رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی:
سیدمحمود حسینی پور گفت: دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تلاش کرد تا نقاط تاریک ساختارهای اداری و اقتصادی کشور را شناسایی کند.
برای گزارش دادن تیلاسیدمحمود حسینی پور، رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در جمع خبرنگاران گفت: دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی به اهداف تعیین شده در فرمان هشت ماده ای رهبر کشور دست می یابد. انقلاب اسلامی و سیاست های دولت سیزدهم با سه رویکرد «هماهنگی»، «پیگیری و مطالبه گری» و «نظارت و نظارت» اقدامات موثر بسیاری را در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام داده است.
سیدمحمود حسینی پور افزود: مبارزه با مفاسد اقتصادی یکی از اولویت های جدی رئیس جمهور شهید و معاون اول رئیس جمهور در سمت رئیس ستاد است و این دبیرخانه با استفاده از حداکثر انرژی سعی در هماهنگی بین مراجع سه گانه داشته است. ” دستگاه های اجرایی، نظارتی، تقنینی، قضایی و فرهنگی، نقاط سیاه را در ساختارهای اداری و اقتصادی کشور شناسایی کرده و با تشخیص این نقاط با همکاری دستگاه های سه گانه گام های موثری در رفع آسیب ها بردارند.
وی با اشاره به اینکه دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی طی سه سال گذشته بیش از 400 گزارش را در زمینه گزارشات مردمی رسیدگی کرده است، گفت: با توجه به اهمیت موضوع، کمیته فرعی سازمانی در این دبیرخانه وجود دارد. تحت عنوان رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانک ها و بانک مرکزی و کارگروه مبارزه با تصرف در اراضی زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی فعالیت می کنند.
رئیس دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطرنشان کرد: کمیته تکمیلی مطالبات غیرجاری بانکی با هدف ساماندهی وضعیت اعتباری بانک ها توسط ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی تشکیل شده است. کاهش آثار و پیامدهای زیانبار ناشی از افزایش مطالبات غیرجاری با مشارکت نمایندگان قوای سه گانه بیماری های پدیده مطالبات معوق بزرگ که به جلوگیری از انباشت مطالبات غیرجاری و کمک به مجموعه کمک می کند. مطالبات از اهداف مهم این کمیته در خصوص مطالبات دریافتی می باشد.
حسینی پور گفت: یکی دیگر از کارگروه های مهم دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی، کارگروه فرا حوزه ای مبارزه با زمین خواری است که با محوریت وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شده و ماموریت آن ایجاد هم افزایی بین دستگاه ها برای مقابله با زمین خواری است. .
رئیس دبیرخانه کمیسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی خاطرنشان کرد: پیشنهاد دستگاه ها و رسیدگی به پرونده ها و گزارش های ارسالی در خصوص پدیده تصرف شرور اراضی در کارگروه چند قوه مبارزه با تصرفات و تصرف اراضی انجام می شود. برای تصمیم گیری نهایی به ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ارسال می شود. وی گفت: این کارگروه تاکنون 109 تصمیم عملی در زمینه مبارزه با تصرف اراضی اتخاذ کرده است.
وی افزود: آگاهی از وجود مفاسد اقتصادی در جامعه بیش از خود فساد است، بنابراین باید هوشمندانه و موثر با هجمه های نرم در زمینه افزایش احساس مفاسد اقتصادی که توسط جامعه انجام می شود مقابله کرد. رسانه های ضد ایرانی برای اولین بار در دولت سیزدهم این دولت افکار عمومی ایران را ناامید می کنند و دبیرخانه بخشی را برای مقابله با جنگ نرم در این حوزه اختصاص داده است.
حسینی پور با اشاره به پرونده شرکت چای دباش گفت: پرونده چای دباش یکی از مواردی بود که با تایید معاون اول رئیس جمهور، دبیرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادی از نخستین روزهای کشف این موضوع به طور جدی و مستمر پیگیر آن بوده است. فساد.
وی افزود: تخلفات چای دباش توسط مراجع نظارتی داخل دولت کشف شد و با همکاری دولت و قوه قضائیه اقدامات موثر بسیاری برای برخورد با تخلفات و بازگرداندن وجوه اختلاس شده انجام شد.
سید محمود حسینی پور افزود: با توجه به اینکه اسناد و مدارک رسمی بسیاری از سوی چند شرکت خارجی در این مورد ارائه شده است و با تلاش مستمر وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات، تمامی این شرکت ها مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت و نتایج اقدامات انجام شده در خارج از کشور انجام شد، این دو وزارتخانه در روند قضایی پرونده بسیار مؤثر بودند.
رئیس دبیرخانه هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با تاکید بر اینکه دولت خط قرمزی برای مقابله با هر نوع فساد ندارد، گفت: در جریان رسیدگی به تخلفات شای دباش بیش از 100 گذرنامه و مهر جعلی متعلق به اتباع خارجی کشف و ضبط شد کشف شد و با جدیت توسط قوه قضائیه و نهادهای نظارتی دولتی در حال پیگیری است که با هم افزایی ایجاد شده بین دو مرجع و تلاش ضابطین، اکثر این موارد برطرف شده است.
iribnews به نقل از تیلا