اخبار اخبار اقتصادی

پساب منهای پساب روعنی و نفتی با نانوغشا‌های جدید

تبلیغات بنری


محققان با موفقیت راهی برای جداسازی آلاینده‌های نفتی و نفتی از فاضلاب با استفاده از نانوغشاهای الکتروریسی شده و کاهش آلودگی محیط زیست ارائه کرده‌اند.

منهای پساب نفت و فاضلاب نفتی با نانو غشاهای جدید

برای گزارش دادن تیلا به گزارش شرکت آبفای کشور، گروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر روشی مبتنی بر نانوغشاهای الکتروریسی شده (الکتروریسی روشی جدید و موثر برای تولید آسان الیاف با قطر در مقیاس نانو) برای حذف روغن های روغنی ارائه کردند. و آلاینده های نفتی ناشی از فاضلاب، که می تواند به کاهش آلودگی محیط زیست کمک کند.

مجری طرح در تشریح این روش می گوید: ابن خاصاب گفت: ترکیبات آلی موجود در پساب نفت از نظر ترکیب شیمیایی به چهار دسته آلیفاتیک، معطر، آسفالتی و ترکیبات حاوی عناصر نیتروژن، گوگرد و اکسیژن تقسیم می شوند و بیشتر هیدروکربن های نفتی (PHC) موجود در آب حاوی فاضلاب نفتی تا 75 درصد هیدروکربن های آلیفاتیک و معطر است و زمانی که فاضلاب نفتی حاوی سطوح قابل توجهی از مواد آلی در آب تخلیه می شود، باعث می شود میکروارگانیسم ها مقدار زیادی اکسیژن مصرف کنند. که در نهایت منجر به مرگ آنها می شود. فرآیندهای غشایی به دلیل راندمان بالا، سهولت کار، هزینه کم و سهولت در مقیاس بندی برای تصفیه فاضلاب نفتی مورد توجه قرار گرفته اند.

لازم به ذکر است که در بین روش های مختلف تصفیه آب، فناوری فیلتراسیون غشایی به دلیل مزایای فراوانی که از جمله مصرف انرژی پایین، بهره برداری آسان، نیاز به فضای کم، راندمان حذف بالا و هزینه های عملیاتی کم دارد، به تدریج توجه بیشتری را به خود جلب کرده است. صنایعی مانند پتروشیمی، آب و فاضلاب، صنایع غذایی و دارویی، نفت و گاز، خودروسازی و الکترونیک می توانند از این دستاورد بهره مند شوند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *