اخبار اخبار اقتصادی

رفع چالش‌های واحد‌های صنعتی با بسته حمایتی تولید و تجارت

تبلیغات بنری


معاون وزیر صامت ابراز امیدواری کرد: بخش بزرگی از مسائل و چالش های پیش روی واحدهای صنعتی با بسته حمایتی تولید و تجارت مرتفع شود.

معاون وزیر صلح و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران در گفت و گو با خبرنگار تحریریه معدن خبرگزاری صدا وسیما، گفت: در بیست و هشتمین سالگرد بزرگداشت صنعت و معدن. روز معدن که در سالن اجلاس سران با حضور صنعتگران، معدن کاران و حامیان حوزه تولید برگزار شد، از بسته یادبود خادم رضایت» در قالب بسته حمایتی تولید و تجارت رونمایی شد.

فرشاد مقیمی افزود: البته قرار بود «رئیس جمهور شهید» این بسته را به حوزه صنعت، معدن و تجارت کشور تقدیم کند که امروز در این مراسم جای آنها خالی است.

وی در خصوص همایش بزرگداشت روز صنعت و معدن گفت: 19 تیرماه روز صنعت و معدن نامیده شده است و سال هاست که این روز مصادف با برگزاری نشست بزرگی است که در آن همه صنعتگران، معدن کاران و همه حامیان برگزار می شود. بخش تولید جمع شود از زحمات این عزیزان قدردانی و تشکر کنیم و اگر مشکل، مشکل و چالشی دارند به آنها خوب گوش کنیم و راهکارهای مناسب ارائه دهیم. البته دهه تولید و تجارت را از اول تیرماه آغاز کردیم که مصادف با روز ملی صنف بود، برنامه های مختلفی برای این دهه در نظر گرفته شد و امروز آخرین روز و روز بزرگداشت صنعت و معدن است. در نهایت یکی از موضوعات و ارکان اساسی است و اقتصاد هر کشور از جمله کشور ما را شکل می دهد.

وی بیان کرد: روال کار سالیانه معمولا بر اساس شاخص هایی است که در آن سال در نظر گرفته می شود، واحدهای صنعتی برتر شناخته و تجلیل می شوند و امروز از چهار پیشکسوت تجلیل می کنیم.

مقیمی در خصوص جزئیات بسته حمایتی از تولید و تجارت افزود: ابتدا سه موضوع مهم در این بسته مورد توجه قرار گرفت و دستگاه اجرایی کشور به پیشنهادات و درخواست های بخش غیردولتی کشور گوش فرا داد. و برخی از آنها نیز نزدیک به 200 پیشنهاد از بخش غیردولتی یا سازمان های مرتبط با صنعت کشور که بیش از 10 سازمان است، ارائه کردند و 17 کارگروه به ریاست خود سازمان بخش خصوصی تشکیل دادیم. ، زیرا می خواستیم در این بسته بحث مشارکت مردم در سیاست گذاری را بفهمیم.

وی گفت: موضوع دوم بحث انسجام بین سازمان های غیردولتی است. همه این افراد گرد هم آمدند و مسئولیت هر یک از این کارگروه ها را پذیرفتند و پس از دستور رئیس جمهور شهید با دستگاه های اجرایی کشور مکاتبه کردند و افرادی را به عنوان نماینده در این دستگاه ها شناسایی کردند، جلسات تشکل ها با این افراد تشکیل شد. و حدود 87 مورد از درخواست هایی که از 200 اداره غیردولتی وابسته به سازمان ها داشتند، راهکارهایی ارائه کردند که امروز در اولویت قرار دارند.

معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه امیدواریم با بسته حمایتی از تولید و تجارت بتوانیم بخش بزرگی از مشکلات و چالش های پیش روی واحدهای صنعتی را برطرف کنیم، افزود: دامنه استفاده از این بسته در حوزه صنعت، معدن و تجارت است. بحث راه‌اندازی واحدهای راکد و بحث تجدید و بازسازی واحدها، در حوزه بهره‌برداری و بهره‌برداری از واحدهای جدید، یعنی همه عناصر و مسائل مختلف مربوط به آن‌ها است. زمینه تولید و بحث مربوط به حوزه جهش می تواند کمک کند.

بخش صنعت و معدن یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی کشور است که نقش مهمی در تولید و اشتغال ایفا می کند و در ارتباطات قبلی و بعدی خود با سایر بخش ها نقش مهمی در رشد کشور ایفا می کند. تولید و بهره وری. بخش های اقتصادی است و به عنوان نهادی واسطه برای تولیدات سایر بخش ها عمل می کند و به توسعه تولید بخش های مختلف کمک می کند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *