اخبار اخبار اقتصادی

هدر رفت ۱۰۰ میلیارد دلاری در حوزه انرژی

تبلیغات بنری


رئیس موسسه تحقیقاتی نرو گفت: نزدیک به 100 میلیارد دلار انرژی در حوزه نفت، گاز، فرآورده های نفتی و برق قابل مدیریت است، اما متاسفانه در حال از دست دادن آن هستیم.

100 میلیارد دلار هدر رفت انرژی **

به گزارش خبرنگار تیلا، مجید امیدپور رئیس پژوهشکده نرو با بیان اینکه قابلیت های مختلفی برای جلوگیری از اتلاف انرژی و تعیین اقتصاد برق شناسایی شده و طرح های مختلفی در این زمینه ارائه کرده ایم، گفت: انرژی و میدانی مدیریت می تواند در بخش های حمایت شده صورت گیرد و از هدر رفتن انرژی جلوگیری کند.

وی با تاکید بر اینکه بین 35 تا 40 میلیارد دلار در حوزه حمایت از انرژی هزینه می شود، افزود: طرح های مختلفی را در پژوهشکده نرو بررسی کرده ایم تا بتوانیم به استفاده بهینه از انرژی برسیم. در این زمینه، صندوق بهبود به عنوان یک پروژه جامع با همکاری SATTPA تصویب شد.

رئیس پژوهشکده نرو گفت: طرح‌های متعددی در این زمینه تهیه شده است و در صورت ایجاد زیرساخت‌ها می‌توانیم برنامه‌هایی را که برای جلوگیری از هدر رفت انرژی در نظر گرفته شده است، اجرا کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برای افزایش بهره وری انرژی نیازمند سرمایه گذاری هستیم، گفت: در حوزه انرژی های تجدیدپذیر عقب ماندگی تاریخی داریم و به همین دلیل پژوهشگاه برنامه های زیادی در این زمینه تدوین کرده است.

رئیس پژوهشکده نرو افزود: بر اساس برآوردها استفاده از انرژی های فسیلی در سال های آینده قابل توجیه نیست، بنابراین باید رویکردهای توسعه تجدیدپذیر در دستور کار قرار گیرد.

امیدپور گفت: در سال های گذشته به این مسائل اعتقادی وجود نداشت و به همین دلیل در برنامه های میدانی تجدید می شدیم. این در حالی است که پتانسیل های زیادی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر در ایران وجود دارد که نیازمند تلاش های مضاعف برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی است.

رئیس پژوهشکده نرو با تاکید بر اینکه باید بتوانیم توسعه انرژی های تجدیدپذیر را در برنامه های کلی کشور پیاده کنیم، گفت: یکی دیگر از اقداماتی که پژوهشکده نرو بر روی آن تمرکز کرده است، توسعه اکوسیستم علم و فناوری است که در این زمینه تلاش می شود. یک مسئله جدی با بیش از 100 شرکت است. ما از قانون دانش پیروی می کنیم.

وی افزود: نزدیک به 100 میلیارد دلار در حوزه انرژی در حوزه های مختلف نفت، گاز، فرآورده های نفتی و برق قابل مدیریت است اما متاسفانه در حال از دست دادن آن هستیم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه حاکمیت انرژی گفت: پژوهشکده ای را در این زمینه راه اندازی کردیم که در حوزه حاکمیت انرژی فعال است و بسته های سیاستی در این بخش تهیه شده است که می تواند وضعیت را اصلاح کند. کشور صنعت برق.

امیدپور افزود: می خواهیم تمام نیروگاه های کشور را در مرکز مانیتورینگ قرار دهیم تا بتوانیم فعالیت نیروگاه ها را به صورت آنلاین رصد کنیم. هر ساله حوادثی در صنعت برق اتفاق می افتد و از این طریق می توانیم از وقوع این حوادث جلوگیری کنیم.

وی به مشکلات صنعت برق در حوزه اقتصادی اشاره کرد و گفت: در صورت ادامه شرایط فعلی، افرادی که مسئولیت اجرایی دارند همچنان با چالش مواجه خواهند شد و این در حالی است که آینده صنعت برق تحت الشعاع قرار خواهد گرفت. در این زمینه برنامه ای تدوین کرده و سیاست هایی را که صنعت برق باید تا سال 1420 دنبال کند، ابلاغ کرده ایم.

رئیس پژوهشکده نرو با اشاره به اینکه جهان در حال حاضر در حال گذار انرژی است، گفت: چهره انرژی در جهان طی دو دهه آینده تغییر خواهد کرد و باید بدانیم چه اقداماتی در حوزه انرژی باید انجام شود. هوش مصنوعی و برق رسانی شبکه برق

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *