مدیر دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو گفت: با تفاهم نامه منعقده بین سازمان غذا و دارو و بهورز، موضوع ایجاد بستر اینترنتی برای تحویل دارو به درب منازل مطرح شد.
به گزارش خبرگزاری صدف سیما، مهندس سعید کاظمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ما در خصوص علت عدم اجرای کنترل ها در تحویل دارو درب منزل اظهار داشت: شاید این تاخیر به دلیل شفاف نبودن مقررات بوده است، زیرا می خواستیم در اجرا سریعتر باشد، اما ورود برخی وزارتخانه ها مانند وزارت اقتصاد و معاونت علمی ریاست جمهوری دلیلی شد که بعدها این موضوع مطرح شد.
وی افزود: تلاش کرده ایم موضوع مراکز داده مستقر در همه کشورها را حل کنیم تا کار توسعه پیدا کند، چه از نظر امنیتی و چه زیرساختی.
الکاظمی با اشاره به اینکه اطلاعات در حوزه پزشکی حیاتی، محرمانه و ارزشمند است، تاکید کرد: آیا همه مردم می توانند به یک بستر خصوصی اعتماد کنند؟ اطلاعات در زمینه غذا و دارو مستحق تجزیه و تحلیل است و باید به دقت مطالعه شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به رشد حدود 3 برابری ثبت و ردیابی دارو در سامانه تایتیک اشاره کرد و گفت: این سامانه در سال 1392 راه اندازی شد و تا سال 1400 حدود 600 دارو در آن ثبت می شد و هم اکنون. این تعداد به بیش از 1700 قلم رسیده است که مشروط به استعلام و کد رهگیری، شیرخشک های تغذیه ای و معمولی نیز گنجانده شده است.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و نظام های سلامت سازمان غذا و دارو ادامه داد: سامانه تای تک تنها به دارو و تجهیزات محدود نمی شود، بلکه در حوزه مواد غذایی، مکمل های غذایی طبیعی و سنتی، لوازم آرایشی و بهداشتی نیز توسعه یافته است. و محصولات بهداشتی
وی به ایجاد داشبوردهای خصوصی و عمومی برای دسترسی شفاف به اطلاعات و جلوگیری از اجاره اشاره کرد و افزود: گفته شد چرا سازمان اتاق شیشه ای نیست و اطلاعات را به صورت عمومی منتشر نمی کند، اکنون تولیدکنندگان می توانند بفهمند که تجهیزات در چه حوزه هایی است. مقدار ارز تخصیص یافته، تعداد شرکت های رقیب و مقدار ارزی که هر شرکت در اختیار دارد، مورد نیاز است.
الکاظمی در پایان گفت: سامانههای مدیریت تجهیزات پزشکی و مجوزهای کنترل کیفی، صدور مجوز الکترونیکی در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی، کدگذاری نسخههای مارپیچ و نسخههای الکترونیکی پزشکی و سامانه پورتال ملی صدور مجوز از دیگر اقداماتی است که در این زمینه گرفته شده اند.
iribnews به نقل از تیلا