حدود ۱۵۰ مرکز واسطه‌گری ازدواج در کشور، خدمات رسانی می‌کنند
اخبار اخبار تکنولوژی

حدود ۱۵۰ مرکز واسطه‌گری ازدواج در کشور، خدمات رسانی می‌کنند

تبلیغات بنری


معاون نظارت و سرپرستی ستاد کشوری کانون گفت: 146 مرکز میانجی ازدواج پایدار با ظرفیت خدماتی بالا و مراجعات محدود وجود دارد که باید بیشتر به مردم معرفی شوند.

حدود ۱۵۰ مرکز واسطه‌گری ازدواج در کشور، خدمات رسانی می‌کنند

به گزارش خبرنگار تیلا، انس کتابچی معاون نظارت و نظارت ستاد مجلس شورای ملی با بیان این مطلب افزود: این مراکز برای ازدواج های پایدار تعیین شده است. ظرفیت سرویس دهی بالایی دارند و تعداد آنها محدود است.

معاون نظارت و پایش ستاد کل جمعیت کشور گفت: ظرفیت ارائه خدمات در مراکز میانجیگری ازدواج بسیار بیشتر از آن چیزی است که ارائه می شود. آنچه ما منتظر آن هستیم این است که افراد بیشتری با این مراکز آشنا شوند.

کتابجی افزود: ماده 37 قانون حمایت از خانواده و جوانان به ضرورت ایجاد مراکز همسان سازی در کشور مربوط می شود. سازمان تبلیغات اسلامی مأموریت تشویق و تسهیل ازدواج را از طریق نهادهای فرهنگی، مساجد، روحانیت و سایر ظرفیت‌های مردمی، توسعه میانجیگری در امر انتخاب همسر با تاکید و مشارکت خانواده‌ها و رعایت موازین قانونی و شرعی بر عهده دارد. .

وی پس از بازدید از بیش از ده مرکز میانجی گری زناشویی در کشور در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: قبل از این قانون تمامی مراکز موجود یا سنتی یا غیرقانونی بودند. مانند تلگرام و گروه های دوست یابی که خطرات زیادی را برای خانواده ها به همراه داشت و باعث ایجاد ترس های زیادی برای خانواده ها شد.

معاون نظارت و پیگیری ستاد کل جمعیت کشور با ابراز خرسندی از وضعیت پس از تصویب این قانون گفت: اکنون که مجوز 146 مرکز کار صادر شده است، خیالمان راحت است که کسانی هستند که این خدمات را به جوانان ارائه می کنند. افرادی که تمام جوانب صحت پرونده و شرایطی را که تأیید می کنند در نظر می گیرند. آنها واقعاً تمام تلاش خود را می کنند تا کفو را با تمرکز بر خانواده ها به یکدیگر معرفی کنند.

کتابجی افزود: نتیجه رعایت اصول کارشناسان در این مراکز کاهش ترس خانواده ها و ایجاد یک زندگی پایدار بین زوجین است.

وی با اشاره به تعداد محدود افراد مجردی که به این مراکز مراجعه می کنند، گفت: آنچه ما را ناراحت می کند این است که خانواده های ایرانی هنوز این مراکز را نمی شناسند و جوانان هنوز نمی دانند که اگر دختر یا پسر مناسبی را در اطراف خود نشناسند، آنها می توانند به این مراکز مراجعه کنند و از آنها خدمات دریافت کنند.

معاون نظارت و پیگیری ستاد کل جمعیت کشور افزود: توانایی این مراکز در ارائه خدمات بسیار بیشتر از آن چیزی است که در حال انجام است، امیدواریم با معرفی بیشتر این مراکز، خانواده ها و دختران و پسران مجرد نیز بتوانند برای استفاده بیشتر از این سیستم ها

الکتبجی در خصوص نحوه مستندسازی در این مراکز گفت: در این مراکز شرایط کامل دو طرف لحاظ می شود. شرایط و وضعیت آنها بررسی می شود تا مشخص شود که هر فرد دوست دارد همسرش چه ویژگی هایی داشته باشد و بر اساس آن فرد جوان با وجود فاصله جغرافیایی می تواند فردی را در شهر محل سکونت خود بیابد در میان آشنایان اجتماعی او نیست

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *