رئیس دانشگاه امیرکبیر:
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: بخش اول سند ملی هوش مصنوعی به توسعه آموزش هوش مصنوعی اختصاص دارد و تا حدود زیادی توانسته ایم به نیازهای هوش مصنوعی پاسخ دهیم.
علی رضا رهایی گفت: این دانشگاه مادر دانشگاه های صنعتی و جامع ترین دانشگاه مهندسی کشور است که پروژه های زیادی در حوزه هوش مصنوعی اجرا کرده است.
وی افزود: در زمینه تدوین سند ملی هوش مصنوعی که قسمت اول آن به توسعه آموزش هوش مصنوعی اختصاص داشت، با هم افزایی و تعامل خوب توانستیم تا حد زیادی به نیازهای هوش مصنوعی پاسخ دهیم. .
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در حوزه هوش اقدامات خوبی در دانشکده های صنعت، شیمی و پتروشیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است و با حضور نخبگان دانشکده علوم کامپیوتر هسته مرکزی هوش مصنوعی شکل گرفت و پروژه های زیادی شناسایی شد.
رهایی افزود: پژوهشکده فناوری سلامت وابسته به دانشگاه امیرکبیر یکی از پژوهشکده های فعالی است که در زمینه های مختلف به ویژه توسعه فناوری های نوین بانکی و بیمه ای فعالیت داشته است و امید است با توانمندی های موجود در این زمینه این امر محقق شود. این پژوهشکده با پیگیری و اجرای این تفاهم نامه و همکاری شرکت ملی انفورماتیک شاهد نتایج خوبی در توسعه فناوری های نوین بانکی است.
مدیرعامل شرکت ملی اطلاعات گفت: صنایع مختلف از جمله صنعت بانکداری کشور در تلاش برای رسیدن به این جایگاه و به کارگیری هوش مصنوعی هستند.
علی رضا مهیار وی افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر توانایی خوبی در زمینه تولید مقالات علمی در حوزه هوش مصنوعی در کشور دارد اما تا زمانی که به سمت به کارگیری این فناوری حرکت نکنیم هیچ پیشرفتی در آن نخواهیم داشت.
مهیار گفت: توسعه فناوری های جدید بر اساس آخرین نتایج علمی دنیا و الگوسازی بومی از موفقیت های بهترین بانک های بین المللی از اهداف این تفاهم نامه با دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که امیدواریم به زودی محقق شود. با اجرای آن.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با تایید آمادگی شرکت ملی انفورماتیک برای ورود به عرصه های تخصصی گفت: به منظور جذب نیروی انسانی متخصص در شبکه بانکی، تمایل به اعطای بورسیه به متخصصان و فراگیران و همچنین بکارگیری آنها در شبکه بانکی وجود دارد. شبکه های حیاتی کشور
مهیار در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این تفاهم نامه زمینه ای برای گسترش همکاری ها با دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رفع نیازهای شبکه بانکی کشور باشد.
همچنین توسعه و بومیسازی فناوریهای نوین بانکی و سیستمهای بانکی غیرمالی، استفاده از توانایی دانشگاه در جهتدهی پایاننامههای دانشگاهی با هدف حل مسائل پولی و بانکی، حمایت از طرحهای فناوری نوآورانه و شرکتهای نوظهور در بخش بانکی، توسعه و بهکارگیری دانشگاه. کارشناسان در زمینه های بانکداری و تحقیقات کاربردی در صنعت بانکداری از جمله موضوعات این یادداشت می باشد.
iribnews به نقل از تیلا