اخبار اخبار اقتصادی

تحقق رشد ۸ درصدی اقتصادی در گرو افزایش بهره وری

تبلیغات بنری


رئیس انجمن صنعت چرم ایران گفت: هدف گذاری برای افزایش بهره وری به طور متوسط ​​بین 5 تا 6 درصد امکان دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصدی در برنامه هفتم پیشرفت را فراهم می کند.

دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصدی در گرو افزایش بهره وری است

به گزارش سردبیر صنعت تیلاآقای علی حسن زاده دلیر افزود: رشد اقتصادی 8 درصدی مستلزم سرمایه گذاری های جدید یعنی حداقل 3 برابر نرخ رشد هدفمند، بازسازی و نوسازی ماشین آلات، سرمایه گذاری در ارتقای مهارت نیروی انسانی و ورود محصولات ایرانی به بازارهای صادراتی جدید است.

وی افزود: بر اساس منطق جدید توسعه صنعتی، باید زنجیره ارزش صنعت را هر جا که مزیت دارد با تعمیق صنعتی شدن بومی تکمیل کنیم.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنعت چرم ایران گفت: در حال حاضر چرم سبک با حداقل ارزش افزوده به صورت خام صادر می شود و سهم زیادی از بازار کفش، کیف، کمربند و پوشاک در ایران نداریم. بازارهای جهانی بنابراین با هدف گذاری و برنامه ریزی برای افزایش بهره وری با نرخ متوسط ​​6-5 درصد می توان به رشد تولید ناخالص داخلی 8 درصدی دست یافت.

حسن زاده دلر افزود: برای دستیابی به رشد 8 درصدی تولید ناخالص داخلی ابتدا باید موانع سرمایه گذاری در کشور از جمله سرمایه گذاری مستقیم خارجی و تامین سرمایه داخلی در فضای کسب و کار آرام و رو به رشد برطرف شود. بنابراین سیاست خارجی دولت باید مبتنی بر دوستی با همسایگان و سایر کشورهای جهان باشد تا علاوه بر سرمایه گذاری داخلی، ورود سرمایه های خارجی نیز تسهیل شود و مبارزه با فساد و رانت خواری از دیگر موارد است. . برای دستیابی به این امر ضروری است.

وی درباره راهکارهای حل بحران انرژی نیز گفت: مناقشات کنونی نتیجه عدم سرمایه گذاری به موقع دولت های گذشته در تولید برق و گاز طی دو دهه و بی توجهی به زیرساخت های لازم برای توسعه کشور است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع چرم ایران افزود: پرواربندی دولت ها بدون منطق و هزینه های جاری بدون در نظر گرفتن کاهش حجم نیروی کار دولت و افزایش بهره وری آن، ما را به این وضعیت خطیر سوق داده است. بنابراین دولت نه تنها باید در دوره 5 ساله گسترش یابد، بلکه با جابجایی نیروهای خود از هرگونه استخدام جدید خودداری کند و توجه خود را فقط به آموزش، بهداشت، دفاع و تامین زیرساخت ها و همچنین بخش خصوصی معطوف کند. برای رسیدن به توسعه کشور.

حسین زاده دلر گفت: متأسفانه در کشور ما برخلاف جاهای دیگر، بخش تولید تاوان اشتباهات سیاست گذار را می پردازد و این یک اشتباه راهبردی است، زیرا اگر مردم توجیه شوند و برای تولید و حفظ اشتغال در اولویت قرار گیرند. پس از آن حفظ نان ​​آوران تحت شرایط عدم تعادل در برق و گاز مردم حاضر به هر گونه فداکاری برای سرمایه گذاری های لازم در برق و گاز به ثمر نشست.

وی همچنین درباره راهکارهای جبران عقب ماندگی رشد اقتصادی در صنعت چرم افزود: سرمایه گذاری، رفع موانع تولید و رفع بوروکراسی مزاحم با استفاده از اهرم شایستگی می تواند راه حلی برای این مشکل باشد.

همانطور که رئیس هیئت مدیره انجمن صنعت چرم ایران درباره تفاوت سیاست های اعلامی برنامه هفتم با برنامه های قبلی گفت: به نظر می رسد تفاوت این برنامه با دیگر برنامه های قبلی، موافقت و تفاهم دو قانونگذاری باشد. ارگان ها و دولت؛ این موضوع اهمیت راهبردی پیدا می کند تا همه نیروهای ملت تمام توان خود را صرف آن کنند تا به اهداف مندرج در برنامه یک دل، یک صدا، یک سوگند دست یابند.

تبلیغات بنری

iribnews به نقل از تیلا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *