دومین مناظره تلویزیونی انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.
به گزارش تیلا، اولین مناظره انتخاباتی نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور آقایان مسعود بازیکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علی رضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی و محمد محمد برگزار شد. باقر قالیباف. از شبکه های 1K، سلامت، جام جم و العالم پخش شد.6 کاندیدای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به سوالات این مناظره پاسخ دادند. دومین مناظره انتخاباتی اکنون در حال برگزاری است.
قالی بافی: اما چگونه باید جلو برویم؟ ما نباید این مشکل را مثل گذشته حل کنیم و حضرت آقا هم فرمودند به هر حال این قانون به نفع کشور است، به نفع مردم و به نفع صنعت هسته ای است. این به نفع مشکلات اینجاست و کشور را از وضعیت بلاتکلیفی نجات میدهد، بنابراین میخواهم بگویم که امروز نیز باید رفع حصر را پیگیری کنیم، همانطور که در میزگرد در میدانی گفتم. هر جا که برای حل مشکل محاصره می رویم، باید همه را ببینیم، بنشینیم و مذاکره کنیم و من در این شفاف سازی که ارائه کردم، قطعاً تردیدی ندارم و نظام دیپلماتیک را بر همه سیستم های دیگر ترجیح می دهم. از طرفی این همه امکانات در داخل کشور داریم و همه را حل کنیم سرمایه گذاری آنقدر روی ما؟ هرگز همانطور که جناب آقای دکتر اشاره کردند آنچه مهم است این است که ما اجماع داشته باشیم. ما باید در کارمان موثر باشیم. مسائل مربوط به منافع ملی ما در حوزه داخلی و خارجی نیاز به عقلانیت دارد . بدین وسیله از مردم عزیزمان عمیقا عذرخواهی می کنم. من در مورد سلامتی صحبت می کردم، اما چون فکر می کردم مهم است و در واقع می خواهیم بگوییم که هر شش نفر هستیم، به هر حال شما به یکی از ما اعتماد دارید، اما در نهایت، هر کدام از ما همه جا هستیم. ما قطعاً از مؤثرترین ها در تصمیم گیری و عمل هستیم، طبیعی است که امروز و در آینده کشور در گفتار و همفکری و همکاری در اینجا تمرین کنیم تا این موارد باعث نشود که واقعاً از آنها استفاده کنیم. سرمایه های ملی در حوزه منابع انسانی باید این موارد را در اینجا حذف کنیم، اما باید جدی بگیریم و این نکته را فقط در حوزه بحث سالم، جناب آقای دکتر مرندی که پیشگام ما هستند، می گویم. دانشمند ما متخصص و متعهد، قطعاً باید سلامت را مقدم بر درمان بدانیم، به آن توجه کنیم و همه جا رعایت کنیم. در قسمت دوم حتما توضیح خواهم داد.
مجری: آقای پورمحمدی 4 دقیقه شما شروع شده است.
پورمحمدی: خدا را شکر دوستان وارد موضوعی شده اند که خیلی مهم و تاثیرگذار و تعیین کننده می دانند اما فقط یک تایید و این… باید ببینیم نتیجه عملی چه می شود حتما بعد از چند روز ترامپ بخواهد برگردد . ما باید در این زمینه قوی برویم، از فرصت های موجود به خوبی استفاده کنیم و فرصت ها را هدر ندهیم و لحظه ها را بگیریم.
قالی بافی: ما حرکت کردیم و با همان قانون موافقت کردیم و بعد از یک قانون دیگر، قبل از قانون، شما روزانه 300 هزار بشکه نفت صادر می کردید و بعد از قانون امروز یک میلیون و 560 هزار بشکه شد، بنابراین ما وارد عمل شدیم.
پورمحمدی: به خاطر قانون نبود، آقای قالیباف به ماجرای اوکراین، رقابت چین با آمریکا، داستان حضور چین در منطقه، توسعه و نفوذ آن و اینها نگاه کنید روابط قدرت هستند و در حال تغییر هستند. بایدن به دلیل مشکلات انتخابات آینده اش هم مجبور شد فکر کند، بله، من یک فرصت، این فرصت ها را ایجاد کردم، اما ما از این فرصت ها به خوبی استفاده نکردیم، چرا نفت خود را ارزان تر می فروشیم، بنابراین او از این فرصت ها استفاده می کند. سهم، فقط نفت و پولش را آنجا نگه دار، این می خواهد که آقای زاکانی برود و آن سهام را بگیرد و قرارداد یا تسهیلات همان خطوط را با ضمانت امضا کند، مسائل ما خیلی پیچیده است و به راحتی نمی توان آن را فرض کرد. یک میلیون بشکه دیگر می فروشیم آیا کنترل شده است؟ نقدینگی کاهش یافت؟ آیا مردم وضعیت بهتری را سر میز خود می بینند؟ اینطور نیست، بنابراین باید به مسائل، موضوع سلامت، همانطور که اشاره کردم، عمیقتر، جدیتر و همهجانبهتر بپردازیم و خدا را شکر سه پزشک در جلسه ما حضور دارند و خوشبختانه جامعه پزشکی دارای شرایط خوبی است. نمایندگانی که مدیریت عالی کشور را برعهده بگیرند، اما همانطور که مشاهده می کنید، تاکنون حوزه پزشکی موضوع بسیار مهمی در حوزه پیشگیری است. یکی از نکاتی که همه مدیران به آن اشاره کردند این است که 45 درصد کادر درمانی ما در تهران هستند متاسفانه تمام این مهاجرت ها در دو سال اخیر برای پرستاران عزیز ما بوده است که اکنون می بینیم اینها مسائلی است که به بخش بزرگی از آنها احترام گذاشته می شود. جامعه، نیازهای خود را برآورده کند، اقتصاد درمان، که بسیار مهم است، برای حل مبانی اقتصادی، به 10-15 درصد پزشکان که خوب عمل می کنند، توجه نکنیم، بسیاری از پزشکان وضعیت خوبی ندارند، کادر پزشکی. رشته های پزشکی از مشکلات جدی رنج می برند، پرستاران در شرایط بسیار سختی قرار دارند، اینها پایه های اقتصادی آنهاست و باید حل شود و خدا را شکر دانش پزشکی ما، فناوری های ما، تخصص پزشکی ما، تجهیزات پزشکی ما، صنایع دارویی ما، شبکه آموزشی ما، بهداشت روستایی ما و فناوری جدید به… جنبه هوش مصنوعی، اینها امکانات بسیار خوبی در خدمت به طب ایرانی هستند. در حال حاضر گردشگری سلامت پزشکی بسیار رشد کرده است و خدا را شکر ظرفیت های زیادی وجود دارد و به اندازه کافی ایده ها، طرح ها و ابتکارات برای اولویت دادن به پیشگیری وجود دارد و خدا را شکر اساتید فنی زیادی وجود دارد، فقط باید به آنها اعتماد کنیم و پیدا کنیم. راه حل های آنها، اما احترام به آنها و جلب اعتماد آنها مهم است. مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم و خدا را شکر سلامتی بهتری داشته باشند.
iribnews به نقل از تیلا