کاشت بیش از سه میلیون نهال حرا
اخبار اخبار عمومی

کاشت بیش از سه میلیون نهال حرا

تبلیغات بنری


معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست: در راستای حفاظت از جنگل های حرا طی سه سال گذشته بیش از سه میلیون اصله نهال در جنگل های حرا کاشته شده است.

کاشت بیش از سه میلیون نهال حرا

اکبری معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگوی ویژه با خبرنگار محیط زیست صدا وسیما از کاشت بیش از سه میلیون اصله نهال حرا و افزایش 100 درصدی سطح جنگل های حرا خبر داد. وی گفت: جنگل‌های حرا یکی از برجسته‌ترین جنگل‌های حرا محسوب می‌شوند و در سواحل خلیج فارس و دریای عمان قرار دارند.

اکبری با اشاره به تنوع گونه های جنگلی حرا در جهان گفت: تنوع این نوع گیاهان در جهان به 100 گونه می رسد بوشهر، هرمزگان و ایران. سیستان و بلوچستان.

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست وسعت جنگل های حرا در جهان را حدود 10 میلیون هکتار عنوان کرد و افزود: بیشتر این جنگل ها بین خط استوا و در محدوده 25 درجه قرار دارند.

وی افزود: وسعت جنگل های حرا در ایران بیش از 13 هزار هکتار برآورد شده و در مساحتی بالغ بر 29 هزار هکتار پراکنده شده است و در حال حاضر اداره کل محیط زیست استان هرمزگان مسئولیت نگهداری و حفاظت از آنها را بر عهده دارد. .

اکبری به نقش مهم جنگل های حرا در تثبیت کربن اشاره کرد و گفت: این نوع پوشش گیاهی یکی از بهترین زیستگاه های پرندگان و سایر گونه های تنوع زیستی از جمله ماهی و بسیاری از گونه های آبزی و آبزی است.

وی از حضور پرندگانی چون گیلانشاه، کاکای، سالم خاکستری، حواصیل بزرگ، حواصیل نوک تیز و حواصیل هندی در جنگل های حرا خبر داد و گفت: 80 درصد آبزیان خلیج فارس در این منطقه تخم ریزی می کنند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست محل رویش جنگل های حرا را خاص و سخت توصیف کرد و افزود: این جنگل ها در محل اتصال دریا به خشکی، در مناطق جزر و مدی که خاک متراکم و متراکم است رشد می کنند. خاک متراکم است آب به این طرف و آن طرف جریان دارد و بسیاری از مناطق تحت تاثیر سیل قرار گرفته اند.
کاشت بیش از سه میلیون نهال حرا
اکبری بر اهمیت جنگل های حرا برای انسان و طبیعت تاکید کرد و گفت: زیبایی این گیاهان در سواحل، اقامتگاه های بسیار جذابی را در این مناطق ایجاد کرده است. این درختان در تمام طول سال سبز هستند و به همین دلیل به درختان همیشه سبز نیز معروف هستند. رویش گل های زرد روی ساقه این درختان منظره ای خیره کننده را برای دوستداران محیط زیست ایجاد می کند. برخی از بومیان در طول دریای آزاد به جنگل می آیند تا به راحتی برگ ها و ماهی را کوتاه کنند.

وی بر مصارف برگ حرا تاکید کرد و گفت: از این درختان برای تهیه خمیر کاغذ، زغال چوب و خوراک دام استفاده می شود.

اکبری در خصوص عوامل تهدید کننده جنگل های حرا به ورود فاضلاب و سوخت شیمیایی به مرزهای این جنگل ها اشاره کرد و گفت: در سطح جهانی حدود 30 درصد از این جنگل ها از بین رفته است.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست در پایان از تلاش های سازمان حفاظت محیط زیست در حفظ این گونه گیاهی تقدیر کرد و گفت: مجموعه اقدامات پیشگیرانه سازمان حفاظت محیط زیست و سایر ارگان ها و نهادهای مسئول انجام شده است. و همچنین سازمان های مردم نهاد و جوامع محلی منجر به دستیابی به هدف ارزشمند افزایش وسعت جنگل های حرا در ایران شد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *