به یاد محمود حکیمی:
مهدی کاموس (محقق و نویسنده) گفت: استاد محمود حکیمی زندگی درخشانی داشته و معلمی جاویدان به شمار می رود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری سید وسیما؛ کامو افزود: آقای حکیمی متولد 1323 در دورانی که بحث های مهمی مانند نهضت ملی شدن صنعت نفت و سپس کودتای آمریکایی-انگلیسی 28 مرداد در آن مطرح شد، در تهران بزرگ شد و شکوفا شد. در چنین روزگار سختی در راه پژوهش دینی گام برداشت.
این نویسنده که از شاگردان استاد حکیمی نیز بوده است، گفت: استاد حکیمی چون در خانواده ای مذهبی در محله خراسان به دنیا آمد و بزرگ شد و در مساجد و جماعات رفت و آمد داشت، به حوزه های دینی علاقه مند شد. و ادبیات
وی افزود: استاد حکیمی نویسندگی برای نوجوانان و جوانان را با مکتب اسلام آغاز کرد و به دلیل اعتقاد به مهربانی و عطوفت توانست دوستان زیادی را از اقشار مختلف جذب کند.
کامو گفت: پروفسور حکیمی فرزند زمان خود بود و در همه چیز خلاقیت نشان می داد.
این نویسنده افزود: زمانی که محمود حکیمی شروع به نوشتن در حوزه ادبیات دینی کرد، موجی در این زمینه به وجود آمد، زیرا تعداد نویسندگان حوزه دینی کم بود و می توان استاد حکیمی را پیشکسوت ادبیات دینی نامید.
وی گفت: کتاب رزمندگان علوی استاد حکیمی قبل از انقلاب 360 هزار نسخه فروش داشت که با توجه به تحصیلکردگان قبل از انقلاب فروش بالایی به حساب می آید.
کامو افزود: پروفسور حکیمی در عرصه نویسندگی شخصیت بزرگی بود، زیرا با تاریخ اسلام، تاریخ باستان ایران و تاریخ عصر جدید آشنا بود و در زمینه ادبیات نیز مهارت داشت. و ترجمه.
این نویسنده گفت: استاد حکیمی توانست دین و تخیل را به خوبی جمع کند و در این راه مورد تشویق افرادی چون شهید بهشتی، شهید بهنار، شهید رجایی و سید رضا غلامرضا سعیدی قرار گرفت.
وی افزود: استاد حکیمی تاریخ تمدن را بر اساس نظریه های مادی تکامل بشری ننوشت، بلکه با تکیه بر تاریخ اسلام از خلقت و هبوط حضرت آدم (علیه السلام) شروع کرد. او در واقع تاریخ اسلام را در زمینه تاریخ تمدن و برای مخاطبان نوجوان نوشت.
استاد محمود حکیمی در 30 شهریور 1403 در سن 80 سالگی درگذشت.
وی از پیشکسوتان ادبیات دینی بود و در طول زندگی پربار خود 150 اثر از خود به جای گذاشت.