اخبار اخبار اقتصادی

۸ راهکار کلیدی برای نجات صنعت برق کشور از ناترازی

تبلیغات بنری


ناظر عالی شرکت های توزیع برق کشور با بیان اینکه باید در خصوص عدم تعادل برق و انتقال انرژی با مردم به صورت شفاف صحبت کنیم، گفت: اقداماتی مانند ساخت سریع واحدهای بزرگ نیروگاهی می تواند در کاهش برق کشور موثر باشد. عدم تعادل .

8 راهکار عمده برای نجات صنعت برق کشور از ناهماهنگی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما ، سید سعید میرشریفی درباره راهکارهای موجود برای نجات صنعت برق کشور از بحران گفت: در اوج امسال بحران برق در کشور به بیش از 15 هزار مگاوات رسید که بی سابقه است. تعداد و اقدامات اساسی برای کاهش آن باید انجام شود.

وی افزود: یکی از اصلی ترین اقداماتی که باید در دستور کار قرار گیرد، ایجاد واحدهای بزرگ نیروگاهی و تکمیل نیروگاه سیکل ترکیبی موجود است که البته نیازمند تسهیلات و حمایت های ویژه صندوق توسعه ملی است. و دولت.

ناظر ارشد شرکت های توزیع برق کشور افزایش راندمان نیروگاه های فعلی با استفاده از فناوری های نوین را یکی دیگر از اقدامات ضروری برای کاهش عدم تعادل عنوان کرد و گفت: میانگین راندمان نیروگاه ها در حال حاضر 39.5 درصد است می توان با استفاده از فناوری های نوین به آن دست یافت و از قابلیت هایی که شرکت های دانش بنیان از این بازدهی افزایش داده اند بهره مند شد.

میرچیروی افزود: توسعه انرژی های تجدیدپذیر و تنوع بخشی به سبد تولید برق کشور از دیگر اقداماتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و با توجه به اقدامات وزارت نیرو برای افزایش جذابیت سرمایه گذاری در این حوزه، انتظار می رود در سال های آینده توسعه این بخش از صنعت نیروگاهی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه بخشی از انرژی الکتریکی تولید شده در کشور در فرآیند انتقال از نیروگاه به مصرف کننده و در خطوط انتقال هدر می رود، تصریح کرد: تقویت تجهیزات شبکه های ابر انتقال و توزیع به ویژه نقاط بارگذاری. تمرکز یا تنگناهای انتقال، یکی دیگر از روش های موجود برای کاهش نارضایتی است که باید به آن توجه کنید.

ناظر ارشد شرکت‌های توزیع در سراسر کشور با اشاره به لزوم اصلاح تعرفه‌های برق در بخش‌های مختلف به عنوان یکی دیگر از ابزارهای موجود برای کاهش نارضایتی، اولویت را اصلاح قیمت و بهبود اقتصاد برق به‌منظور افزایش ارزش دانست افزایش مصرف این کالای حیاتی در بین افکار عمومی و جامعه رو به افزایش است و توجه به کمیت و نحوه مصرف یکی دیگر از اقدامات ضروری برای کاهش عدم تعادل برق در کشور است.

میرشرفی از ورود دستگاه های برودتی پرمصرف و کم بازده به کشور انتقاد کرد و گفت: نظارت بر نصب سیستم های گرمایشی و سرمایشی منازل با توجه به اقلیم بر اساس مصوبات مجلس نمایندگان و نظارت ویژه مهندسین. سیستم و عدم صدور مجوز ورود و نصب محصولات کم مصرف و تسهیل در ورود یا تولید کالاهای برقی هم سطح انرژی یکی دیگر از راهکارهایی است که می توان از آن برای کاهش عدم تعادل برق در کشور استفاده کرد.

وی به آغاز تحول انرژی در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان اشاره کرد و گفت: تحول انرژی و از جمله الزامات آن توسعه انرژی های تجدیدپذیر، کاهش مصرف سوخت های فسیلی و کاهش شدت مصرف انرژی است. در بسیاری از کشورهای جهان با حساسیت و جدیت اجرا می شود و باید با صحبت شفاف با مردم در مورد ضرورت این موضوع پیگیری و ادامه یابد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *