اخبار اخبار اقتصادی

پیش بینی افزایش تولید محصولات گلخانه‌ای در سال جاری

تبلیغات بنری


مدیرکل دفتر امور گلخانه ها، گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی گفت: پیش بینی می شود امسال تولید محصولات گلخانه ای به حدود 3.7 میلیون تن برسد.

پیش بینی می شود تولید محصولات گلخانه ای در سال جاری افزایش یابد

برای گزارش دادن تیلا ; مدیرکل دفتر امور گلخانه ها، گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی در حاشیه بازدید از هفتمین نمایشگاه بین المللی کشاورزی تهران آی فارم گفت: با توجه به افزایش تولیدات گلخانه ای، تامین نهاده های لازم از جمله بذر ضروری است. ، کودها، سموم و محیط های کشت به مقدار و کیفیت کافی و قیمت مناسب در اختیار تولیدکنندگان قرار می دهد.

الهام فتحی فر در عین حال به ارتقای دانش فنی و آموزش کارشناسان و بهره برداران، افزایش صادرات با تجهیز و تکمیل پایانه های صادراتی و زیرساخت های حمل و نقل داخلی و خارجی، رعایت استانداردهای کشورهای هدف صادراتی، تعمیر و نوسازی واحدهای گلخانه ای و همچنین ارتقای سطح صادرات اشاره کرد. تعیین واحدهای گلخانه‌ای و تاکید بر توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی با توجه به رشد تولید و تغییرات اقلیمی در این حوزه.

وی گفت: در حال حاضر مساحت کل گلخانه های ساخته شده و در حال ساخت در کشور 27 هزار هکتار است و طبق آمار رسمی 1401 مساحت گلخانه های ساخته شده حدود 18 هزار و 239 هکتار است.

فتحی فر افزود: بر اساس آمار رسمی سال 1401 هجری شمسی حدود 13 هزار و 948 هکتار گلخانه سبزی و صیفی با تولید 3 میلیون و 100 هزار تن محصول و 3 هزار و 332 هکتار گل و گیاه زینتی با تولید 24 هکتار احداث شد. میلیارد. از این سطح

وی درباره ایجاد فرصت های شغلی در حوزه گلخانه ها گفت: با احداث هر هکتار گلخانه برای حدود 10 نفر فرصت شغلی مستقیم و پایدار و حدود دو برابر همین تعداد شغل غیرمستقیم ایجاد می شود.
مدیرکل دفتر امور گلخانه ها، گیاهان زینتی و قارچ های خوراکی وزارت جهاد کشاورزی همچنین از صادرات محصولات گلخانه ای خبر داد: در چهار ماهه نخست سال جاری حدود 240 هزار تن محصولات گلخانه ای به ارزش 150 میلیون دلار صادر شد. از کشور صادر می شود.

وی بیان کرد: بر اساس آمار گمرک ایران در سال گذشته بیش از 700 هزار تن انواع محصولات گلخانه ای و قارچ های زینتی و خوراکی به ارزش 316 میلیون دلار صادر شد.

فتحی فر در خصوص گلخانه های کوچک اذعان داشت: برای گلخانه های کوچک مجوز صادر می شود و متقاضیان می توانند با مطالعه و انتخاب محصول مناسب در این گلخانه ها تولید اقتصادی کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر انواع گلخانه با فناوری های بالا و متوسط ​​در کشور وجود دارد که از نظر کمی و کیفی می تواند با گلخانه های کشورهای پیشرو رقابت کند.

فتحی فر گفت: برخی از گلخانه های قدیمی نیز در برنامه تعمیر و نوسازی هستند و با ارائه تسهیلات لازم و حمایت از صاحبان این گلخانه ها می توان کیفیت و کمیت تولید گلخانه ای و مصرف بهینه انرژی را ارتقا داد.

وی افزود: با اقدامات خوبی که در سال های اخیر در کشور با تلاش تولیدکنندگان محصولات گلخانه ای و سازندگان سازه و تجهیزات گلخانه ای و همچنین با حمایت دولت صورت گرفته است، کشور از واردکننده تجهیزات گلخانه ای تبدیل شده است. و به صادرکننده برخی از این اقلام تسهیلات داده و ارز در این زمینه کاهش یافته است.

فتحی فر نمایشگاه بین المللی کشاورزی IFARM را بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و دانش فنی بین متصدیان گلخانه و سازندگان تجهیزات و تاسیسات گلخانه ای دانست.

او امیدوار بود. در سال های آتی با برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاهی جامع برای بخش باغبانی و گلخانه ای، امکان گردآوری کلیه فعالان زنجیره تامین از نهاده ها، تولید، پس از برداشت، بازاریابی و بازاریابی به صورت متمرکز فراهم خواهد شد. تا در این بخش شاهد اثربخشی بیشتری باشیم.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *