جمع آوری اسناد و مدارک، نقش و مستندسازی عملکرد قوه قضائیه در مراحل مختلف انقلاب اسلامی را بررسی می کند.
آقای صرامی افزود: در دفتر مستندسازی نقش و عملکرد قوه قضائیه در انقلاب اسلامی با همکاری آقایان عطارزاده و سلمینگاد توانستیم به لطف خدا 11 جلد کتاب در این زمینه منتشر کنیم. عملکرد قوه قضائیه در مراحل مختلف انقلاب اسلامی و نگارش مستندات این وظایف و اقدامات.
رئیس قوه قضائیه همچنین از کارکنان ایثارگر و خانواده شهدای دستگاه قضایی پرسید که آیا تفاهم نامه، وصیت نامه یا مطالبی که در مستندسازی نقش و عملکرد دستگاه قضایی مفید باشد، در اختیار دارند؟ در چهار دهه گذشته برای ارائه نقش و عملکرد قوه قضائیه در انقلاب اسلامی به اداره اسناد اعزام شدند.

تنظیم مطالبات نمایندگان خانواده شهدا و ایثارگران قوه قضائیه
در بخشی دیگر از این مراسم «صفاری» رزمنده و جانباز دفاع مقدس و از کارکنان دادگستری استان قزوین با اشاره به اینکه تنها 30 درصد از قوانین مربوط به ایثارگران اجرا شده است، از دستگاه قضایی خواستار شد. سیستم. برای تحقق مطالبات شهدای شاغل در نهادهای مختلف.
حجت الاسلام «اللطیفی» رزمنده و جانباز دفاع مقدس و رئیس یکی از شعب دادگاه تجدیدنظر ضمن تشکر از حضور میدانی رئیس قوه قضائیه در اجلاسیه شهدا. . خانواده های معظم شهدا در سال های اخیر و علاقه ویژه ایشان به شنیدن دغدغه های این دسته از کارکنان دادگستری، با لزوم تاکید بر توجه ویژه به امور فرهنگی در دستگاه قضایی.
خانم محبی دختر یک جانباز دفاع مقدس از دست اندرکاران معاونت منابع انسانی و فرهنگی قوه قضائیه خواست تا قانون را در زمینه مسائل مراقبتی و معیشتی مرتبط با دستگاه قضایی به طور کامل اجرا کنند. . شهدا.
جم از جانبازان دفاع مقدس و اعضای دستگاه قضایی خواستار تبیین مصادیق و گستره ارائه خدمات قضایی به جامعه ایثارگران و خانواده های معظم شهدا شد.
«کوشا» از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس و از کارکنان دیوان عدالت اداری نیز در این دیدار به بررسی مسائل مربوط به سال‌های رفاقت با شهدا پرداخت.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *