مراسم تکریم و تقدیم معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی به قوه قضائیه با حضور معاون اول قوه قضاییه و جمعی از مقامات ارشد قضایی در سالن اجتماعات کاخ دادگستری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدف سیما، حمید رضا مهدی معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در این جلسه گفت: نگاه راهبردی مدبرانه برای تشکیل معاونت منابع انسانی در قوه قضاییه که یکی از مهم ترین موارد است. ارکان قوه قضائیه، امری ستودنی است.
وی با بیان اینکه معاونت منابع انسانی در قوه قضائیه سازمانی برنامه محور است و امیدوارم بتوانم در خدمت آن موفق باشم، تصریح کرد: در این زمینه راهکارهای متعددی در نظر دارم، ابتدا سند تحول قضایی را اجرا کنیم جدیت، تلاش و پشتکار، چون رهبر انقلاب است. برای تدوین سند تحول کارهای زیادی انجام شده و هرگز نباید از اجرای این سند غافل شویم.
موحدی بیان کرد: در پایان هر سند راهبردی بخشی به عنوان پیگیری وجود دارد که در صورت نیاز به تغییرات بهتر در حین کار چه باید کرد. اما چارچوب این سند که رهبری بارها افتخار تایید آن را داشته اند، ایجاب می کند که برای اجرای آن با نهایت تلاش و به صورت جهادی تمام تلاش خود را به کار گیریم.
معاون منابع انسانی سازمان قضایی گفت: راهبرد و نقشه راه دیگری هم برای خود ترسیم کرده ام و آن تکریم هر چه بیشتر قضات بزرگوار و کارکنان قضایی است. ما مفتخریم که قاضی هستیم و در این سمت خدمت می کنیم.
وی افزود: در حوزه نیروی انسانی چاره ای جز خدمت به همکاران قضایی و اداری نداریم و این راهبرد و مسیر با کمک بروارده ادامه خواهد داشت.
موحدی با بیان اینکه هم افزایی مدیران و تعامل با همه دستگاه های قوه قضائیه را نیز مدنظر داریم، خاطرنشان کرد: از این پس دست یاری را به سوی همه معاونان رئیس جمهور و واحدهای قضایی دراز خواهیم کرد و مطمئناً با هم افزایی بهتر می توانیم این مسیر را طی کنیم.
معاون منابع انسانی قوه قضائیه با تاکید بر اینکه اساس موفقیت، توکل به خداست، گفت: از صمیم قلب امیدوارم بتوانیم در این جایگاه جدید وظایف خود را به درستی انجام دهیم و سربلند باشیم.
محمدباقر فت معاون سابق منابع انسانی و فرهنگی قوه قضاییه نیز گزارشی از تعداد نیروی انسانی ارائه کرد و گفت: طی سه سال گذشته 10 هزار کارمند و 2500 قاضی جدید به سمت خود منصوب شدند. سیستم قضایی.
آقای الفت با اشاره به اینکه آزمایشات زیادی برای انتصاب کارمندان و قضات جدید در قوه قضائیه انجام شد، گفت: تشریفات به گونه ای انجام شد که صدایی علیه تشریفات انتصاب بلند نشد.
معاون سابق منابع انسانی و امور فرهنگی رئیس کل دادگستری گفت: برگزاری دوره آموزشی در استانداری ها و انعقاد قرارداد برای کارشناسی شدن قضات از دیگر اقدامات است.
وی افزود: طی سه سال گذشته 100 نفر از داوران دارای مدرک تحصیلی عالی برای اخذ دکترای حرفه ای به مراکز علمی اعزام شدند.
آقای فت ادامه داد: در این مدت تلاش های زیادی برای بهبود معیشت همکاران توسط مدیران منابع انسانی و همکاری سایر عوامل صورت گرفت که افزایش قابل توجه حقوق قضات یکی از این اقدامات بود.
وی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی اقدامات مناسبی انجام شده است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی و دوره های آموزشی، ترویج فرهنگ ایثار و تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران از جمله اقدامات در این راستا است.
معاون سابق منابع انسانی و فرهنگی رئیس جمهور تایید کرد: در مدت سه سالی که در این سمت معاونت سپری کردم، بسیاری از فعالیت های مربوط به جذب نیرو و برنامه ریزی انجام شد.
آقای الفت با آرزوی موفقیت برای معاون جدید منابع انسانی و فرهنگی ریاست جمهوری در قوه قضاییه گفت: به آقای مهدیدی که از امروز سرپرستی این معاونت را بر عهده می گیرند تبریک می گویم و امیدوارم در انجام ماموریت خود موفق باشند. . دوران تصدی او و او کارهای ناتمام را با ظرافت تمام خواهد کرد.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی; معاون اول قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه نیاز اساسی و اساسی بشر امروز عدالت است، تاکید کرد: نیازهای بسیار دیگری در فطرت انسان وجود دارد که تلاش می کنیم پاسخ صحیحی برای رفع این نیازها پیدا کنیم. اما نمیتوانیم عدالت را کتمان کنیم، زیرا این یک نیاز اساسی و ضروری است.
معاون اول قوه قضاییه اضافه کرد: اگر همه نیازها زیاد شود اما عدالت نباشد خلاء بزرگی ایجاد می شود بنابراین باید به این نیاز اساسی توجه ویژه داشت و نمی توان از عدالت چشم پوشی کرد.
آقای الخلیلی خاطرنشان کرد: اگر در حوزه مسکن، بهداشت و سایر حوزه های رفاهی همه نیازها را برآورده می کنیم، اما اگر عدالت ندارند، باید بدانیم که هیچ کاری برای بشریت انجام نشده است.
معاون اول قوه قضائیه با اشاره به حدیث امام جعفر صادق (علیه السلام) در خصوص قوه قضائیه خاطرنشان کرد: وقتی عدالت را نیاز اولیه و اساسی بدانیم، افرادی می توانند مجریان عدالت باشند که شایسته باشند. .
وی با تاکید بر اینکه قاضی باید صبور و بردبار باشد، به شبهات توجه زیادی داشته باشد و فضایل زیادی داشته باشد تا بتواند به عدالت برسد، گفت: باید به خود ببالیم که صلاحیت رفع نیازهای اولیه و ضروری را داریم انسان ها برای رسیدن به عدالت ما در دنیای کنونی هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین خلیلی خطاب به قضات حاضر در این جلسه گفت: باعث افتخار است که شما به عنوان افرادی شایسته تجسم نیازهای فطری مردم و سازگار با تقوا و عدالت در جامعه انتخاب شدهاید. با رای شما
وی تاکید کرد: عدالت یک امر جمعی است و با حمایت و تلاش می توان به این مفهوم در جامعه دست یافت.
معاون اول قوه قضائیه با تبریک این انتصابات گفت: این جابجایی ها و تمهیدات جدید به صورت منطقی اجرا شد تا مدیران و مقامات ارشد قضایی کشور در نقش های دیگر در جهت ارتقای نظام قضایی و پیشبرد سیاست ها و اهداف تلاش کنند. در نظر گرفته شده است.