هنر دیپلماسی تبدیل مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است
اخبار اخبار جهان

هنر دیپلماسی تبدیل مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است

تبلیغات بنری


باقری:

سرپرست وزارت امور خارجه با قدردانی از حضور چشمگیر مردم در مراسم تشییع شهدا و انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم سالاری اسلامی در کشور ما حقیقت و واقعیتی است که قابل انکار نیست و تحت هیچ شرایطی راه خود را پیش می برد. موقعیت.

هنر دیپلماسی تبدیل مؤلفه‌های قدرت به اقتدار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی باقری صبح امروز یکشنبه در همایش «پژوهشگر دیپلماتیک، نظام فکری و دستاوردهای عملی شهید حسین امیرعبداللهیان» که در مرکز سیاسی و بین‌الملل برگزار شد، گفت: بررسی های وزارت امور خارجه که شهید امیر عبداللهیان پایتخت انقلاب اسلامی می شود.

امروز روابط ما با همسایگان در حال افزایش و مبتنی بر تعامل متقابل است

باقری با اشاره به تقویت سیاست همسایگی توسط دولت سیزدهم و نقش شهیدان سیدابراهیم رئیسی و حسین امیرعبداللهیان در این زمینه، گفت: روابط ما با همسایگان امروز یک رابطه روبه رشد مبتنی بر تعامل متقابل است و این انتخاب. از همه کشورهای منطقه و کشورهای همسایه، اختلاف و حتی اختلاف را مایه جدایی قرار ندهید.

هنر سیاست محله ای این بود که اجازه نمی داد اختلافات به اختلاف تبدیل شود

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در حال حاضر در نتیجه سیاست همسایگی دولت سیزدهم، شاهد همسویی و همسویی در راستای پیشبرد اهداف و آرمان های مشترک کشورهای منطقه هستیم. . وی بیان کرد: این بدان معنا نیست که بین کشورهای منطقه و کشورهای همسایه اختلاف نظر وجود نداشته باشد، بلکه هنر سیاست همسایگی اجازه نداد اختلافات به اختلاف تبدیل شود و تلاش شد اختلافات به اختلاف تبدیل شود. افق همکاری از طریق گفتگو

مشکلات منطقه با تعامل و گفتگو قابل حل است

باقری با بیان اینکه اگر مشکلاتی در منطقه و بین کشورهای همسایه وجود داشته باشد، این مشکلات با تعامل و گفت وگو قابل حل است، خاطرنشان کرد: هر چه کشورهای منطقه بیشتر به هم گره بخورند، مشکلات بیشتر می شود، اما آنچه مهم است. این است که اجازه دهیم این مسائل تبدیل به اختلاف نشوند و همانطور که اشاره کردیم با گفتگو و مشورت می توان مسائل را حل کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ارتباط اقتصادی کشورهای منطقه با کشورهای همسایه باید افزایش یابد و این ارتباط متقابل می تواند ضامن ثبات روابط همسایگی باشد و در این شرایط می توان ادعا کرد که کشورها کشورهای منطقه با یکدیگر همکاری می کنند و می توانند ثبات را در منطقه تضمین کنند و اجازه ندهند… ممکن است در امور منطقه ای کشورهای خارج از منطقه دخالت کنند.

باقری در ادامه سخنان خود یکی دیگر از ویژگی های سیاست خارجی دولت سیزدهم را که توسط شهید امیرعبداللهیان دنبال می شد، همکاری با کشورهای مستقل و قدرت های نوظهور دانست و گفت: اگر در این مدت با این کشورها همکاری می کردیم. مسائل مختلف حتی دیروز اما امروز به برکت سیاست های شهید امیرعبداللهیان و دیپلماسی هوشمندانه او شریک تصمیم گیری شده ایم.

هنر دیپلماسی تبدیل هوشمندانه مولفه های قدرت به اقتدار است

وی به عضویت دائم و رسمی ایران در سازمان های شانگهای و بریکس اشاره کرد و گفت: عضویت ایران در این سازمان ها ما را به بازیگری تبدیل کرده که می تواند در تصمیم گیری در این سازمان ها نقش داشته باشد و این یک توانایی جدی برای اجزاء. بخشی از قدرت دولت تبدیل آن به اقتدار در صحنه بین المللی است، زیرا هنر دیپلماسی تبدیل هوشمندانه اجزای قدرت به اقتدار است.

بازدارندگی؛ دستاورد دیگر در سیاست خارجی شهید امیر عبداللهیان

باقری همچنین یکی از دیگر دستاوردهای شهید امیرعبداللهیان در سیاست خارجی را بحث بازدارندگی عنوان کرد و گفت: با تدابیری که طی سه سال گذشته اندیشیده شد و همچنین تصمیمات و اقداماتی که انجام شد. نمونه بارز آنها عملیات وعده صادق است، اکنون جمهوری می تواند جمهوری اسلامی ایران باید با جسارت و صراحت بگوید که در برابر دشمنان خود به قدرت بازدارندگی دست یافته است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه امروز توان ایران در حوزه بازدارندگی به منصه ظهور رسیده است، خاطرنشان کرد: این سیاست که توسط دولت سیزدهم با رهبری و سیاسی کاری شهید امیر عبداللهیان اجرا شد، نویدبخش است. . ثبات، امنیت و صلح در منطقه و زمینه ساز همکاری است.

باقری تاکید کرد: ایران با توجه به مولفه‌های قدرت خود همواره به دنبال تامین صلح و امنیت در منطقه بوده است چارچوب، آنها باید بهای سنگینی بپردازند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *