رژیم صهیونیستی با اخبار جعلی، افکار عمومی را از حمله به خان‌یونس منحرف می‌کند
اخبار اخبار فرهنگی

رژیم صهیونیستی با اخبار جعلی، افکار عمومی را از حمله به خان‌یونس منحرف می‌کند

تبلیغات بنری


دفتر رسانه ای غزه:

به گزارش دفتر اطلاع رسانی غزه، حمله صهیونیست ها به منطقه المواسی در شهر خان یونس به کشته شدن 71 نفر انجامید. در این حمله 289 نفر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی با اخبار جعلی، افکار عمومی را از حمله به خان‌یونس منحرف می‌کند

دولت غزه روز شنبه اعلام کرد که اسرائیل برای منحرف کردن توجهات از حمله خونین خود به خیمه های فلسطینی در منطقه المواسی در خان یونس در جنوب نوار غزه، «اخبار کذبی را منتشر می کند که نشان می دهد رهبران جنبش حماس هدف قرار گرفته اند». .

دفتر اطلاع رسانی غزه در بیانیه ای اعلام کرد: اسرائیل از ابتدای حملات خود سیاست فریبکاری را دنبال می کند و از این طریق تلاش می کند ناکامی ها و جنایات خود علیه غیرنظامیان به ویژه کودکان و زنان را پنهان کند.

به گزارش رسانه‌های ترکیه، این دفتر اسرائیل و آمریکا را به جنایات وحشتناک بی‌پایان علیه شهروندان فلسطینی و استفاده از فریب رسانه‌ای به عنوان ابزاری برای منحرف کردن افکار عمومی از حقیقت و سوق دادن توجه مردم به سمت روایت‌های جعلی و نادرست متهم کرد. دفتر رسانه‌ای غزه از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل، گروه‌های بین‌المللی و همه کشورهای جهان درخواست کرد تا بر اسرائیل و ایالات متحده فشار بیاورند تا «به اقدامات بی‌پایان نسل‌کشی و کشتار در نوار غزه پایان دهند» و اسرائیل را تحت فشار قرار دهند. آزمایش.

ادعای بدون شاهد

به گزارش آناتولی، حمله رژیم صهیونیستی به منطقه المواسی در شهر خان یونس منجر به کشته شدن بیش از 71 نفر و زخمی شدن 289 نفر دیگر شد. در پی این حمله، پایگاه خبری اسرائیلی «حیوم» بدون ارائه هیچ مدرکی مدعی شد که هدف اصلی این بمباران، از بین بردن محمد زیو، فرمانده کل گردان های القسام، شاخه نظامی حماس بوده است. جنبش. رادیو نظامی اسرائیل همچنین مدعی شد که این حمله “شخصیت مهم” حماس را هدف قرار داده است. اما نتیجه مشخص نیست.

آناتولی گزارش داد که پس از عملیات الاقصی در 7 اکتبر 2023 که توسط نیروهای فلسطینی انجام شد، اسرائیل حملات مکرری را به شهرهای مختلف نوار غزه انجام داد و کشورهای مختلف جامعه جهانی این حملات را محکوم کردند. اما اسرائیل این محکومیت‌ها و همچنین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را که خواستار آتش‌بس سریع است، نادیده می‌گیرد.

به گفته مقامات وزارت بهداشت غزه، از آغاز این حملات تاکنون بیش از 38 هزار فلسطینی کشته شده اند که بیشتر آنها کودک و زن هستند. علاوه بر این، بیش از 88 هزار نفر مبتلا شدند. در طول 9 ماه درگیری، منطقه وسیعی از غزه با خاک یکسان شد و دسترسی مردم غزه به غذا، آب سالم و دارو محدود شد.

رسانه های ترکیه نوشتند که اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری به نسل کشی متهم شده است. در آخرین جلسه این دادگاه که در 26 می برگزار شد، به اسرائیل دستور داده شد که فورا از پیشروی نیروهای نظامی خود به سمت شهر رفح در جنوب نوار غزه جلوگیری کند. مکانی که یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته بودند در 6 می بمباران شد.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *