اخبار اخبار تکنولوژی

درمان بیماری قلبی مادرزادی کودکان در کشور

تبلیغات بنری


معاون مرکز طبی کودکان با بیان اینکه حدود یک درصد از نوزادان به بیماری های مادرزادی قلبی مبتلا هستند، گفت: این بیماری ها معمولا با جراحی، دارو و در موارد شدید با پیوند قلب در کشور درمان می شود.

درمان بیماری های مادرزادی قلبی کودکان در کشور
به گزارش خبرگزاری سیدواسیما؛ دکتر مجنون افزود: نارسایی مادرزادی قلب ممکن است اثرات طولانی مدتی بر سلامت کودک داشته باشد.

وی تصریح کرد: دلیل اصلی ایجاد سوراخ در قلب کودک، نقص مادرزادی قلبی است که ممکن است ارثی باشد و در 25 درصد کودکان این نوع سوراخ تا بزرگسالی باز می ماند و هیچ گاه مشکلی ایجاد نمی کند.

وی ادامه داد: علائم و نشانه های نقص جدی در قلب کودک در عرض چند روز تا اولین ماه تولد ظاهر می شود. دکتر مجنون گفت: کاهش اشتها، رشد ناقص یا عدم افزایش وزن، تنگی نفس، تپش قلب، ضربان قلب ضعیف، خستگی مفرط، رنگ پوست مایل به آبی و تورم پاها یا شکم از علائم پیرسینگ است. قلب

معاون مرکز طبی کودکان دردام گفت: باکتری استرپتوکوک که باعث گلودرد استرپتوکوکی و تب می شود نیز در صورت عدم درمان می تواند باعث روماتیسم قلبی شود.

دکتر مجنون با اشاره به اینکه این بیماری می تواند باعث آسیب دائمی دریچه های قلب و ماهیچه ها شود، افزود: تحقیقات نشان می دهد که تب روماتیسمی در سنین 5 تا 15 سال در کودکان رخ می دهد اما علائم بیماری روماتیسمی قلب از 10 تا 20 سالگی ظاهر می شود. سال سن سالها پس از ظهور. وی بیان کرد: راه پیشگیری از این عوارض درمان گلودرد میکروبی با آنتی بیوتیک است و برخی از این کودکان تا پایان عمر نیازمند مراقبت و درمان هستند.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *