دبیر: برای گرفتن نتیجه در المپیک همه کاری کردیم
اخبار اخبار ورزشی

دبیر: برای گرفتن نتیجه در المپیک همه کاری کردیم

تبلیغات بنری


رئیس فدراسیون کشتی در نشست خبری پیش از المپیک گفت: تمام تلاش خود را کردیم تا نتیجه بگیریم.

دبیر: برای گرفتن نتیجه در المپیک همه کاری کردیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا وسیما ، علی رضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در نشست خبری پیش از المپیک گفت: قرار نبود جلسه ای برگزار کنیم چرا که هر جلسه ای برگزار می شود عده ای به یکدیگر حمله کنند.» دردسرسازها حاشیه ایجاد می کنند، اما قبل از المپیک لازم بود.

وی در خصوص اینکه می گفتند کشتی گیران در روستا مستقر نمی شوند، گفت: این کار را از یک سال پیش شروع کردیم نه الان. خارج از وزارتخانه و کمیته، چند نفر از دوستان به من کمک کردند. من خودم چندین بار به المپیک رفته ام و شاهد فراز و نشیب های آن بوده ام. در روستا همه نگاه ها به کشتی گیران است و وقتی یک دختر 16 ساله چینی 5-6 مدال می گیرد، کشتی گیر ما ناراحت می شود. تنش زیاد است و با ماشین از روستا تا سالن یک ساعت طول می کشد. مکانی که در نظر گرفتیم 7 دقیقه با سالن فاصله دارد. از طرفی غذا برای ایرانی ها خوش طعم نیست. برای یک مکان 300 یا 400 هزار یورو ترتیب داده ایم. نیت ما خوب است و هر کاری کردیم تا نتیجه بگیریم.

منشی در خصوص مداخلات در کادر فنی افزود: برای کسب نتیجه و موفقیت به بچه ها آب دادن و ماساژ دادن آنها اهمیتی نمی دهم. سعی می کنم چیزی روی زمین نگذارم و در شورا هم همینطور بودم. من آنلاین نیستم و وقت ندارم، دیشب در یونیون خوابیدم. مثلاً می گویند فلانی در کاری دخالت می کند، اما این کار من است و من مسئول هستم. کی باید جواب بده؟ این وظیفه من است و تجربه دارم. حتما درگیر خواهم شد. در مورد مسائل فنی با حسن رنجرز صحبت می کنیم و نظر خود را می گوییم. حداقل می دانم بدن کی آماده است یا نه. من هرگز در حد امام علی عزیزم نخواهم بود، بلکه جوان و مبارز هستم. تشک را تمیز کردم و فحش دادم. وقتی مدیر می شوید، باید پاسخگو باشید.

رئیس فدراسیون کشتی گفت: این اتفاق بی سابقه است. ما تنها انجمنی هستیم که باید روزانه 240 یورو یا فرانک برای عضویت و خوابیدن در هتل بپردازیم. به جز بلیط هواپیما. بهترین و بهترین روانشناسان، متخصصان تغذیه از کانادا و آمریکا، اساتید بدنسازی را آوردیم. هر کاری که کار لازم باشد؛ من تمرین، کشتی، تئاتر، کنسرت و هر چیزی را انجام داده ام. بسیاری از نکات مهم در مورد بدنسازی در حین تمرین. امین میرزازاده 3 یا 4 بار به شدت کتک خورد و هیچکس از آن خبر نداشت. تمرینات سنگین اما با محاسبات بود. مربیان می دانند و می دانند. و در این 20 روز اخیر ما جدی تر شده ایم. در المپیک، تمرین بیش از حد همیشه بچه های ما را خراب می کرد و من همیشه از این می ترسیدم. من تا جایی که می توانستم کمک کردم و کارشناسان بسیار خوبی داریم. ما کم نذاشتیم.

منشی در خصوص بار مدال‌آوری کاروان که بر دوش کشتی می‌افتد، افزود: از وزارت ورزش تشکر می‌کنم اگرچه یک چهارم بودجه ما را تامین می‌کنند، اما همچنان از آنها ممنونم. پیش بینی یک صنعت و یک تجارت است، اما من به آن علاقه ای ندارم. وقتی این پیش بینی می شود، بار و هزینه ای را بر دوش آن تیم می گذارند. مصاحبه ها کار را سخت می کند. شما باید مصاحبه کنندگان را به اقشار تقسیم کنید. پیش بینی هیچ هزینه ای ندارد و فقط تیم را سنگین می کند. در کدام المپیک دو مدال طلا گرفتیم؟ چطور می گویند در پاریس سه چهار مدال طلا می گیریم؟ کارشناس که این حرف را می زند می داند چه می گوید و می خواهد او را بزند. از مربی مصاحبه کننده بپرسید که چه نتایجی با تیم ملی کسب کرده و چند؟ ما امید داریم و ناامید نیستیم. تو از حال و هوای من خبر داری

گفت: از فرنجی شروع کنیم. محسنی نژاد دو سال را در دنیا تلف کرد و چطور می گویند فرصت طلایی است؟ من نمی گویم آنها جان خود را از دست دادند، اما این حقیقت است. طلای المپیک را به هر که 6 دانگ داشته باشد می دهند، حتی اگر کمتر از 1 دانگ باشد، نمی دهند. مرا تنها بگذار، اما ببین چه کسی در گذشته طلا گرفته است. حالا ببین حسین رضا زاده 6 دانگ داره یا نه؟ آیا عبدالله موحد است یا خیر؟ لطفاً از هر کسی که مصاحبه می کنید بپرسید بر چه اساسی این چیزها را می گویند. نفر بعدی امین کاوی نژاد است. به کشتی گیر ترکیه نباخت؟ ما در سال 87، آل محمدی را داریم. اولین میدان او 87 کیلوگرم وزن داشت و در دقایق پایانی به میدان رفت. محمد هادی صرافی در مسابقات جهانی 2017 شرکت کرد و در پاریس رقبای او نیز قهرمان جهان هستند. امین مزازاده هم رقیب لوپز است.

رئیس فدراسیون کشتی با تاکید بر وضعیت اوزان المپیکی خاطرنشان کرد: در وزن 57 کیلوگرم آزاد سهمی نداشتیم. هنوز کار زیادی برای انجام دادن داریم و باید کشتی گیران را در این وزن توانمند کنیم. رحمان عموزاد در وزن 65 کیلوگرم دو باخت را تجربه کرد. می گویند روس ها برای ما نیامده اند، اما 20 درصد از 100 درصد برای ما بوده و بیشتر آنها برای آمریکا بوده اند. کاش روس ها بودند. بازی های المپیک انفرادی است نه تیمی. ما همیشه در انفرادی کتک می خوردیم. یونس امامی در کرواسی در وزن 74 کیلوگرم شکست خورد و کاری کرد که آن روز به شدت به او هشدار دادم.

منشی با تایید خوشحالی از حضور حسن یزدانی در این تیم گفت: حضور او روحیه تیم را بالا برد. سال سختی بود شانه او جراحی شد و بدون تمرین برایش سخت بود. من هر روز تماشاش می کنم. ما از او مدال نمی خواهیم پس چرا باری بر دوش او می گذارید؟ در المپیک قبلی آنقدر تحت فشار بود که اصلا صدای ما را روی تشک نمی شنید. کشتی گیر آمریکایی خوب است و این حرف ها را باید گفت و نباید انتظار داشت. هر کسی که تیلور را بگیرد کشتی گیر خوبی است. به حسن می گویم از کشتی لذت ببر و خدا را شکر که او را به کشتی برگرداند.

وی ادامه داد: چه تضمینی وجود دارد که امیرحسین زری در وزن 125 کیلوگرم مدال بگیرد؟ این واقعیت کشتی است و من یک بار دیگر تاکید می کنم که دوستان باری روی دوش بچه ها قرار ندهند. البته ما خوشبین هستیم و منتظر بچه ها هستیم. آرزوی من پایانی ندارد هر چقدر هم که زحمت بکشید، در ازای آن مزد دریافت خواهید کرد. قول مدال نمی دهم اما قول می دهم تمام تلاش خود را انجام دهیم. ببینید یکی مثل منصور برزگر چند کشتی بروکس را می بیند و تحلیل آنها را به ما می گوید. به این ترتیب یکی بار دیگری را بر دوش تیم می گذارد. نسل اواخر دهه 1950 و 1960 یکی از نسل ما که از سال 1994 شروع شد و به سال 2000 رسید. این نسل شجاعت بیشتری دارد و نسل سوم کشتی ما است. انشالله نسل چهارم در راه است و بهتر از اینهاست. سال های 1996 و 2000 بهترین تیم های تاریخ ایران بودند، آنها می توانستند طلای المپیک را بگیرند اما شکست خوردند. آنها نتوانستند طلا را بدست آورند. از امیر خادم، عباس جدیدی، علی حیدری و محمد طلایی گرفته تا بقیه. بعد از انقلاب 3 طلای رتبه را گرفتیم. من چیزی نداشتم، دو نفر دیگر داشتیم.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *