اسب من:
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: در گذشته هیچ تفاهم نامه و سندی برای واگذاری ورزشگاه شهید کاظمی به پرسپولیس وجود نداشت.
وی ادامه داد: در هفته های پایانی لیگ برتر فصل گذشته وارد موضوع شدم و پس از رایزنی با وزیر ورزش مقرر شد در روزهای پایانی لیگ در این خصوص صحبتی نشود و درگیر شویم. در این موضوع. بحث بعد از پایان لیگ. ما حاضریم این زمین های بازی را با میزان تجربه خریداری کنیم یا یک رابطه تعاملی برقرار کنیم. خرید و اجاره مشکلی ندارد و باید مشخص شود. اگر رئیس ورزشگاه انحصاری تیم را بنویسد. غیرقانونی بود، چون از مالک که اداره کل ورزش و جوانان استان تهران است مجوز نگرفتند.
جوادی درباره وضعیت ورزشگاه تختی برای میزبانی مجارها در لیگ برتر گفت: به دلیل مشکل مترو بین مدیریت دولتی و شهرداری مشکلی وجود داشت که با تعاملات پس از 20 سال توانستیم مشکل را حل کنیم. ” مدیریت دولتی در تهران با حداقل امکانات و تخصیص مالی برای توسعه مجموعه تختی به طور شبانه روزی کار جهادی انجام داد. ورزشگاه از مشکلات متعددی رنج می برد که چمن یکی از مشکلات آن است. تمام مشکلات به رئیس شرکت توسعه و فرآوری منتقل شد. ورزشگاه شهرقدس را آماده کرده ایم که تیم هواداران در آن تمرین می کنند و میزبان تیم های استقلال و پرسپولیس هستند. مکاتباتی با دولت انجام دادیم که 40 میلیارد تومان برای حل مشکلات خانواده به بودجه ما اضافه شد.
وی با اشاره به اینکه 95 درصد تجهیزات ورزشگاه تختی آماده است، ادامه داد: کارهای ساده ای وجود دارد که به زودی تکمیل می شود. دو باشگاه استقلال و پرسپولیس متعهد به پرداخت 17.5 میلیارد تومان شدند و این در تفاهم نامه گنجانده شده است. این تعداد نیز هزینه برگزاری مسابقات است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران همچنین به اقدامات انجام شده در این اداره کل در دو سال گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به نیروی انسانی فعال در حوزه ورزش، متاسفانه در گذشته ارتباط استان با اداره کل قطع شد و هیچ گزارشی مبادله نشد. چشم انداز المپیک 2024 و 2028 را به زیرگروه های خود اعلام کرده ایم تا برنامه خود را برای افزایش دستاوردها و سبد ورزشی استان اعلام کنند و در صورت عدم موفقیت، اختیارات قانونی خود را بر عهده بگیریم. تیم های فوتبال و کشتی را هدف گرفتیم که هیچکس از ما انتظار رفتن به آن ها را نداشت و موفق هم بودیم. به همین ترتیب فاصله استان تا مازندران را کم کردیم.
وی ادامه داد: المپیک استعدادهای درخشان را نیز برای حمایت از قهرمانان کشور با قوت دنبال کردیم و در سال های اخیر اولین فرمانداری شده ایم. تنوع مدالها و قهرمانیها افزایش یافت و در رشتههایی مانند کشتی به مقامهایی رسیدیم که هیچکس فکرش را نمیکرد.
جوادی به تاثیرات ورزش استان تهران بر کل کشور اشاره کرد و گفت: رونق و سقوط ورزش استان تهران مانند سایر نقاط کشور نیست چرا که نتایج آن در همه کشورها منعکس است. همه ورزشکاران کشور در رقابت تنگاتنگ با ورزشکاران تهرانی هستند و ارتقای سطح رقابتی ورزش در استان تهران می تواند در خدمت ورزش کل کشور باشد. یک چهارم ورزشکاران المپیکی از استان تهران هستند و بیش از 30 درصد کادر اجرایی و مربیان از پایتخت هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: میانگین افتتاح پروژه ها قبل از شروع فعالیت ما دو پروژه در سال بود اما از زمانی که شروع به کار کردیم سالانه بیش از 17 یا 18 پروژه افتتاح شده است. چنین کاری امکانات مختلفی داشت که با کمک همه سازمان ها مانند شهرداری تهران و بنیاد برکت به آن رسیدیم.
وی افزود: در گذشته مدیریت دولتی بسیاری از سالن های ورزشی را از دست داد. ما با کمک شورای شهر توانستیم مکان های زیادی را بازسازی کنیم. بسیاری از ورزشکاران جایی برای تمرین نداشتند اما امروز این مشکل حل شده است.
جوادی ادامه داد: برای استخرهایی که تعطیل شدند از ظرفیت هیئت های ورزشی برای بازگشایی آنها استفاده کردیم. همچنین کف بسیاری از سالن ها را تغییر دادیم، زیرا برای ورزشکاران بسیار خطرناک بود. حتی چمن برخی از ورزشگاه ها مانند حیدرنیا با کمک شهرداری تعمیر یا تعویض شده است. برخی از امکانات ورزشی به صورت نامه ای در اختیار هیئت های ورزشی قرار گرفته و خود آنها آن را توسعه داده اند. البته جاهایی هم هست که هنوز نتوانسته ایم اقدامات لازم را انجام دهیم. در چند نوبت برای ورزشکاران مراسم اهدای جوایز برگزار کردیم به طوری که حتی از مدال هایی هم تجلیل شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با اشاره به اینکه اعتبارات این اداره دولتی نسبت به سال های گذشته دو برابر شده است، خاطرنشان کرد: استان تهران امروز به مرحله بلوغ رسیده تا جایی که وزارت ورزش میزبانی را به ما واگذار کرده است. مهمترین رویدادها مانند جام جهانی فوتبال. المپیک و بازی های ناشنوایان آسیایی. در ده روز آینده یکی از بزرگترین رویدادهای تاریخ مدیریت دولتی که افتتاح مرکز درمانی ویژه ورزشکاران مجهز به جدیدترین تجهیزات پزشکی است رخ خواهد داد.
جوادی در خصوص میزبانی بازی های آسیایی ناشنوایان افزود: دبیرخانه بازی های آسیایی وجود دارد و تمهیدات زیادی برای اسکان و رفت و آمد تیم ها اندیشیده شده است. برای همه تیم ها مترجم شناسایی می کنیم و گزارش های دقیق به مقامات بالاتر ارسال می شود. روابط ما با فدراسیون های 35 کشوری که به تهران می آیند برقرار شده است.
وی در خصوص مشکلات به وجود آمده در شورای بدنسازی و پرورش اندام استان تهران گفت: مکاتبات اداره کل و فدراسیون بدنسازی روشن است و دلیل آشفتگی در شورای بدنسازی نیز مشخص است. یکی از چالش هایی که برای شورای بدنسازی داریم این است که فدراسیون باید این بی نظمی را بپذیرد. من در این مورد نقشی ندارم اما باید سریعا به موضوع رسیدگی شود.
iribnews به نقل از تیلا