اخبار اخبار سیاسی

رعایت نکردن معافیت مالیاتی قانون جوانی جمعیت از سوی ۹۵ دستگاه

تبلیغات بنری


سخنگوی رسمی اداره کل دیوان محاسبات از عدم رعایت معافیت مالیاتی مقرر در قانون جوانان توسط 95 دستگاه خبر داد.

* عدم احتساب معافیت مالیاتی قانون جوانان 95 مؤسسه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی کیایی درباره مهمترین موضوعات مطرح شده در گزارش تفرگ که در جلسه سی و یکم مجمع عمومی مورد بحث و بررسی قرار گرفت، گفت: در سال 1402 هجری قمری اشخاص حقیقی موضوع ماده (84) ق.م. قانون مالیات های مستقیم با در نظر گرفتن شرایط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانان، علاوه بر اعمال معافیت فوق برای فرزندان ثالث یا بیشتر که از آبان ماه 1400 به بعد متولد شده اند، مشمول 15 درصد افزایش مالیات می شوند. برای هر فرزند، معافیت فوق الذکر برای 95 نمایندگی اعمال نشد.

کیایی افزود: در سال 1402 هجری شمسی سازمان های مناطق آزاد تجاری و صنعتی در مجموع 42 میلیارد تومان به میزان (1 درصد) منابع حاصل از وصول حقوق ورودی کالا و خدمات در نهم اول به حساب خزانه واریز کردند. ماههای سال فوق الذکر و سالهای قبل. سه ماهه چهارم 1402 در سال 1403 به حساب خزانه واریز شد و در سال 1402 مناطق آزاد تجاری و صنعتی کیش و قشم (1%) به خزانه کشور واریز نشد.

وی افزود: در سال 1402 هجری شمسی نیز مبلغ 42 میلیارد تومان (1%) از منابع حاصل از وصول عوارض واردات کالا و خدمات به منظور ایجاد فرصت شغلی برای اقشار محروم و نیازمند واریز شد رفع فقر تنها 19 میلیارد تومان بدون رعایت حد نصاب واریز شد. تصمیم در ردیف اعتبارات کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور است.

به گفته سخنگوی اداره کل دیوان محاسبات، در سال 1402 هجری شمسی از مبلغ 43 مورد پیش بینی شده برای واردات خودرو، تنها بیش از 3 عوارض معادل 7.06 درصد وصول شد و با توجه به در صورت عدم وصول درآمدهای مذکور، هیچگونه تخصیصی از محل جمع آوری جهت افزایش اعتبار طرح «تهیه و اجرای طرح هادی و مطالعه سامانه های روستایی» در نظر گرفته نشد.

کیایی افزود: تا پایان سال 1400 هجری شمسی کمیته ماده (100) شهرداری های کشور برای ساختمان ها و ساختمان هایی که بدون پروانه یا برخلاف مفاد پروانه در محدوده شهری ساخته شده بودند، 164 هزار و 413 رأی صادر کرد. در صورت پرداخت جریمه و عوارض در مهلت مقرر، به استثنای یک مورد در شهرداری ایرانشهر، دستورات مذکور در شهرداری‌های مربوطه باطل تلقی و نسبت به صدور گواهی عدم تخلف یا عدم تخلف اقدام شد. کار را خاتمه دهید

وی ادامه داد: همچنین در سال 1402 هجری قمری از 98341 رای صادره کمیته ماده (100) در مورد ساخت و سازهای مغایر با اصول سه گانه (فنی، بهداشتی و شهرسازی) و فاقد استانداردهای لازم، استحکام بنا. مورد تایید شهرداری قرار نگرفت و از این تعداد 34705 مورد تخلف به دلیل معابر شهری یا املاک همجوار یا تغییر کاربری پارک ها و فضای سبز انجام شد. از جمله دلایل عدم اجرای احکام صادره از سوی کمیته شهرداری در ماده (100) اقامه دعوی در سایر مراجع قضایی و محاکم دادگستری، آثار اجتماعی ناشی از تخریب، تعدد موارد و عدم امکان تخریب است. کل قسمت متخلف ساختمان بدون آسیب رساندن به سایر قسمت های ساختمان.

به گفته کیایی، در سال 1402 از مجموع 66072 ساختمان، 40613 بنا مورد تایید قرار گرفته است. در سال فوق الذکر، از حدود 2.5 درصد مالیات، تنها حدود 1.6 درصد از عوارض صدور پروانه اخذ شده است. از میزان 3/8 جریمه مربوط به ساخت و سازهای انجام شده بر خلاف مفاد پروانه ساختمانی یا بدون پروانه ساختمانی مصوب شهرداری ها از نظر سه اصل فنی، بهداشتی و شهرسازی، مجموعاً 2/3 شهرداری جریمه شدند. شهرداری های صدرا در استان فارس، بیرجند، سرایان و دره در استان خراسان جنوبی و شهرداری ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان سازوکار لازم را برای اخذ عوارض پروانه و جریمه از مالکان ساختمان ها ایجاد نکرده اند. از مجموع جریمه های جمع آوری شده، شهرداری ها حدود یک چهارم را صرف توسعه حمل و نقل عمومی در همان شهری کردند که جریمه ها در آن جمع آوری شده است. شهرداری های نمین در استان اردبیل، مهستان و کرج در استان البرز، نور آباد ممسنی در استان فارس، لوگلی در استان خراسان شمالی و شهرداری همدان بر خلاف مصوبه قانونگذار در مجموع حدود 947 میلیارد تومان از این مبلغ هزینه کرده اند. وجوه جمع آوری شده برای جریمه چیزهایی غیر از … نمونه هایی از توسعه حمل و نقل عمومی.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *