در راستای توسعه گردشگری غذایی؛
جشنواره منطقه ای طعم امید با موضوع گردشگری غذایی و طبخ غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در استان گلستان برگزار شد.
برای گزارش دادن تیلامدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان در خصوص برگزاری جشنواره منطقه ای طعم امید در این استان گفت: این جشنواره با همکاری این اداره کل، انجمن فرهنگی، ورزشی و گردشگری معلولان از پارس و فدراسیون گردشگری غذایی و گردشگری تسهیل شده مسابقه آشپزی ویژه معلولان در گرگان با هدف ایجاد انگیزه، امید بخشی، افزایش مهارت و ایجاد فرصت های شغلی علاوه بر ارتباط افراد دارای معلولیت با حوزه های مختلف صنعت گردشگری برگزار شد. .
محمد جواد صفری وی گفت: 10 نفر از رده های سندروم داون (3 نفر)، نابینایان (4 نفر) و نابینایان (3 نفر) با پخت انواع غذاهای محلی فرمانداری از جمله ماش پای به رقابت می پردازند. باستورما، اسفناج و مرغ کبابی می دادند.
وی خاطرنشان کرد: در پایان این مسابقات پس از داوری از هر گروه یک نفر به مرحله کشوری راه یافت و مورد تجلیل قرار گرفت. این نفرات برگزیده با سه استان مازندران، گیلان و تهران به رقابت خواهند پرداخت.
ساوری تصریح کرد: علاوه بر نمایشگاه صنایع دستی و هنرهای سنتی و نمایش و نمایش آثار هنری هنرمندان استان، مسابقه نقاشی کودکانه ویژه کودکان مرکز توانبخشی نابینایان و کم بینایان راشا برگزار شد و این کودکان در پایان تجلیل شد.
iribnews به نقل از تیلا