اخبار اخبار عمومی

نظرسنجی های دروغین مجازی انتخاباتی دردسر ساز شد

تبلیغات بنری


رئیس پلیس عشایر کشور از هویت و احضار چهار نفر در ارتباط با انتشار نظرسنجی های دروغین و جعلی در اینترنت خبر داد و گفت: این افراد با سوء استفاده از قابلیت های ربات های مجازی نتایج نظرسنجی ها را تغییر می دادند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، سردار مجید در تشریح این خبر گفت: قانونگذار در خصوص انتخابات که عمدتاً بر تامین امنیت انتخابات، رسیدگی به تخلفات و تخلفات است، وظایفی را به دستگاه های انتظامی از جمله پلیس در مناطق عشایری محول کرد. و غیره در همین راستا، تیم های نظارتی پلیس مناطق قبیله ای فدرال از مدت ها قبل کار خود را در فضای مجازی آغاز کرده و با تخلفاتی که در این زمینه مشاهده می کنند برخورد خواهند کرد.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال در مواردی مانند انتشار اطلاعات کذب، هرگونه توهین، تحقیر و تخریب شخصیت، نظرسنجی های جعلی، دعوت به تحریم انتخابات و… اگر تیم های نظارتی با موردی مواجه شوند، به موضوع رسیدگی می کنند. متخلفان
رئیس پلیس مناطق عشایری فدرال از دستگیری یا احضار 22 مجرم انتخاباتی در فضای مجازی خبر داد و گفت: این افراد بر اساس جرمی که مرتکب شده اند اخطار، احضار یا دستگیر شدند و این اظهار نظر و اظهارات خودساخته ممنوع است و ما نیز برخورد خواهیم کرد. با مردم

وی با اشاره به اینکه انتشار و بازنشر این نظرسنجی ها نیز جرم است، گفت: این اقدامات جرم است و در این زمینه پیگیری های لازم را انجام می دهیم.
4 نفر به اتهام انتشار و بازنشر نظرسنجی های انتخاباتی بازداشت شدند.

رئیس پلیس مناطق عشایری با اشاره به اینکه یکی از مصادیق بداخلاقی ها و تخلفات انتخاباتی که در این مدت افزایش یافته است، انتشار نظرسنجی های جعلی یا دستکاری در نظرسنجی ها است، گفت: بازنشر و انتشار نظرسنجی ها و یا ایجاد افکار نادرست. منعکس شده از کانال های غیررسمی و مبهم بودن منشأ، جرم است در رابطه با انتخابات، نامزدهای انتخاباتی یا انتشار مطالبی علیه نامزدها، همانطور که رئیس محترم پلیس آگاهی ویتا فراگا نیز اعلام کرد، پلیس با این موارد برخورد خواهد کرد.

سردار مجید گفت: در روزهای اخیر همکارانم در پلیس فدرال عشایری تهران بزرگ با فعالیت های مشکوکی در این حوزه مواجه شده اند که برخی از این کانال ها با ایجاد نظرسنجی های جعلی نتیجه این نظرسنجی های جعلی را در فضای مجازی منتشر کرده اند. حمایت از نامزد خود.» “.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه این افراد نظرسنجی های جعلی را با استناد به «موسسه معتبر» یا «موسسه رسمی» و غیره منتشر کرده اند که برخلاف روش های علمی نظرسنجی انجام شده است، خاطرنشان کرد: فقط این نظرسنجی ها نیست، نه منبع و نه جامعه. آنها آمار خاصی نداشتند، اما آرای کاندیداها را به نفع کاندیدای مورد نظرشان تغییر دادند.
وی ادامه داد: عده ای با بهره برداری از قابلیت های ربات های تلگرام، ربات را بر روی نام کاندیدای مورد حمایت خود قرار دادند و به این ترتیب رای این فرد افزایش یافت، به طوری که سپس از نتایج این نظرسنجی به عنوان نظر استفاده شد. از افراد در انتشار فضای مجازی.
رئیس پلیس مناطق قبیله ای فدرال این کشور اقدامات سایر واسطه های اینترنتی در حوزه انتخابات را با ایجاد نظرسنجی های هدفمند و توهین آمیز مرتبط دانست و خاطرنشان کرد که تعدادی از این افراد نیز به دلیل انتشار نظرسنجی های افتراآمیز شناسایی شده اند. که از عناوین نامناسب برای انتخابات استفاده کردند. برخی از کاندیداها گزینه های نظرسنجی دارند یا گزینه های نظرسنجی را به گونه ای طراحی کرده اند که مردم را به عدم شرکت در انتخابات ترغیب کند و به عبارت دیگر مردم را از نتایج منصرف کند.
سردار مجید با تاکید بر اینکه انتشار و بازنشر هرگونه محتوا یا محتوای توهین آمیز با هدف تشویق، تحریک یا تحریک به کاهش مشارکت و مجازات آن دارای عذر قانونی است، گفت: پلیس مناطق عشایری فدرال به عنوان متولی برقراری امنیت و آرامش مجازی برای مردم مردم اجازه نخواهند داد که این کار توسط افراد محقق در مورد سود انجام شود و فرصت طلبان با بهانه ها و اهداف واهی در این فضا ناامنی ایجاد می کنند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *