اخبار اخبار اقتصادی

نصب سامانه‌های خورشیدی برای متقاضیان انشعاب برق الزامی شد

تبلیغات بنری


معاون هماهنگی توزیع توانیر:

در پی امضای تفاهم نامه بین توانیر و سازمان نظام مهندسی و ابلاغ دستورات اجرایی به شرکت های توزیع برق، نصب سیستم سقف خورشیدی برای متقاضیان انشعاب برق تجاری و مسکونی الزامی شد.

نصب سیستم های خورشیدی برای متقاضیان توزیع برق الزامی بود

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، معاون هماهنگ کننده توسعه شرکت «توانیر» در جلسه رفع پیک بار در تابستان 1404 از طریق ارتباط تصویری با شرکت های توزیع برق کشور با اشاره به وضعیت از انتقال برق، توزیع برق به متقاضیان خانگی و تجاری برای نصب تابلوهای سقفی نامیده می شد.

در این موضوع تسلط کامل مدیران ذیربط شرکت های توزیع در خصوص دستورالعمل ها و وظایف و گردش کار و نیز توجیه مسئولین منطقه، کارکنان فنی منطقه، سازمان کنترل و مهندسی نظام مهندسی، بحث و تبادل نظر شد. و آموزش هایی را انجام داد. به طراحان و ناظران معادن برق و ساخت و ساز اهمیت زیادی داد و خواستار آن شد که جدول مقایسه ای از هزینه های کار نسبت به هزینه ساختمان تهیه و به سازمان های توزیع انرژی ارائه شود.

ذبیحی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی و توضیحات در این زمینه، خاطرنشان کرد: اجرای این دستورالعمل بیشتر برای شهرهای پایتخت است که از ابتدای سال آینده اجرایی می شود.

در این نشست صمدی معاون شبکه «توانیر» با بیان اینکه نصب سیستم های خورشیدی روی پشت بام بر اساس توافق شرکت «توانیر» و سازمان نظام مهندسی ساختمان در اواسط سال جاری انجام شد، گفت: در سال جاری دستورالعمل اجرای آن از سوی سازمان نظام مهندسی و اجرای وظایف به سازمان های توزیع برق ابلاغ شده است.

طبق دستورالعمل فنی نصب این سیستم ها توسط ساتبا که محدود به مشتریان می باشد، تا 2 برابر ظرفیت انتخابی تا 200 کیلووات، ساختمان های تجاری و مسکونی باید با نصب پانل سقف، اتصال به شبکه توزیع و در قرارداد خرید تضمینی برق با این وزارتخانه که آن را مجبور به بهره مندی از مزایای اقتصادی قابل توجه و دائمی می کند.

این بخشنامه کلیه ساختمانهای تجاری و مسکونی با 4 طبقه یا بیشتر و یا مساحت کل بیش از هزار متر مربع را که متقاضی توزیع برق هستند موظف می کند پنل های خورشیدی را در پشت بام یا حیاط و پارکینگ نصب کنند. و حداقل توان اسمی سیستم 5، 10، 15 و 20 کیلووات در نظر گرفته شده است.

در این جلسه که با گزارش 200 تاسیسات 3 مگاواتی ارائه شد، معاون هماهنگ کننده توزیع “توانیر” از آمادگی پنل های خورشیدی 200 مگاواتی خبر داد که منتظر معرفی ساخت و ساز برای نصب هستند. رفع تنش و اولویت در مناطق تهران، کوم، درالبرز، مازندران و گلستان انجام می شود.

ذبیحی با اشاره به اعلام افزایش توان شرکت های توزیع برق برای انعقاد قرارداد با متقاضیان از 200 کیلووات به یک مگاوات، از پذیرش افزایش این ظرفیت به 5 مگاوات خبر داد که در 5 شرکت توزیع با هماهنگی انجام شد. «ساتبا» و سپس به سایر شرکت ها تعمیم می یابد.

وی ادامه دو فاز دیگر پروژه توسط ساتبا را شامل ساخت 500 مگاوات نیروگاه خورشیدی توسط سرمایه گذاران خصوصی و ساخت 1500 مگاوات دیگر توسط ستبا از طریق سایر سرمایه گذاران و روند اجرای نیروگاه 3000 مگاواتی عنوان کرد. پیش بینی می شود تا پایان سال جاری به پایان برسد.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iribnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *