اخبار اخبار فرهنگی

تولید دستگاه پخت خودکار ریلی برنج توسط دانش بنیان ها

تبلیغات بنری


متخصصان یک شرکت دانش بنیان با ساخت دستگاه پخت اتوماتیک با ظرفیت پخت یکنواخت شش دیگ برنج به کمک زائران اربعین آمدند.

دستگاه پلوپز اتوماتیک تولید دانش بانیهان

برای گزارش دادن تیلا متخصصان این شرکت دانش بنیان برای حفظ کیفیت پخت یکنواخت به صورت روزانه و طولانی مدت، کاهش نیروی انسانی متخصص، کاهش مصرف انرژی و … اقدام به طراحی و تولید دستگاه های پخت اتوماتیک بر اساس نیاز مشتری کرده اند.

پخت برنج ایرانی و خارجی همواره نیازمند حرارت قوی و یکنواخت بوده است، بنابراین وجود شعله، قابلمه های بزرگ و همچنین کمک آشپزهای قوی برای تکمیل فرآیند آبکشی و تخمیر برنج از دغدغه های سرآشپزان در اربعین حسینی بود. .

بسته به ظرفیت پخت آشپزخانه، پلوپز می تواند به صورت دو قابلمه، چهار قابلمه و شش دیگ باشد. پس از به جوش آمدن آب در قابلمه های خط پخت راه آهن، برنج خیسانده شده در آب نمک به آن اضافه می شود تا مرحله آبکشی توسط سرآشپز و کاربر دستگاه از طریق صفحه کنترل لمسی به پایان برسد. در مرحله دانه های برنج نیمه پخته، محتویات دیگ ها به کمک جک های هیدرولیک بر روی نوار نقاله تخلیه می شود.

در خط پخت اتوماتیک برنج کندری، نازل های اسپری آب گرم روی کتری ها تعبیه شده است که همزمان با شروع فرآیند تخلیه برنج روی نوار نقاله فعال می شوند تا اطمینان حاصل شود که تمام دانه های برنج از کتری خارج می شود.
نوار نقاله اتوماتیک خط پخت برنج از نوار نقاله استیل ضد زنگ ساخته شده است. اتصال صفحه پیوند این نوار نقاله منحصر به فرد بوده و توسط مهندسین فنی این شرکت دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.
در حالی که برنج روی نوار نقاله اول در حال حرکت است، دانه ها برداشته می شوند (شستشو یا خشک می شوند) و سپس برنج به آرامی به نوار نقاله دوم که دارای شیب حدود 45 درجه است منتقل می شود.
در نوار نقاله دوم در صورت لزوم مواد افزودنی (سبزیجات مانند شوید یا حبوبات مانند عدس) به برنج اضافه می شود. سرعت نوار نقاله ها نیز توسط اپراتور با استفاده از صفحه کنترل صفحه لمسی کنترل می شود.
در انتهای خط پخت ریلی، برنج آسیاب شده را با استفاده از قیف مخصوص در حمام آب ریخته و برای تخمیر به کوره های بخار منتقل می کنند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *