ابن میرزا جواد تبریزی (رضی الله عنه) از مرجه تقلید به زائران امام حسین (علیه السلام) در راه کربلا خدمت می کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری سید و سما، کانال تلگرامی خبرگزاری براتها تصاویری از خدمت ابن میرزا جواد تبریزی (رضی الله عنه) از مرجعیت سنت را برای زائرین امام منتشر کرد. حسین علیه السلام.
حج به سمت کربلا حرکت کرد
شبکه ترند در گزارشی به ادامه سفر پیاده امام حسین (علیه السلام) به کربلا پرداخت.
خبرنگار: حرکت این گروه از نجف به سمت کربلا ادامه دارد و هدفشان زیارت امام حسین (علیه السلام) در اربعین شهادت است. حرکت این زائران یکی از صحنه های عاشقانه امام حسین (علیه السلام) است که زائران علیرغم اینکه از کشورها و فرهنگ های مختلف هستند در این زمینه احساسات مشترکی دارند.
یکی از زائران اربعین در این باره گفت: شهروندانی از کشورهای مختلف از سراسر جهان برای شرکت در زیارت اربعین اباعبدالله علیه السلام در این جاده حضور دارند. علاوه بر عراقی هایی که در این راهپیمایی حضور گسترده داشتند، شهروندان همه کشورها را اینجا دیدم.
زائران از کشورهای مختلف برای شرکت در زیارت اربعین آمده بودند. برخی از آن ها در مسیر کربلا پیاده روی می کنند و برخی نیز در موکب هایی که به زائران خدمت رسانی می کنند. علیرغم تفاوت در فرهنگ ملت ها، بر وحدت اسلامی تأکید می کند و جهانی بودن زیارت اربعین را تثبیت می کند.
یکی از زائران اربعین در این خصوص گفت: میزبانان این زیارت اربعین مردم عراق هستند که موکب های متعددی را برای خدمت رسانی به زائران از کشورهای مختلف برپا کرده اند. این موکب که یکی از موکب های بین شهر مقدس نجف و کربلاست، تلاشی فرهنگی برای گرامیداشت زیارت اربعین به شمار می رود.
زائران در مسیر نجف به کربلا در موکب های خود پذیرای زائران از کشورهای مختلف هستند. زائران در این موکب ها از خدمات مختلفی بهره مند می شوند.
یکی از موکب ها گفت: امام حسین (علیه السلام) برای همه. امام حسین (علیه السلام) لبنانی، پاکستانی، عراقی و ایرانی است. در اینجا از سه بامداد تا دوازده شب به زائرین اباعبدالله الحسین (علیه السلام) خدمت رسانی می کنیم و انواع خدمات را به آنها ارائه می کنیم.
الحسین یجمانه شعاری است که در زیارت اربعین امام حسین (علیه السلام) شاهد آن هستیم. شهروندان کشورهای مختلف جهان به عنوان زائر در اینجا حضور دارند.
راهپیمایی مشترک ایران و عراق در جاده کربلا
شبکه الاتجاه گزارشی از راهپیمایی مشترک ایران و عراق در راهپیمایی اربعین تهیه و آن را یکی از معجزات امام حسین (علیه السلام) در اتحاد ملت ها عنوان کرد.
(امام) حسین (علیه السلام) ملت ها را متحد می کند و مردمی از ملل مختلف در اینجا در گوشه و کنار بقاع متبرکه گرد هم آمده اند تا اربعین شهادتش را گرامی بدارند. این راهپیمایی مشترک ایرانی و عراقی است و یکی از نشانه های مشارکت مستمر بین مردم بود و یکی از مهمترین اولویت های آن قیام سیدالشهدا (علیه السلام) است.
فرمانده کاروان عراقی در این خصوص گفت: شاهد اجرای شعار «حسین یجمنا» در صحنه هستیم. آنها از همه کشورها اینجا هستند. و از جمهوری اسلامی و از بحرین و از کویت و از امارات و از همه جا و انشاءالله در حال افزایش است. این واقعاً یکی از معجزات امام حسین (علیه السلام) است.
این موکب های مشترک انواع مختلفی از خدمات را به زائران از سراسر جهان اسلام ارائه می کنند. موکب داران سعی می کنند در نحوه ارائه و نوع غذا و نوشیدنی، ویژگی های اجتماعی زائران را در نظر بگیرند.
یکی از موکب های عراقی گفت: تلاش داریم در این موکب به زائران اباعبدالله علیه السلام خدمت رسانی کنیم. در اینجا موکب هایی از همه کشورها وجود دارد. موکب های ایرانی زیادی برای خدمت رسانی به زائران وجود دارد. ما همچنان در موکب های عراق، ایران و سایر کشورها به زائران خدمت رسانی می کنیم.
آخوندی ایرانی در این خصوص گفت: نقاط اشتراک فکری و اجتماعی بین ملت ها انسجام روشنی ایجاد می کند و یکی از نمادهای آن این گونه اقدامات مشترک است.
هدف از این اقدامات احیای روحیه همبستگی انسانی بین کشورهاست که به همین دلیل این راهپیمایی های مشترک برگزار می شود.
راه اندازی خط سفر دریایی بین ایران و عراق برای زیارت اربعین حسینی
با توجه به ازدحام گذرگاه های مرزی و برای تسهیل ورود زائران ایرانی به خاک عراق، جمهوری اسلامی ایران خط سفر دریایی را با همکاری دولت این کشور راه اندازی کرد.
با شروع شمارش معکوس اربعین امام حسین (علیه السلام)، تردد زائران ایرانی از طریق بندر خرمشهر به خاک عراق با شتاب فراوان برای اربعین امام حسین (علیه السلام) ادامه دارد.
یکی از زائران حسینی گفت: کار را برای شهروندان آسان کرده اند و ما هر سال به خاطر حسین (علیه السلام) حج می کنیم. هر سال اگر کشتی باشد با کشتی می روم و گرنه زمینی می روم.
میشم امیریان مدیر روابط عمومی بندر خرمشهر گفت: پس از پیگیری ها و جلساتی که بین دولت های ایران و عراق برگزار شد، امروز شاهد دومین اعزام مسافران به بصره، ساحل عشار برای بازدید از اربا هستیم. “عین.” ما همچنین خدمات پزشکی، مراقبت های اجتماعی و امنیتی را به زائران اباعبدالله الحسین ارائه می کنیم.
علی العسکری مدیرکل بنادر و کشتیرانی خرمشهر گفت: در راستای سیاست های کلی دریایی و توسعه اقتصاد دریایی یکی از اهداف برنامه های ما راه اندازی خط دریایی بصره – خرمشهر است. با تلاش و رایزنی با طرف عراقی و خوشبختانه توانستیم در این مذاکرات به نتایج خوبی برسیم و سفرهای اربعین را ترتیب دهیم.
به منظور تسهیل در روند اعزام زائران به عراق، خط دریایی خرمشهر – بصره با ظرفیت بیش از 300 نفر با آمادگی های امنیتی و خدماتی راه اندازی شد.
ثناء قیس الخزعلی یکی از مسئولان موکب در راهپیمایی اربعین است
شبکه العهد با انتشار تصویری از دیدار دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق با حجاج در صفحه خود در شبکه اجتماعی نوشت.
iribnews به نقل از تیلا