اخبار اخبار سیاسی

مسائل سیستان و بلوچستان با نگاه ویژه در حال پیگیری است

تبلیغات بنری


رئیس جمهور در دیدار اعضای شورای راهبردی سیستان و بلوچستان:

رئیس جمهور در دیدار اعضای شورای راهبردی سیستان و بلوچستان ضمن استماع گزارشی مبسوط از توانمندی ها، منابع، فرصت ها، نیازها و چالش های استان، رویکرد دولت و برنامه ویژه بهره برداری را تشریح کرد. قابلیت ها این حوزه در راستای توسعه متوازن کشور است.

مسائل سیستان و بلوچستان با توجه ویژه دنبال می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود مازیکیان در نشست با اعضای شورای راهبردی استانداری سیستان و بلوچستان با اشاره به رویکرد ویژه دولت چهاردهم در قبال منطقه جنوب شرق به عنوان یکی از مهمترین مناطق توسعه و توسعه کشور گفت: استان سیستان و بلوچستان. وی گفت: استان سیستان و بلوچستان در مسیر پروژه بزرگ و بین المللی کریدور شمال – جنوب و در مجاورت منطقه راهبردی مکران قرار دارد که از قابلیت های بالایی در توسعه کشور برخوردار است و بر این اساس مشکلات و چالش ها روشن می شود. . موضوع این استانداری از نگاه ویژه و در چارچوب کارگروه تخصصی به صورت هفتگی در دولت مطرح و پیگیری می شود.

رئیس جمهور همچنین یکی از راه حل های مهم برای حل مشکلات کشور را تمرکززدایی از تهران و هدایت منابع و جمعیت به سمت خلیج فارس با در نظر گرفتن ظرفیت های عظیم جغرافیایی و اقتصادی این منطقه عنوان کرد و افزود: یکی از ایده های قرن چهاردهم این است که دولت به منظور توسعه متوازن کشور، به اقتصاد معطوف به دریا و توسعه سواحل مکران علاقه مند است.

مهندس پزشکیان همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت های مرزی در مراودات تجاری، اقتصادی و فرهنگی با همسایگان به عنوان یکی از اولویت های دولت تاکید کرد و گفت: موضوع مهم خنثی سازی تحریم در گرو استفاده حداکثری از توانمندی ها است. با امکانات موجود در کشور، بهره گیری از فرصت و ظرفیت تحمل مرزها در این زمینه بسیار موثر خواهد بود و دولت نیز در نظر دارد اختیارات ویژه ای را به استانداران استان های مرزی به نفع کشور اعطا کند. . بیشتر از این توانایی.

رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود بر تلاش حداکثری برای ایجاد وحدت و انسجام در استان سیستان و بلوچستان بر اساس رویکرد اجماع محوری دولت با اعزام نخبگان و مدیران توانمند فارغ از گروه های قومی و مذهبی تاکید کرد و راهبردی را پیشنهاد کرد. استراتژی برای ایجاد همدلی و تقریب بیشتر در پیگیری و رفع مشکلات استان باید از مشارکت نخبگان اهل سنت سیستان و بلوچستان به عنوان چهره واقعی در این شورا استفاده شود.

اعضای شورای راهبردی سیستان و بلوچستان پیش از سخنان رئیس جمهور گزارش مبسوطی از توانمندی ها، منابع، فرصت ها، نیازها و چالش های استان ارائه کردند و اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات مردم این منطقه را نیز تشریح کردند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *