اخبار اخبار فرهنگی

نظارت بر حجم پلاسمای اهدایی به صورت لحظه‌ای

تبلیغات بنری


رئیس اداره بیولوژیک سازمان غذا و دارو گفت: با راه اندازی سامانه جامع پلاسما، نظارت الکترونیکی بر حجم پلاسمای اهدایی جمع آوری شده فراهم شد.

حجم پلاسمای اهدایی را در زمان واقعی نظارت کنید

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ دکتر محمدرضا عبدی افزود: این سامانه از نیمه دوم سال 1402 هجری شمسی به طور موثر با شرکت ها مرتبط شد و پوشش مراکز فعال سامانه به پایان رسید.

وی گفت: پایش الکترونیکی حجم پلاسمای اهدایی جمع آوری شده به صورت بلادرنگ، امکان پایش میزان تولید و ارسال پلاسما برای تصفیه توسط شرکت و مرکز و کاهش خطرات کیفی محصولات مشتق از پلاسما با شناسایی افراد. در معرض خطر بالا (با تماس با شرایط سامانه ثبت نام و پس از عضویت سازمان انتقال خون ایران به این سامانه ملی) یکی از اطلاعات ارسالی به سازمان غذا و دارو می باشد.

وی افزود: سامانه جامع پلاسما همچنین قابلیت شناسایی اهداکنندگان حرفه ای و ایجاد ممنوعیت های موقت و دائمی را در اختیار مانیتورها قرار می دهد تا بر خلاف ضوابط امکان اهدای پلاسما وجود نداشته باشد.

رئیس گروه بیولوژیک سازمان غذا و دارو ادامه داد: این سامانه امکان شناسایی اهداکنندگان پلاسمای هیپرایمنی و جداسازی پلاسمای اهدایی از پلاسمای اهدایی طبیعی را فراهم می کند که باعث افزایش شفافیت در زنجیره تامین پلاسما و فرآورده های مشتق از آن می شود و بانک اطلاعاتی از اطلاعات اپیدمیولوژیک ایجاد می کند. و نظارت بر شاخص های سلامت اهداکنندگان را از طریق اینترنت امکان پذیر می کند تا میزان شیوع بیماری های عفونی را تأیید کند.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از پتانسیل تولید پلاسما در کشور و تشویق به ایجاد کارخانه پالایش پلاسما نیز امکان‌پذیر شده و پیش‌بینی و پیش‌بینی عرضه داروهای مشتق از پلاسما نیز محقق شده است.

به گفته العبدی، صدور IRC پلاسمای تولید شده توسط هر شرکت قابل نظارت و ثبت در سیستم های موجود است و می توان مقدار پلاسمای ارسالی به منظور بازگرداندن دارو را تفکیک کرد و این مقدار را مطابقت داد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *