تصویب در جلسه ستاد تنظیم بازار؛
معاون اول رئیس جمهور به تشکیل و فعال شدن دبیرخانه ستاد تنظیم بازار در وزارت حراست اشاره کرد و معاون اول رئیس جمهور گفت: مدیران نهادهایی که اختیار اجرای وظایف و تصمیمات مورد نیاز در حوزه بازار را دارند. تنظیم و در صورت لزوم و در موارد بزرگ و خاص به ستاد تنظیم بازار ارائه شود.
برای گزارش دادن خبرگزاری رادیو، محمدرضا عارف در این جلسه تاکید کرد: تنظیم بازار در هر بخش بر عهده دستگاه های ذیربط است و باید از اختیارات خود برای تصویب و اجرای مصوبات و تصمیمات خود در سطح کلان، خصوصی و غیرقانونی، مواردی که نیاز به تصویب دارند، استفاده کنند. سران قوا، حمایت و مساعدت لازم، هماهنگی بین نهادها و برخی مشکلات نهادها در تنظیم بازار باید در ستاد تنظیم بازار دولت مطرح شود.
آقای عارف افزود: از ابتدای دولت چهاردهم نزدیکی بسیار خوبی بین سران قوا صورت گرفته است که در صورت اتخاذ تصمیم در موارد خاص، حمایت های لازم را از دولت انجام خواهند داد.
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: اصول قوانین تدوین شده در برنامه هفتم توسعه، لازم الاجرا و مبنای حرکت کشور است، اما بنا به شرایطی نمی توان بازار را رها کرد و باید جلوی تخطی های دشمنان را گرفت. زمینه اقتصادی
وی بر لزوم هماهنگی و ارتباط نزدیک با دستگاه های نظارتی از جمله دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد و گفت: جلسات مشترک دولت با دستگاه های نظارتی باید به صورت مستمر برگزار شود و یا باید برگزار شود. در صورت لزوم حضور در جلسات تصمیم گیری دولت. زیرا این دستگاه ها بخش مهمی از اجرای قوانین در کشور هستند و علاوه بر آن می توان با ارتباط نزدیک بین نیروهای دستگاه های نظارتی بر اساس هدف، مسئولیت و تقسیم کار پیش رفت.
معاون اول خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه نمونه هایی از کالاهای مشمول حمایت ارزی و ریالی و همچنین نمونه هایی از کالاها و خدمات انحصاری و دولتی علاوه بر مراجع قیمت گذاری شناسایی شد که البته نیازمند تنظیم بازار است. ستاد و دبیرخانه این ستاد در وزارت ثبات قیمت ها است تا کنترل، تنظیم و نظارت بر بازار را به ویژه در دستور کار خود قرار دهد.
در جلسه ستاد تنظیم بازار که به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد مقرر شد دبیرخانه تنظیم بازار در وزارت حراست با حضور عوامل و معاونین وزیر به صورت هفتگی و منظم تشکیل جلسه دهد و کمیته نیز تشکیل جلسه دهد. موارد مربوط به تنظیم بازار را در حدود اختیارات وزارتخانه ها اجرا و تصویب می کند و در موارد خاص و عمده به ستاد تنظیم بازار ارجاع می شود و بازار تصمیم می گیرد و وزیر حریم باید گزارش ارسال کند. از این جلسات به ستاد تنظیم بازار به طور منظم.
در ادامه این نشست وزرای کشور، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، نفت، راه و شهرسازی نیز حضور داشتند. در این جلسه دبیر شورای دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، سخنگوی رسمی دولت و مسئولان نهادهای ذیربط حضور داشتند.