رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات معاونت علمی گفت: اساتیدی که پروژه هایی با محتوای هوش مصنوعی دارند ۱۰۰ میلیون تومان حمایت می شوند.
وی افزود: دومین ویژگی این است که در بین همه فناوری های نوظهور، هوش مصنوعی تنها فناوری است که مقام معظم رهبری برای آن هدف کمی قرار دادند و فرمودند باید در این زمینه جزو 10 کشور برتر دنیا باشیم.
حقجوی می گوید که اگر به اندازه کافی با هوش مصنوعی مقابله نکنیم، شکست خواهیم خورد. وی افزود: چون هوش مصنوعی از مزیت ضعف مفرط برخوردار است. رئیس مرکز توسعه و هماهنگی تحقیقات معاونت علمی گفت: همیشه این نگرانی وجود دارد که ظهور هوش مصنوعی باعث از بین رفتن مشاغل شود. وی تاکید کرد: اگر مشاغل و حرفه های تخصصی آمادگی کافی برای تعامل با این فناوری جدید را نداشته باشند، به جای ارتباط، قطعا متضرر خواهیم شد.
حقجوی گفت: ستاد توسعه فناوری، هوش مصنوعی و رباتیک در کشور وجود نداشت. بر این اساس، با همکاری شورای عالی انقلاب فرهنگی، سند ملی هوش مصنوعی با امضای رئیس فرهنگستان علوم را تدوین کردیم.
وی افزود: بر اساس توافق وزارت علوم با معاونت علمی، درس استفاده از هوش مصنوعی و تبدیل دیجیتال از مهر باید به عنوان یک درس اختیاری برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شود برای تولید محتوا برنامه ریزی می شود و در صورت تصویب از 100 استاد با 100 میلیون تومان حمایت می شود همچنین مبلغ محدودی یک میلیارد تومانی به اساتید متخصص و ممتاز در این زمینه در قالب کرسی اختصاص می دهیم. البته در این زمینه رزومه، تحقیق و سوابق علمی اساتید در زمینه هوش مصنوعی امتیاز محسوب می شود.
iribnews به نقل از تیلا