مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان: با افزایش دما در اواسط تابستان، شدت تبخیر آب در خوزستان به 1800 میلی متر در ماه رسیده است.
میرشاخار مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار محیط زیست تیلا وی گفت: با پیک دمای هوا در خوزستان که گاهی به 56 درجه می رسد، روند تبخیر آب در تالاب های این استان افزایش یافته است به طوری که ماهانه شاهد تبخیر آب از 1300 تا 1800 میلی متر هستیم.
وی بر تقویت مدیریت مصرف آب تا پایان تابستان تاکید کرد و گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی در استان خوزستان، مدیریت مصرف آب به منظور جلوگیری از بحران تامین آب شرب ضروری است. کشاورزی و تالاب.
میرشکور پیش بینی کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و افزایش تبخیر آب، احتمال خشک شدن برخی از تالاب ها تا پایان تابستان وجود دارد.
وی به تلف شدن تعداد زیادی ماهی در حوضچه های اطراف دریاچه هوارالعظیم اشاره کرد و گفت: در فصل بارندگی که سد کرخه پر از آب می شود، خروجی ها باز می شود تا از آسیب به سد جلوگیری شود. به عنوان یک اقدام پیشگیرانه.» در نتیجه گاهی آب بیش از حد وارد زمین های اطراف تالاب می شود و حوضچه های کوچکی در اطراف تالاب ایجاد می شود. این استخرها محل زندگی تعداد زیادی ماهی هستند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: دو استخر به طول 50 و 100 متر در اطراف تالاب هورالعظیم وجود دارد که به دلیل تامین نشدن آب هورالعظیم و به دام افتادن ماهیان کاهش سطح آب، منجر به مرگ تعداد زیادی ماهی شد.
داوود میرشکار گفت: پیگیری هایی برای احقاق حق تالاب هورالعظیم از آب و برق استانداری انجام شده اما قوانین مدیریت منابع آب استانداری اجازه رهاسازی آب به حوضچه های اطراف تالاب را نمی دهد. .
iribnews به نقل از تیلا