آژانس خبری:
دولت آمریکا یادداشت تفاهمی با بسیاری از بزرگترین شرکت های رسانه های اجتماعی در جهان امضا کرد که هدف آن جلوگیری از استفاده از پلتفرم های مجازی برای توزیع مواد مخدر بود.
لیندا توماس-گرینفیلد ادامه داد: امضاکنندگان این توافقنامه برای مبارزه با فعالیتهای غیرقانونی در ترویج و تبلیغ مجازی مواد مخدر و افزایش آگاهی عمومی همکاری خواهند کرد.
وی افزود: سوء مصرف مواد مصنوعی یک بحران بین المللی است که هیچ دولت و بخشی به تنهایی نمی تواند با آن مقابله کند.
نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد تصریح کرد: مجرمان مواد مخدر به طرز ماهرانه ای از بسترهای اینترنتی، شبکه های اجتماعی، تجارت الکترونیک، موتورهای جستجو و پیام رسان ها در فعالیت های غیرقانونی خود استفاده می کنند.
توماس-گرینفیلد در مورد اقدامات خاصی برای کاهش توزیع آنلاین مواد مخدر مصنوعی به عنوان بخشی از این توافق توضیحی نداد.
ژاکلین بوچر، رئیس بخش ایمنی پلتفرم جهانی اسنپ، درباره اقدامات این شرکت گفت: «اسنپ که 90 درصد از افراد 13 تا 24 ساله در ایالات متحده را پوشش می دهد، در تلاش است تا با استفاده از فناوری های جدید از این پلت فرم محافظت کند محیطی ناامن برای قاچاقچیان مواد مخدر است.
به گفته وی، معرفی مجرمان به نهادهای قانونی و افزایش آگاهی مصرف کنندگان از خطرات سوء مصرف مواد مخدر از جمله این اقدامات است.
نل مک کارتی، معاون ایمنی متا گفت: «شبکههای اجتماعی این شرکت با برقراری ارتباط بین خانوادههای قربانیان، افراد در حال بهبودی و سازمانهای مبارزه با مواد مخدر به کاهش تعداد مصرفکنندگان مواد افیونی کمک میکند.
همانطور که مگی ناردی، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در امور بینالملل تاکید کرد: برای اجرای قانون، شرکتهایی که در تولید، توزیع، بازاریابی و گسترش شبکههای مالی دارو دخالت دارند یا از بسترهای آنها برای حمل و نقل مواد مخدر سوء استفاده میشود، باید بازی کنند. نقش آنها به درستی
بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، حدود 82000 آمریکایی در سال 2022 بر اثر مصرف مواد مخدر جان خود را از دست خواهند داد. این رقم نسبت به سال 2010 24 برابر شده است.
iribnews به نقل از تیلا