وزیر پیشنهادی ارتباطات:
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات، توسعه زیرساخت های ثابت، جبران ناسازگاری زیرساخت های ارتباطات سیار و ثابت و توسعه زیرساخت های ارتباطات روستایی را از جمله برنامه های مدیریتی خود برای این وزارتخانه عنوان کرد.
برای گزارش دادن تیلاستار الهاشمی عصر امروز در جلسه علنی شورای اسلامی با تشریح برنامه ها و صورتجلسه های خود ضمن درخواست از نمایندگان برای تعیین معیارهای رضایت خداوند و صلاح ملت در اعطای اعتماد به وی، به شرح حال ایشان اشاره کرد گفت: در سال 55 در منطقه ای به دنیا آمدم که امکانات بهداشتی و درمانی در آن وجود نداشت، اما با شروع نهضت و پیروزی انقلاب اسلامی، منطقه پیشرفت و توسعه یافت. به تدریج شروع شد و محرومیت جبران شد و نهضت آموزشی گسترش یافت، جریان مبارکی که در سالهای گذشته حول محور تأسیس نظام آموزشی بادیه نشینان بود و پدر، عمه و عمویم از معلمان اصلی آن موفق بودند. سیستم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه این پیشنهاد گفت: پس از اخذ مدرک دیپلم در رشته نرم افزار، سرانجام در رشته هوش مصنوعی ادامه تحصیل دادم، رشته ای که سه دهه پیش ناشناخته بود، اما آینده کشور به آینده بستگی دارد. روی آن در چنین زمینه ای. تجربه تحصیل در دانشگاه های علم و صنعت اصفهان و تهران و استرالیا را هم داشتم.
وی افزود: 30 سال سابقه تحصیلی و پژوهشی در دانشگاه های شیراز و تهران و 14 سال مدیریت در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سطح کشوری و منطقه ای دارم و سابقه آموزش در مناطق محروم را دارم بر این باورند که باید با نگاه عدالت محور به این حوزه ها پرداخت.
هاشمی تصریح کرد: در دوران حرفه ای خود چه در دانشگاه و چه در مقام اجرایی و قضایی در سطوح استانداری و کشوری به فکر تعامل و همفکری برای به حداکثر رساندن منافع ملی بودم و به این فکر عادت کردم. وحدت ملی و من به آن عادت کرده ام. ما معتقدیم دانش مقدمه قدرت است و دانش و قدرت در همسایگی وجود دارد، لذا از این انجمن اهالی دانش و عقل برای دستیابی به حکمرانی کارآمد و شایسته در تمامی عرصه های اجرایی و اجرایی کشور استفاده بهینه خواهم کرد. . کشور.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر به دنبال حکمرانی قوی در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم، راه حل رسیدن به مرزهای دانش است و شکی نیست که این وزارتخانه می تواند ضامن آن باشد. پیشرفت هایی که کشور در این زمینه به دست آورده است، زیرا پیشگامی بسیاری از صنایع مختلف کشور از جمله کشاورزی، بهداشت، هوانوردی، خودروسازی و معدن و همچنین علوم انسانی و حوزه های علمیه بدون استفاده از چنین توانمندی های موثر در فضای مجازی امکان پذیر نخواهد بود. فضا و دنیای اطراف
وی با اشاره به چالشهای این حوزه که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: انسجام حاکمیت در فضای مجازی، مسائل مربوط به دسترسی عادلانه ملت به اینترنت پرسرعت، افزایش سهم محصولات، مسائل دانشبنیان مرتبط با مخاطرات و تخلفات سایبری. حفظ حریم خصوصی افراد و سرمایه گذاری مناسب در مسائل زیرساختی کشور از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
الهاشمی به توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از موضوعاتی اشاره کرد که با جدیت دنبال می کند و همچنین توسعه زیرساخت های ثابت با استفاده از قابلیت های پهپاد و جبران عدم تعادل زیرساخت های ارتباطی سیار و ثابت برای دستیابی به ارتباطات را مورد توجه قرار داد. عدالت و همچنین توسعه زیرساخت های ارتباطی. وی با حضور میدانی و تعامل با نمایندگان، روستاها را در برنامه های خود برای مدیریت این وزارتخانه قرار داد.
وزیر پیشنهادی فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: در صورت توسعه زیرساختهای مخابراتی کشور، بحث خدمات نیز باید دیده شود. ما باید همه ارجاعات غیر ضروری را از زندگی مردم حذف کنیم و با تمام وجود پیگیر انسداد پلت فرم های فاسد باشیم.
الهاشمی ادامه داد: هوش مصنوعی زندگی مردم را متحول می کند. چیزی که هوش مصنوعی را ممکن می کند این است که می تواند شعر بسازد و بنویسد بدون اینکه بتواند آن را از شعر شاعر جدا کند. هوش مصنوعی اشتغال را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. رویارویی ما با هوش مصنوعی به صنایع برخورد نیرو می بخشد. سطح هوش مصنوعی مثبت است اما نگاه موثر به هوش مصنوعی یکی از محورهایی است که در کشور دنبال می کنیم.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از موضوعات اصلی است که پیگیر آن هستیم. همانطور که اشاره کردیم، شتاب رشد اقتصاد دیجیتال کند شده است، زیرا سرمایه گذاری در آن با چالش هایی مواجه شده است و باید از قابلیت های این اقتصاد در اشکال مختلف استفاده کرد و کیک اقتصاد دیجیتال را بزرگتر کرد، زیرا می تواند مانع از مهاجرت نخبگان به عنوان یکی از مشکلات دولتی شدن
الهاشمی گفت: یکی از موضوعاتی که برای آن برنامه جدی داریم، الگوهای اقتصادی برای توسعه محتوا و کمک به شکل گیری بازیگران این حوزه است. از شرکت های دانش بنیان برای ایجاد محیطی امن برای کودکان و نوجوانان استفاده کنید.
وی افزود: صنعت فضایی از دیگر محورهایی است که به طور خاص دنبال می کنیم هرچند در سال های اخیر دستاوردهای عظیمی در این زمینه داشته ایم. برای تثبیت موقعیت کشور در مدار لئو و ورود به مدار زمین، این موضوع را با جدیت دنبال می کنیم و از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد اقتصاد فضایی استفاده می کنیم.
وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پست هوشمند از دیگر موضوعاتی است که در برنامه به آن توجه جدی داریم. این اقدام با تمرکز بر هوش مصنوعی، حل تنگناهای دشوار و افزایش رضایت مشتری دنبال می شود.
هاشمی در خصوص راه های دسترسی به فضای مجازی گفت: متاسفانه استفاده از فیلترشکن در فضای مجازی آسیب های جدی وارد کرده است. هزینه های زیادی برای خرید فیلترشکن به بودجه خانواده اضافه می شود. می بینیم که بسیاری از حملات سایبری به سیستم های داخلی از داخل کشور سازماندهی شده و هکرهای غیرمجاز را فیلتر می کنند. دسترسی کودکان به محتوای غیرمجاز آسان شده است، بنابراین معتقدم با ابزارهای موجود نتوانسته ایم به دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی پاسخ دهیم. مقام معظم رهبری خاطرنشان کردند: اهمیت فضای مجازی کمتر از انقلاب اسلامی نیست و به همین دلیل پاسخگویی به دغدغه های مردم را با استفاده از فناوری ها در حوزه فنی و تعامل با سایر حوزه ها وظیفه ای مشروع و قانونی می دانیم. که این اجازه را می دهد. از فرصت های فضای مجازی برای انجام استفاده کنید
iribnews به نقل از تیلا