قُلدر‌های سایبری باید به‌عنوان جنایتکار شناخته شوند
اخبار اخبار فرهنگی

قُلدر‌های سایبری باید به‌عنوان جنایتکار شناخته شوند

تبلیغات بنری


کارشناسان مالزیایی تایید کردند؛

برخورد با زورگویان سایبری به عنوان مجرم؛ این فراخوانی بود که یک کارشناس سلامت روان در پاسخ به موارد فزاینده آزار اینترنتی در مالزی، جایی که نوجوانان و جوانان هدف اصلی آن هستند، مطرح کرد.

قُلدر‌های سایبری باید به‌عنوان جنایتکار شناخته شوند

برای گزارش دادن تیلا به گزارش NST، دکتر عدنان عمر، معاون سازمان بهداشت روانی مالزی، این فراخوان را گامی مهم رو به جلو در مقابله با جرایم سایبری توصیف کرد.

به گفته وی، کمیسیون ارتباطات و چند رسانه ای مالزی (MCMC) باید در این زمینه مداخله کند و با متهمان مزاحمت سایبری به عنوان مجرم برخورد کند.

دکتر عدنان عمر افزود: پیشگیری از زورگویی سایبری بسیار مهم است، زیرا می تواند منجر به افسردگی شود و ممکن است قربانیان خود را به سمت اعمالی مانند خودکشی سوق دهد.

معاون سازمان بهداشت روان مالزی اضافه کرد: آزار و اذیت سایبری می تواند بسیار بدتر از قلدری فیزیکی باشد، زیرا در این نوع جرایم مرتکب را نمی بینیم و ردیابی او دشوار است.

وی تصریح کرد: قوانین مبارزه با قلدری سایبری با سرعت بسیار پایینی در حال تدوین است و تغییر آن کار آسانی نیست. با این حال، اقداماتی مانند این فراخوان گامی مثبت در جهت درست برای برخورد با مجرمان سایبری است.

دکتر عدنان عمر به موردی اشاره کرد که در آن از هوش مصنوعی برای ایجاد عکس های برهنه جعلی از یک فرد استفاده شد که نشان دهنده خطر پتانسیل این فناوری برای آزار سایبری بود.

وی همچنین گفت که قربانیان مزاحمت های سایبری اغلب احساس ناامیدی و درماندگی می کنند و معتقدند که وضعیت هرگز بهبود نخواهد یافت و هیچ قانونی برای حمایت از آنها وجود ندارد.

هاسلینا محمد، کارشناس سایبری و مدرس دپارتمان مردم شناسی و جامعه شناسی در دانشگاه مالایا می گوید که آزار و اذیت سایبری به یک موضوع رایج در این کشور تبدیل شده است و مجرمان اغلب نوجوانان و جوانان را هدف قرار می دهند.

وی با استناد به گزارش صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گفت: بر اساس این گزارش منتشر شده در سال 2020، مالزی در ارتکاب جرایم مربوط به تخلفات سایبری رتبه دوم را در بین کشورهای آسیایی دارد.

تحقیقات جدید در مالزی نشان می دهد که در ماه گذشته 31.6 درصد از کل جرایم سایبری رخ داده در این کشور علیه نوجوانان بوده است.

به گفته هاسلینا محمد، این تحقیق نشان داده است که نوجوانان مالزیایی بین 13 تا 17 سال بیشترین زمان را در رسانه های اجتماعی یا دیگر پلتفرم های آنلاین می گذرانند.

این مدرس گروه مردم شناسی و جامعه شناسی دانشگاه مالایا ابراز امیدواری کرد که مقامات مالزی اقدامات سخت گیرانه تری برای مقابله با جرایم آزار و اذیت الکترونیکی انجام دهند.

وی تصریح کرد: قربانیان قلدری سایبری معمولاً از اضطراب، اختلال شدید عاطفی و افسردگی رنج می برند که در صورت عدم درمان ممکن است منجر به خودکشی به ویژه در نوجوانان و جوانان شود.

به گفته این کارشناس مالزیایی، آسیب های ناشی از قلدری مجازی گاهی به صورت سردرد، معده درد و مشکلات خواب به ویژه در بین نوجوانان ظاهر می شود.

حسنینا محمد افزود: این موضوع بر عملکرد نوجوانان در مدرسه نیز تاثیر می گذارد به گونه ای که برخی از قربانیان از مدرسه دور می شوند، برخی ارتباطات اجتماعی خود را قطع می کنند و منزوی می شوند و برخی دیگر به سازوکارهای خطرناکی مانند سوء مصرف مواد متوسل می شوند. .

فهمی فاضل، وزیر ارتباطات مالزی اعلام کرد که موضوع برخورد با مزاحمت های الکترونیکی در شبکه های اجتماعی روز جمعه هفته جاری در شورای دولتی مطرح می شود تا در مورد جنبه های قانونی و اجرایی آن بحث و بررسی شود و بهترین راه حل برای آن مشخص شود.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *