اخبار اخبار عمومی

تبیین چهارمین گزارش ملی حقوق بشری ایران در شورای حقوق بشر

تبلیغات بنری


دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های حقوقی، قضایی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی در چهل و هشتمین نشست کارگروه حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه شد.

بررسی چهارمین گزارش ملی حقوق بشر ایران در شورای حقوق بشر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمو، در این سفر هیات کشورمان ضمن ارائه گزارش ملی کشور و پاسخگویی به سوالات نمایندگان سایر کشورهای جهان با مقامات این کشور دیدار و گفت وگو خواهد کرد. شورای سازمان ایالات متحده و همچنین سفرا و نمایندگان سایر کشورهای جهان.

غریب آبادی ضمن تشریح مرور دوره ای جهانی (UPR)، این سازوکار را رکن نظارت بر شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با هدف بررسی وضعیت حقوق بشر تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد به صورت یکسان و یکسان خواند. چارچوب غیر دولتی روند انتخاب در مارس 2006 بر اساس تصمیم موسس شورای حقوق بشر ایجاد شد.

وی تاکید کرد: در چهار سال و نیم این سازوکار وضعیت همه کشورهای عضو سازمان ملل را بررسی می‌کند و دولت‌ها موظفند گزارشی از اجرای توصیه‌های اتخاذ شده در کنار سایر تحولات و ابتکارات حقوق بشری در چارچوب تشکیل‌شده ارائه کنند. چارچوب. .

رئیس هیئت جمهوری اسلامی ایران به شورای حقوق بشر یادآور شد: ستاد حقوق بشر به عنوان ارجاع به سازمان ملی U. پ. آر. چهارمین گزارش ملی را با همکاری نهادهای ذیربط تهیه و به دبیرخانه کشور ارسال کرد. پ. ر.، ارائه شده توسط شورای حقوق بشر.

به گفته معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه، وی در سه دوره بررسی در سال های 1387، 1392 و 1397 در جلسه کارگروه شرکت LLC شرکت کرد.

غریب آبادی اظهار داشت: گزارش ملی چهارمین دوره از مسابقات جمهوری اسلامی ایران در چارچوب یو. پ. AR (مکانیسم بررسی دوره ای) توسط دفتر حقوق بشر در تاریخ 12 آذر به دو زبان فارسی و انگلیسی منتشر شد که در آن آمده بود: پس از تصویب سومین گزارش پ. در 24 مارس 2020 (5 آوریل 2019)، دفتر حقوق بشر به عنوان یک نهاد دولتی و مسئول تهیه گزارش ملی، توصیه های پذیرفته شده را برای اجرا و ارائه گزارش به نهادها و سازمان های مربوطه ارائه کرد. جمهوری اسلامی ایران با همکاری این نهادها و در چارچوب همکاری هدفمند با سازوکارهای بین المللی حقوق بشر، چهارمین گزارش ملی را به دبیرخانه کمیساریای عالی حقوق بشر ارسال کرد.

وی در ادامه گزارش جمهوری اسلامی ایران گفت: ایران دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه های حقوقی، قضایی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی را تبیین کرد. که طبق توصیه هایی که ایران در دوره قبل پذیرفته بود اجرا می شود.

معاون وزیر امور خارجه با اشاره به مقدمه این گزارش، توجه به مقوله حقوق بشر را آرمان مهم انسانی دانست که ریشه در ادیان الهی دارد و دستاوردی ارزشمند در فرهنگ و تمدن جهانی محسوب می شود. جمهوری اسلامی ایران بر اساس موازین اسلامی و قانون اساسی آن بر اساس حقوق بشر و بر اساس شرایط و واقعیت های موجود و با هدف گسترش عدالت اجتماعی، به طور همه جانبه در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و … سرمایه گذاری در مشارکت برابر و توسعه حقوق بشر اجتماعی و تضمین شده.

غریب آبادی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای فعال در فرآیند بازنگری ادواری جهانی (UPR) است، گفت: سیاست ایران مبتنی بر حمایت از این سازوکار غیرانتخابی و متوازن است.

معاون حقوقی و امور بین‌الملل وزیر امور خارجه افزود: فهرست گزارش‌های ملی شامل قوانین و ساختارهای ارتقا و حمایت از حقوق بشر، گفت‌وگو و همکاری در زمینه ارتقا و حمایت از حقوق بشر، اقدامات قهری یکجانبه، حقوق بشر است. معلولان، آموزش حقوق بشر، تقویت و همکاری با سازمان‌های غیردولتی، بهبود شاخص‌های توسعه انسانی، کاهش خطر بلایا، اقلیت‌های مذهبی، آزادی مذهب و عقیده، گروه‌ها و تفاوت‌های قومی، دادرسی عادلانه و عدالت به قوه قضائیه و حقوق زندانیان توجه شده است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری iribnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *